KÄVIJÖILLE

Talvi 2018

20.-21.10.2018

TALVI 2018 TULEE OULUUN LOKAKUUSSA!

Talvi 2018 -tapahtumassa valmistaudut tulevaan talvikauteen! Hiihtokeskuksia, matkailua, talviurheilua ja erilaisia sisäaktiviteettejä, Talvi 2018 tarjoaa jokaiselle jotakin lapsia ja nuoria unohtamatta. Ja kuten elämässä muutenkin, myös meillä voit ottaa aikaa itsellesi ja vaipua omiin ajatuksiisi tunnelmasta ja hemmottelusta nauttien. Tapahtumassa voit tehdä myös tarpeellisia hankintoja talven harrastuksiin.

Ja koska kyseessä on Talvi 2018, niin emme ole myöskään unohtaneet After Ski:tä. Pipobaarissamme voi nauttia minttukaakaosta, hyvästä ruuasta sekä viihdyttävästä ohjelmasta.

Tule ja koe itse erilaiset aktiviteetit tai istu vain nauttimaan hemmottelusta ja ohjelmasta. Talvi 2018 -tapahtuman lukuisat näytteilleasettajat odottavat juuri sinua!

Tapaamisiin Talvi 2018 -tapahtumassa!

Paikka

Messut järjestetään Ouluhallissa (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu).

Aukioloajat

Messut ovat avoinna la 20.10.2018 ja su 21.10.2018, aukioloajat päivitetään kevään aikana.

Pysäköinti

Ouluhallin parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu

Ouluhallin 2.kerroksessa toimii kahvila-ravintola, joka on avoinna messujen ajan. Lisäksi mm. After Ski -alueelta löytyy useita ruokapisteitä.

 

Osastot ja ohjelma

Paikalla on runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta. Tarkemmat tiedot näytteilleasettajista löytyvät omalta välilehdeltään, joka päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Talvi 2018 -tapahtumassa on esillä seuraavia aihealueita: 

Talvisina kohteina paikalla on hiihtokeskuksia ja monipuolisesti matkailua, talviurheilua, urheiluvälineitä ja -varusteita, sisäurheilua, sisäharrastuksia, paikallisia urheiluseuroja ja yhdistyksiä. Tunnelmointi-alueella on esillä kotoilua, hyvinvointia ja rentoutusta – ihanaa hyggeilyä. Lastenmaasta löytyy lapsille monenlaista touhua ja musiikkia, paikalla myös lapsille tuttuja maskotteja.

 

Ohjelma

Ohjelmalavalla on paljon talvista asiaa – kuultavaa ja nähtävää.

Lavalle nousee talvilajien huippu-urheilijoita ja tiedossa on monia muita mielenkiintoisia esityksiä.

Päivitämme ohjelmatiedot lähempänä tapahtumaa.