← Takaisin
Talvi 2018 -logo taustalla

Talvi tulee Ouluun jo lokakuussa!

20.06.2018

Talven ensiaskelia päästään kokemaan Oulussa jo lokakuussa, kun uusi messutapahtuma Talvi 2018 valtaa Ouluhallin 20.-21.10.2018. Tapahtuma tuo talven tuiskeen oululaisten ulottuville heti koulujen syyslomaviikon alkajaisiksi. Talvimatkailu, urheilu ja erilaiset aktiviteetit sekä ulkona että sisällä, harrastukset sekä hyggeilyn eli tunnelmoinnin luomat elämykset tuovat virtaa pimenevään syksyyn. Täällä pääset itse osallistumaan ja kokemaan uuden sesongin kohokohdat ensimmäisten joukossa.

After Skin puolella voi istahtaa ja nauttia hyvästä ruuasta ja viihdyttävästä ohjelmasta. Kisastudio puolestaan ottaa lauteilleen monipuolisesti urheilijoita mm. Kalle Palander ja Toni Nieminen astuvat kisastudion isännän, hiihtovalmentaja Toni Roposen tenttiin. Ja mitäpä tapahtuma olisikaan ilman vuoden 2018 jääkiekon Suomen mestareita Oulun Kärppiä.

– Olemme halunneet tuoda talven mieleenpainuvimmat kokemukset yhden katon alle oululaisten tutustuttaviksi. Talvi on Pohjois-Suomessa pitkä ja tapoja nauttia talven lumosta on monia – toiset matkustavat talvikohteisiin, joillekin talviliikunta on elinehto ja osa puolestaan nauttii hyggeilystä kotona takkatulen ääressä. Olemme luoneet tapahtuman, jossa halutaan viettää aikaa ja viihdytään pitkään, kertoo Pohjois-Suomen Messujen toimitusjohtaja Anna Tiensyrjä.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina ovat Oulun Konekauppa Oy / Kelkkakuume, Oulun Kärpät ja Ruka.

Talvi 2018 -tapahtuman näytteilleasettajahaku on käynnissä – nyt onkin oikea aika varmistaa paikka syksyn hauskimmassa ja viihdyttävimmässä tapahtumassa!
Lue lisää tästä.

Yhteistyössä:

 

← Takaisin