Tapahtumien turvallisuus

Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja määräyksiä. Mikäli havaitset onnettomuuden, jonkin muun turvallisuutta vaarantavan asian tai ongelman koskien omaa tai muiden turvallisuutta, ilmoita siitä heti lähimmälle työntekijälle. Jos tapahtuman aikana jokin tietty tapaus osoittautuu yleistä turvallisuutta vaarantavaksi, tapahtuman järjestäjä pidättää itselleen oikeuden muuttaa ohjeistusta kesken tapahtuman.

Yleinen hätänumero on 112

Vain terveenä mukaan!

Ethän osallistu tapahtumaan mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita.

Jonojen välttäminen

Tapahtuma on auki klo 10-17. Suosittelemme hyödyntämään koko tapahtuman aukioloaikoja, kokemuksemme mukaan tapahtuman viimeiset tunnit ovat rauhallisimpia.

Kielletyt esineet ja aineet

Tapahtuma-­alueelle ei saa tuoda terä-­ tai muita aseita, monitoimityökaluja, palavia nesteitä, alkoholia, huumausaineita, heliumpalloja, räjähteitä tai ilotulitteita. Avotulen teko on kiellettyä tapahtuma-alueella, ellei siihen ole erikseen järjestäjän lupaa.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty kaikkialla tapahtuman sisätiloissa. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty. Kiellon noudattamista valvovat järjestyksenvalvojat.

Eläimet

Eläinten tuonti tapahtumaan ei ole sallittua, pois lukien opaskoirat.