Tapahtumien turvallisuus

Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja määräyksiä. Mikäli havaitset onnettomuuden, jonkin muun turvallisuutta vaarantavan asian tai ongelman koskien omaa tai muiden turvallisuutta, ilmoita siitä heti lähimmälle työntekijälle. Jos tapahtuman aikana jokin tietty tapaus osoittautuu yleistä turvallisuutta vaarantavaksi, tapahtuman järjestäjä pidättää itselleen oikeuden muuttaa ohjeistusta kesken tapahtuman.

Tutustu Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n pandemiaan liittyviin turvallisuusohjeistuksiin

Yleinen hätänumero on 112

Vain terveenä mukaan!

Ethän osallistu tapahtumaan mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita.

Kasvosuojain

Suosittelemme kasvosuojaimen käyttöä tapahtumissamme.

Turvaväli ja jonojen välttäminen

Otathan itsesi ja muiden turvallisuuden huomioon pitämällä riittävää turvaväliä (1-2 metriä) muiden kuin oman seurueen henkilöihin.

Suosittelemme ostamaan messuliput etukäteen verkkokaupasta, jotta vältämme jonoja tapahtuman sisäänkäynneillä. Tapahtuma-alue on rakennettu väljäksi, joten turvavälien pitäminen on mahdollista.

Hygienia

Suosittelemme noudattamaan seuraavia ohjeistuksia vieraillessasi messuilla:

Kielletyt esineet ja aineet

Tapahtuma-­alueelle ei saa tuoda terä-­ tai muita aseita, monitoimityökaluja, palavia nesteitä, alkoholia, huumausaineita, heliumpalloja, räjähteitä tai ilotulitteita.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty tupakkalain mukaisesti kaikkialla tapahtuman sisätiloissa. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty. Kiellon noudattamista valvovat järjestyksenvalvojat. Tupakointi on sallittua ainoastaan ulkona sille toiminnalle osoitetuilla paikoilla.

Eläimet

Eläinten tuonti tapahtumaan ei ole sallittua, poislukien opaskoirat.