KÄVIJÖILLE

Kestävä Kasvu 2024

Kestävään liiketoiminnan kasvuun keskittyvä asiantuntijaseminaari saapuu jälleen Tullisaliin tuoden mukanaan upeita verkostoitumismahdollisuuksia ja inspiroivia kohtaamisia.

Vastuullinen liiketoiminta, kiertotalous ja resurssiviisaus puhututtavat – yritysten vastuu kestävässä muutoksessa on kiistaton. Muutos on mahdollisuus uusille, kannattavan liiketoiminnan ratkaisuille: liiketoiminnan ja innovatiivisten ratkaisujen yhdistäminen mahdollistaa tulevaisuuden kestävän kasvun.

Toista kertaa järjestettävä Kestävä Kasvu 2024 -seminaari kerää jälleen yhteen aiheesta kiinnostuneet yrityspäättäjät sekä asiantuntevat puhujat ja yrityskumppanit Oulun Tullisaliin 13.11.2024.

Seminaaripäivän ohjelma koostuu kestävän kasvun teemoja käsittelevistä puheenvuoroista ja paneelikeskusteluista. Eri toimialojen asiantuntijoiden puheenvuorojen johdolla päästään käytännön esimerkkien äärelle kuulemaan vastuullisuusratkaisuista ja niiden tuomista toimintamahdollisuuksista.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tapahtumapaikka

Tullisali, Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Katso tapahtumapaikan sijainti kartasta. 

Saapuminen

Tullisalin on helppo tavoittaa eri puolilta Oulua:

 • Suosittelemme saapumaan tapahtumaan käyttäen julkisia kulkuvälineitä. Oulun joukkoliikenteen lähimmät pysäkit sijaitsevat Limingantien varressa n. 500 metrin päässä tapahtuman sisäänkäynnistä (Limingantulli E ja Limingantulli P). Lisätietoja löydät Oulun joukkoliikenteen nettisivuilta. 
 • Mikäli saavut omalla autolla, löytyy Tullisalin  läheisyydestä runsaasti pysäköintitilaa.
Seminaariliput
 • Blind Bird -lippu 129 eur + alv. Tarjous voimassa 20.6.2024 saakka
 • Opiskelijalippu 49 eur + alv. Alennukseen edellyttävä kortti esitettävä saavuttaessa tapahtumaan
 • Lipun normaalihinta 169 eur + alv
 • Lipun hintaan sisältyy tapahtuman sisäänpääsyn lisäksi lounas, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä narikka.
Mitä seminaari tarjoaa sinulle ja yrityksellesi?
 • Verkostoidu samasta aiheesta kiinnostuneiden seminaarikävijöiden kanssa
 • Löydä inspiraatiota ja ideoita oman toiminnan kehittämiseen
 • Kuule faktaa, visioita ja lukuisia menestyksekkäitä yrityscaseja, joista on mahdollista ammentaa parhaita käytäntöjä oman yrityksesi toimintaan
 • Kohtaa asiantuntevia kumppaneitamme ja innostu uusista yhteistyömahdollisuuksista
 • … ja ennen kaikkea tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden olla osa ratkaisua, jolla yhteistä tulevaisuuttamme rakennetaan.

Seminaarin juontajana toimii toimittaja ja tv-juontaja Ivan Puopolo. Puopolo on työskennellyt mediassa yli 25 vuoden ajan ja hän on haastatellut satoja henkilöitä, juontanut suoria lähetyksiä tuhansia tunteja televisiossa ja radiossa, sekä tuottanut, käsikirjoittanut ja suunnitellut ohjelmia.

Olemme innoissamme saadessamme sanavalmiina ja asiantuntevana esiintyjänä tunnetun Puopolon jälleen orkestroimaan Kestävä Kasvu 2024 -seminaaria.

Valokuvaus

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Turvallisuus

Tapahtumien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tutustu tapahtumien turvallisuusohjeiseemme täällä. 

Järjestäjä

Tapahtuman järjestäjänä toimii Pohjois-Suomen Messut ry. Haluamme tapahtumillamme luoda asiakkaillemme elämyksellisiä ja tuloksekkaita kohtaamisia – kestävällä tavalla. Lämpimästi tervetuloa Kestävä Kasvu 2024 -seminaariin! 

Aikataulu ja puhujat 

 

Seminaarin aikataulu ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan. Osallistuminen laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen verkko- tai sähköpostilaskuna. 

1
2
Lipun hintaan sisältyy tapahtuman sisäänpääsyn lisäksi lounas, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä narikka.

Tervetuloa mukaan Kestävä kasvu -seminaariin! Tällä lomakkeella ilmoittaudut tapahtumakävijäksi. Osallistuminen laskutetaan verkkolaskuna tai lasku lähetetään sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen.

1
2
Lipun hintaan sisältyy tapahtuman sisäänpääsyn lisäksi lounas, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä narikka.