KÄVIJÖILLE

Seniorimessut 2024

Senioreiden omat messut Oulussa!

 

Seniorimessut valtaavat jälleen Ouluhallin syyskuussa! Messuilla keskitytään hyvään terveyteen, inspiroivaan vapaa-aikaan sekä sujuvaan arkeen. Messuilta vieraat löytävät näytteilleasettajia tarjoamassa voimaannuttavia ideoita, tuotteita ja käytäntöjä parantaakseen hyvinvointiaan ja arkeaan sekä elääkseen elämäänsä täysillä.

Tapahtuma järjestetään 14.-15. syyskuuta Ouluhallissa.

 

Lämpimästi tervetuloa Seniorimessuille syyskuussa!

Missä ja milloin?

Messut järjestetään Ouluhallissa la-su 14.-15.9.2024

Lauantai 14.9. klo 10-17
Sunnuntai klo 15.9. klo 10-16

Liput

Lippujen hinnat julkaistaan myöhemmin.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Senioreiden oma viikonloppu

Viime vuonna Seniorimessut järjestettiin jo toisen kerran monen vuoden tauon jälkeen, jolloin Ouluhalli täyttyi lukuisista eri teemojen näytteilleasettajista sekä iloisesta messufiiliksestä. Kurkkaa vuoden 2023 Seniorimessujen fiilikset tästä.

Seniorimessuilla keskitytään arvokkaan ikääntymisen ja hyvän elämän avaimiin. Tapahtuman teemoja ovat hyvä terveys, inspiroiva vapaa-aika ja sujuva arki. Vieraat löytävät tapahtumasta näytteilleasettajia tarjoamassa voimaannuttavia ideoita, tuotteita ja käytäntöjä parantaakseen hyvinvointiaan ja arkeaan sekä elääkseen elämäänsä täysillä.

Ihastuttavia ohjelmavuoroja

Viikonlopun aikana vieraille tarjoillaan riemastuttavia ja puhuttelevia luentoja eri teemoista, kannustaen heitä etsimään uusia mahdollisuuksia, tavoittelemaan intohimojaan ja omaksumaan positiivisen elämänasenteen. Messuilla nähdään kaksi ohjelmalavaa, jotka täyttyvät erilaisista puheenvuoroista ja esityksistä koko viikonlopun ajan.

Pysäköinti

Ouluhallin yleisölle tarkoitetulla parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu

Ouluhallissa on kahvila-ravintola, joka palvelee asiakkaita messujen ajan.

Tutustu tapahtuman turvallisuusohjeisiin.