← Takaisin
Hymyilevä sisustussuunnittelija Milla Alftan pitkissä vaaleissa hiuksissaan beigen seinän edustalla

Sisustussuunnittelija Milla Alftan mukaan Rakentaja 2018 -tapahtumiin!

23.02.2018

Rakentaja 2018 tuo rakentamisen ja remontoimisen rinnalle tänä vuonna vahvemmin myös sisustamisen ja vihersuunnittelun. Oulussa 20.-22.4. ja Rovaniemellä 28.-29.4 mukana on suosittu sisustussuunnittelija Milla Alftan. Tule, näe ja koe alan uusimmat trendit!

Kävijöiden toiveesta Rakentaja 2018 -messutapahtumassa nostetaan sisustuksen roolia entistä näkyvämmäksi. Tapahtumassa on edelleen vahvassa roolissa rakentaminen ja remontointi, mutta lisäksi tuomme mukaan sisustusta ja pihasuunnittelua. Sisustusta on näkyvästi esillä niin osastoilla kuin uudessa sisustusbasaarissakin, jossa on tavattavissa alan pienempiä toimijoita. Näiden lisäksi sisustusta kuullaan ja nähdään myös ohjelmalavalla!

Supersuosittu sisustussuunnittelija Milla Alftan on mukana Rakentaja 2018 Oulu ja Rakentaja 2018 Lappi -tapahtumissamme. Milla Alftan on tullut tutuksi MTV3:n Suomen Kaunein Koti -ohjelman tuomarina. Aikaisemmilta kausilta Alftan muistetaan T.i.l.a-ohjelman sisustussuunnittelijana. Alftan tekee päätyökseen sisustussuunnittelua yksityisasiakkaille ja yrityksille. Millan sisustuksista huokuu harmonia, tyylikkyys ja pehmeän kotoisa tunnelma!

”Suunnitelmia toteutan asiakkaan toiveista riippuen, alkaen konsultointikäynnistä aina suurempiin kokonaisuuksiin, vaikkapa avaimet käteen periaatteella. Kaikki lopputulokset ovat rohkeasti asiakkaitteni oloisia ja galleriassani pääset kuvien kautta tutustumaan toteuttamiini kohteisiin.”, kertoo Alftan.

Alftan perehtyy jokaiseen projektiin aina täydellä sydämellä, oli kyseessä sitten pieni muutostyö tai suuri vaativa projektikokonaisuus. Hänellä on suunnittelijana persoonallinen oma kädenjälki, mutta hän ei epäröi toteuttaa erilaisia tyylejä ennakkoluulottomasti laidasta laitaan. Alftanin mukaan ”tärkeintä suunnittelussani on, että kokonaisuus on aina asiakkaan oloinen ja olemme yhdessä tyytyväisiä lopputulokseen”. Vaikka suunnittelutyöni lähtee liikkeelle usein materiaaleista ja väreistä, on minulle ominaista paneutua tarkasti myös rakenteellisiin ratkaisuihin. Visuaalisuus ja kodikkuus ovat sisustuksen tärkeimpiä piirteitä, mutta käytännöllisyys on kaiken perusta. Kokonaisuuden kruunaa tietenkin toimiva, kaunis ja funktionaalinen valaistus! Vasta valaistuksen avulla sisustus pääsee täyteen loistoonsa.”

Alftan jakaa asiantuntemustaan molempina messupäivinä ohjelmalavalla ja on kävijöiden tavattavissa jakamassa sisutusvinkkejä! Tervetuloa jututtamaan sisustussuunnittelun huippuammattilaista. Voit ottaa mukaan valokuvan tai pohjapiirroksen kohteesta, johon toivot Millan sisustusvinkkejä.

← Takaisin