KÄVIJÖILLE

Rakentaja 2018
Lappi

28.-29.4.2018

Rakentaja 2018 Lappi – kevään odotetuin messutapahtuma Rovaniemellä! Messuilla on esillä rakentaminen ja remontointi sekä kovasti odotettuina uusina teemoina sisustus ja vapaa-ajan asuminen!

Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja rakentamiseen, remontointiin ja vapaa-ajan asumiseen. Eikä unohdeta viimeistelyä, messuilla on myös tarjolla inspiraatiota ja opastusta sisustukseen!

Messuilla on tavattavissa Suomen Kaunein Koti -ohjelmastakin tuttu sisustussuunnittelija Milla Alftan. Milla esiintyy molempina päivinä ohjelmalavalla ja on myös messukävijöiden tavattavissa. Voit ottaa mukaasi kuvan tai pohjapiirroksen, johon haluaisit Millalta vinkkejä!


Virallinen messulehti Rakentaja 2018 Lappi Messusanomat on luettavissa näköislehtenä, klikkaamalla alla olevaa lehteä!
Lehti jaetaan Rovaniemen alueella 30 000 talouteen.

Tervetuloa mukaan messuhumuun! 

 

Paikka

Messut järjestetään Lappi Areenalla (Hiihtomajantie 6, 96400 Rovaniemi).

Aukioloajat

Messut ovat avoinna la-su 28.-29.4.2018 klo 10-16.

Pääsyliput

Aikuiset 10,-
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 8,-
Lapset alle 16-v veloituksetta aikuisen seurassa.

 

Messuosastot ja ohjelma

Paikalla on runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta. Tarkemmat tiedot näytteilleasettajista löytyy omalta välilehdeltään, joka päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Messuilla on esillä seuraavia aihealueita: 

Huonekalut, keittiöt, kodin tekniikka, kylpyhuoneet ja saunat, lifestyle, materiaalit ja tarvikkeet, pintamateriaalit, sisustustuotteet ja -palvelut, tekstiilit, takat ja tulisijat, talopaketit, tontit, rahoitus, rakennusluvat, lämmitys, energia, LVI, terassit, äänentoisto ja paljon muuta.

Pysäköinti

Lappi Areenan parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. 

Ruokailu

Viereisen Santasportin ravintolat palvelevat messuvieraita.

Ohjelma

Ohjelmalavalla on paljon ajankohtaista asiaa – kuultavaa ja nähtävää.

Ohjelmatiedot ja aikataulut nähtävissä omalla välilehdellä.

 

Oulun rakentajamessut esiintymislava ja mikrofoni

lauantai 28.4.2018

Ohjelmalava

10:30
Tervetuloa rakentamaan Rovaniemen kylille!
Satu Söderlund ja Elli Turtinen-Heikkilä

Rovaniemen kaupungilla on tiivis keskusta ja laaja maaseutuympäristö kymmenine kylineen. Kaupunki on kasvanut viime vuosina reippaasti ja tämän vuoksi kaupunki on panostanut rakentamisen edellytyksiin voimakkaasti.

Kaupunki on laatinut kylille osayleiskaavoja, joissa yksityisille maanomistajille on osoitettu runsaasti rakennuspaikkoja. Tällaisia rakentamattomia rakennuspaikkoja on lähes 2 000. Tavoitteenamme on saada maa liikkumaan.

Yksityisillä maanomistajilla on mahdollisuus markkinoida rakennuspaikkoja Rovaniemen kaupungin tonttipörsissä ilmaiseksi.

Rovaniemen kylissä voit asua maalaismaisemissa monipuolisten harrastusmahdollisuuksien keskellä. Retkeilemään, kalalle, metsälle ja marjaan pääsee kotiovelta. Tontit ovat hyvänkokoisia ja väljästi sijoitettuja. Kylätiloilla ja kouluilla on tapahtumia ja monenlaista toimintaa lasten ja aikuisten liikunnasta käsityö- ja muihin kursseihin. Kaupungin palvelut ovat parhaimmillaan noin vartin automatkan päässä.

Kylissä on ihan omanlaisensa tunnelma – tervetuloa tutustumaan!

11:00
Sisustamisen ABC
Milla Alftan

Sisustussuunnittelija Milla Alftan kertoo sisustuksen suunnittelusta laajasti, kattaen valaistuksen, värit, materiaalit ja muut moninaiset vinkit.

11:30
Painovoimaisen ilmanvaihdon tehostaminen asuinkiinteistöissä
Juha Jutila, Eskon

Monessa talossa on painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, mikä tarvitsisi lisätehoa toimiakseen kunnolla. Eskon Oy on erikoistunut painovoimaisen ilmanvaihdon tehostamiseen. Asiantuntija Juha Jutila kertoo, mitä ratkaisuja ongelmiin on tarjolla.

Eskon Oy on vuodesta 1988 lähtien toiminut korjausrakentamiseen keskittynyt yritys. Juha Jutila on ollut Eskon Oy:n palveluksessa vuodesta 1999 lähtien ja hänellä on vankka erikoisosaaminen erityisesti painovoimaisen ilmanvaihdon, savukaasuimureiden ja valmispiippuratkaisuiden osalta.

12:00
Erikoismaalaus sekä tehostemaalien ja pinnoitteiden uudet tuotteet
Marjo Saarinen, Design Saarinen Sisustussuunnittelu ja erikoismaalauspalvelu

Design Saarinen Sisustussuunnittelu ja erikoismaalauspalvelu: Tarjoan Sinulle sisustussuunnittelu- ja erikoismaalauspalvelua, jota teen suurella sydämellä -asiakkaan toiveiden ja mieltymysten mukaisesti. Saat pikaiset vinkit tai kokonaisvaltaiset sisustussuunnitelmat, oli kohteena sitten koti, vapaa-ajan asunto, julkinen tila tai työympäristö.

12:30
Olosuhteiden vaikutus ja muut onnistumisen osatekijät kodin pintaremontissa
Teuvo Piirainen, Värisilmä

.

13:00
Ekologinen luksuselämys - Lapin vapaa-ajan asumisen suuri mahdollisuus
Mari Tullila ja Johanna Syvälahti-Taskula, Versatile Design

Versatile Designin sisustussuunnittelijat Mari Tullila ja Johanna Syvälahti-Taskula kertovat kuinka yhdistää ekologisuus ja luksus saumattomaksi kokonaisuudeksi, ekoluksukseksi. Mitä ekoluksus on? Miksi valita ekoluksusta? Miksi käyttää sen valitsemiseen sisustussuunnittelijan apua?

Versatile Design on sisustussuunnittelutoimisto yksityisille- ja yritysasiakkaille. Versatile Design on sinun valintasi, kun haluat kauniita tiloja tyylikkyydestä ja käytännöllisyydestä tinkimättä.

Ekologisuus, kestävät arvot, laatu, suomalaisuus, terveellisyys, aitous, lomalla luksusta. Mikäli nämä arvot puhuttelevat sinua, Versatile Design on Sinun valintasi.

13:30
Asuntorahoittaminen - oma koti kullan kallis
Sami Hiltunen, Handelsbanken Rovaniemi

Voimme varmasti olla yksimielisiä siitä, että oman kodin rakentaminen on yksi elämän suurimpia hankkeita.

Monet kysymykset voivat olla mielessä: Mikä on sopiva lainamäärä? Millaisen takaisinmaksusuunnitelman teen? Miten varaudun korkojen nousuun? Handelsbankenin osaaminen ja kokemus ovat käytössäsi, kun suunnittelet rahoitusta. Tule kuulemaan asuntorahoittamisen periaatteita tyytyväisten asiakkaiden pankista.

14:00
Sisustamisen ABC
Milla Alftan

Sisustussuunnittelija Milla Alftan kertoo sisustuksen suunnittelusta laajasti, kattaen valaistuksen, värit, materiaalit ja muut moninaiset vinkit.

14:30
Sisutuslaastit osaksi sisustusta, myös märkätiloihin
Jukka-Pekka Hyvärinen, Domisi Oy

Jukka-Pekka Hyvärinen käy esityksessään läpi:
– sisutuslaastit, mitä ne on?
– soveltuuko sisutuslaastit märkätilaan, entä lattiaan?
– sisustuslaastit kuivissa tiloissa
– käyttökohde esimerkkejä.
Domisi on perustettu vuonna 2011 ja koko historian ajan olemme toimineet sisustuslaastien parissa. Vuosien saatossa toimintamme on kehittynyt pienestä asennusliikkeestä merkittäväksi sisustuslaastituotteiden maahantuojaksi / valmistuttajaksi. Emme kuitenkaan ole unohtaneet juuriamme, vaan tarjoamme vieläkin asennuspalvelua tuotteillemme.
Tinkimätön asenteemme ja intohimomme laasteilla sisustamista kohtaan, ovat tehneet meistä suunnannäyttäjän sisustuslaastien maailmassa. Halumme tarjota asiakkaillemme vain parasta, on kuljettanut meidät toimimaan alan laadukkaimpien tuotteiden maahantuojina sekä edesauttanut oman brändimme Dekofloorin rakentamisessa.

15:00
Ilmainen laki-, rakennus-, energia- ja pihaneuvonta sekä muut Lapin alueen jäsenedut
Jari Kokko, Suomen Omakotiliiton Lapin piiri

Sunnuntai 29.4.2018

Ohjelmalava

10:30
Ilmainen laki-, rakennus-, energia- ja pihaneuvonta sekä muut Lapin alueen jäsenedut
Jari Kokko, Suomen Omakotiliiton Lapin piiri
11:00
Uusi keittiö ja keittiön tyylit
Timo Niskakari ja Katja Eteläinen, Keittiömaailma

Miten suunnitella uusi keittiö järkevästi ja tehokkaasti? – Miten sisustuksen trendit näkyvät keittiössä? – Mistä keittiön hinta muodostuu? – Miten virtuaalinen keittiösuunnittelu helpottaa valintoja?

11:30
Muoviton, ekologinen, energiatehokas rakentaminen
Jukka Mursu, Kero HIrsitalot Oy

Muovitontalo eli KERO-HIRSI on mallisuojattu ja siinä on kaava-alueelle rakentamisen mahdollistava CITY-nurkka. Hirren vankkojen puupintojen välissä on erinomaisesti lämpöä pitävä Hunton-puukuitueriste. Puukuitueriste on myös nurkassa, joten normaalisti talojen ongelmakohdat eli nurkat ovat lämpöhirsitalossa lämpimät. KERO-hirsi täyttää nykyaikaiset lämpöarvo-vaatimukset (U-arvo) ilman lisäeristeitä ja on asennettaessa valmis sekä sisä- että ulkopinnaltaan.

Hengittävät ja tiiviit rakenteet parantavat sisäilman laatua. Talo ei ole ”pullo” vaan se toimii luonnollisella tavalla. Jos talo ei ole rakenteellisesti hengittävä, sisäilman laatu on täysin riippuvainen ilmanvaihdosta.

Muoviton rakentaminen on kovassa kasvussa niin Suomessa, kuin Ruotsissakin jonne olemme juuri tehneet vientisopimuksia LKAB ja BOLIDEN kaivosyhtiöiden kanssa.

www.muovitontalo.fi

12:00
Sisustamisen ABC
Milla Alftan

Sisustussuunnittelija Milla Alftan kertoo sisustuksen suunnittelusta laajasti, kattaen valaistuksen, värit, materiaalit ja muut moninaiset vinkit.

12:30
Sisustussuunnittelu pähkinänkuoressa
Haastattelussa Sara-Maaret Wahlsten, Vepsäläinen

Huonekalut ovat kodin keskeisiä hankintoja. Ne muuttavat konkreettisesti kotiin asumaan ja vaikuttavat vahvasti sen tunnelmaan. Meidän tehtävämme on tarjota vaihtoehtoja, joihin ei kyllästy ja joiden kanssa on helppo elää vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Pitkällä tähtäimellä laatu maksaa itsensä takaisin sekä rahassa että säästyvissä luonnonvaroissa. Vepsäläisen valikoiman perustan muodostavat perinteiset kotimaiset merkkihuonekalut, joiden valmistajien kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosikymmeniä. Tarjolla on myös eurooppalaista designia, kansainvälisten valmistajien tuotteita, sekä klassikoita että uutta muotoilua.

Vepsäläisen tarjoamista palveluista erityisesti sisustussuunnittelu on vuosi vuodelta tärkeämpi. Hyvän suunnittelun avulla voidaan välttää kalliiksi tulevat erehdykset ja väliaikaisratkaisut.
Projektimyyntimme toimittaa laadukkaita kalusteita erilaisiin julkitiloihin ja toimistoihin. Laaja toimittajien verkosto takaa kattavan tuotevalikoiman sekä räätälöidyt ratkaisut vaikkapa kahvilaan, ravintolaan tai työpaikan neuvottelutilaan. Avustamme myös suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoja löytämään visioidensa mukaisia kalusteita asiakkailleen. Vepsäläisen b2b-projekteissa hoidamme kaiken alusta loppuun: kalusteiden kuljetukset, asennuksen sekä vanhojen kalusteiden kierrätyksen.

13:00
Olosuhteiden vaikutus ja muut onnistumisen osatekijät kodin pintaremontissa
Teuvo Piirainen, Värisilmä

.

13:30
Tunnista tyylisi
Virpi Fabritius ja Pirjo Brännare, TILA 2.0

Opastus oman sisustustyylin löytämiseen.

Olemme yhdistäneet monipuolisen osaamisen ja asiakaslähtöisen tavan toimia asiakkaidemme etua ajatellen. Suunnittelun lähtökohtana on tehdä asiakkaalle asiakkaan kanssa. Emme epäröi ottaa vastuuta projekteista aina suunnittelusta, toteutukseen niin kotitalous- kuin yritysasiakkaille Lapin alueella.

TILA 2.0 on yhteinen nimittäjä yrityksille Vee-Style ja PB-Sisustus.

14:00
Vesikaton uusiminen, urakoitsijan valinta sekä urakoinnin laatuvaatimukset
Harri Saarinen, Katman

Katman Oy on kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys, joka on toiminut jo 15 vuotta. Toimipisteet Oulussa, Rovaniemellä ja Helsingissä palvelevat kaikkia asiakkaitaan läpi Suomen. Katman työllistää jo yli 70 alan ammattilaista. Katman käyttää laadukkaita – kotimaisia Katepal kumibitumikermejä.

14:30
Sisutuslaastit osaksi sisustusta, myös märkätiloihin
Jukka-Pekka Hyvärinen, Domisi Oy

Jukka-Pekka Hyvärinen käy esityksessään läpi:
– sisutuslaastit, mitä ne on?
– soveltuuko sisutuslaastit märkätilaan, entä lattiaan?
– sisustuslaastit kuivissa tiloissa
– käyttökohde esimerkkejä.
Domisi on perustettu vuonna 2011 ja koko historian ajan olemme toimineet sisustuslaastien parissa. Vuosien saatossa toimintamme on kehittynyt pienestä asennusliikkeestä merkittäväksi sisustuslaastituotteiden maahantuojaksi / valmistuttajaksi. Emme kuitenkaan ole unohtaneet juuriamme, vaan tarjoamme vieläkin asennuspalvelua tuotteillemme.
Tinkimätön asenteemme ja intohimomme laasteilla sisustamista kohtaan, ovat tehneet meistä suunnannäyttäjän sisustuslaastien maailmassa. Halumme tarjota asiakkaillemme vain parasta, on kuljettanut meidät toimimaan alan laadukkaimpien tuotteiden maahantuojina sekä edesauttanut oman brändimme Dekofloorin rakentamisessa.

Näytteilleasettajat

76
Alexandria Pankkiiriliike Oyj, Rovaniemi
Lisätiedot

Alexandria tarjoaa laadukkaita ja helppohoitoisia säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua. Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut. Valikoimamme tarjoaa käyttöösi sopivat työkalut, oli kyseessä pienempi tai suurempi summa.


Koskikatu 27 B, 3. krs, 96100 Rovaniemi

09 4193 2200
115
Aroma Sense Finland Oy
Lisätiedot

Tuntuuko ihosi ja hiuksesti paremmalta järviuinnin jälkeen?
Oletko puhdistanut kalkkkia lattialta tai lasipinnoilta?
Oletko ollut suihkussa, jossa on heikko paine ja huono pesuteho?
Haluatko säästää vettä ja energiaa?

Jos vastasit yhteen kysymykseen kyllä, Aroma Sense suihku on juuri sinulle!


Soikkokuja 1, 04440 Järvenpää

040 579 6202
Sis
Art Miriam
Lisätiedot

Taidetuotteet ja koivutuotteet


Petäjävedenpolku 25, 97130 Hirvas

044 309 4678
57
Bauer Watertechnology Oy
Lisätiedot

Bauer Watertechnology Oy on erikoistunut kemikaalittomaan vedenkäsittelyyn. Bauer-vedenkäsittelylaite suojaa putkistoa sisäiseltä korroosiolta, mahdollistaa merkittävän energiansäästön sekä varmistaa erinomaisen vedenlaadun ympäristöystävällisesti, täysin ilman kemikaaleja.


Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

09 276 99556
2
Candy Team Oy
Lisätiedot

Porvoolaista messulakritsaa


Sorvaajantie 15, 06450 Porvoo

0400 492 192
Sis
Design Sisustussuunnittelu ja erikoismaalauspalvelu
Lisätiedot

Design Saarinen Sisustussuunnittelu ja erikosmaalauspalvelu: Tarjoan Sinulle sisustussuunnittelu- ja erikoismaalauspalvelua, jota teen suurella sydämellä - asiakkaan toiveiden ja mieltymysten mukaisesti. Saat pikaiset vinkit tai kokonaisvaltaiset sisustussuunnitelmat, oli kohteena sitten koti, vapaa-ajan asunto, julkinen tila tai työympäristö.


Hirvipolku 13, 96500 Rovaniemi

040 760 2034
17
Dry Ice Finland
Lisätiedot

Kuivajääpalvelut. Kuivajääpuhdistus, laitemyynti, kuivajään valimistus ja myynti.


Riihitontuntie 4, 02200 Espoo

040 568 3838
13
Eero Saarijärvi Oy
Lisätiedot

Kotilinkki Rovaniemen kiinteistövälitys välittää kotisi! Eero Saarijärvi Oy, puh. 040 761 1261 - Insinööritoimisto - Eera-Rakennus Oy http://www.eesa.fi


Kansankatu 13, 96100 Rovaniemi

040 751 1611
83
Ekovilla Oy
Lisätiedot

Ekovilla on puupohjainen lämmöneriste, joka tarjoaa monipuoliset ratkaisut tehokkaaseen ja kestävään eristämiseen. Ekovilla valmistetaan pääosin kierrätetystä puukuidusta, hyödyntäen lukemaasi sanomalehteä! Eriste voidaan myös kierrättää käyttämällä se vaikkapa uudelleen eristeenä. Kun eristät metsän tuottamalla Ekovillalla, talosi eriste sitoo puukuidussa olevan hiilen käyttöiäkseen itseensä pienentäen osaltaan rakentamisenkin aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.


Katajaharjuntie 10, 45720 Kuusankoski

05 750 7500
21
Energiapolar Oy, Rovaniemi
Lisätiedot

Paikallinen sähkönmyyjä Energiapolar ja Lapin Energianeuvonta tavattavissa osastolla!
Tule tapaamaan energianeuvojaa ja juttelemaan rakentamisen energiaratkaisuista. Voit myös samalla kilpailuttaa sähkösopimuksesi!


Pl 8013, 96101 Rovaniemi

016 331 6110
66
Eskon Oy
Lisätiedot

Eskon Oy tarjoaa ilmanvaihto- ja savukaasuimuriratkaisut kohteeseen kuin kohteeseen.


Ajomiehentie 13, 00390 Helsinki

09 863 4161
64
Finnlamelli Oy
Lisätiedot

Finnlamelli valmistaa laadukkaita, terveellisiä ja yksilöllisesti suunniteltuja hirsitaloja, vapaa-ajan asuntoja sekä projektikohteita. Valmistamme hirsitalot myös aidosti muuttovalmiina yhdellä sopimuksella ja sovittun aikataulun mukaan.


Teollisuustie 18, 62900 Alajärvi

020 746 3962
81
Fortum Markets Oy
Lisätiedot

Fortum Markets Oy:n Energiansäästöpalvelut aurinkopaneeleista sähkösopimuksiin.


Keilaniementie 1, 02150 Espoo

010 4511
45
Ideal Keittiöt Oy, Rovaniemi
Lisätiedot

Ideal Keittiöt on yksi Suomen suurimmista keittiöketjuista. Meiltä saat kaikki kodin kiintokalusteet helposti, nopeasti, edullisesti ja markkinoiden nopeimmalla toimitusajalla. Kauttamme myös kodinkoneet, hanat, altaat, valot ja rahoitus hankinnoillesi.


Teollisuustie 13, 96320 Rovaniemi

044 474 7863
52
Iin Puunjalostus Oy
Lisätiedot

Puualumiini-ikkunat ja terassinovet, halutessasi myös paikoilleen asennettuina.


Sahatie 3, 91100 Ii

08 817 4910
105
Joensuun Sänkytehdas Oy
Lisätiedot

Kotimaiset Premium luokan vuoteet.


Reumantie 4, 18100 Heinola

050 312 9374
25
Jukkatalo Oy, Rovaniemi
Lisätiedot

Jukkatalo on valmistanut Jukkataloja jo vuodesta 1968 lähtien. Voit valita Jukkatalon siinä valmiudessa kuin haluat. Muuttovalmis, Sisustaitse tai talopaketti. myös seinärakenteissa on mistä valita, Aitojukka, Ekojukka ja Hirsijukka. Tervetuloa tutustumaan.


Leiviskäntie 2, 92930 Pyhäntä

040 558 3663
118
Jukola Industries Oy
Lisätiedot

Jukola industries Oy
Tuottaa kuvioituja lautoja ja paneeleita rakentamiseen. Jukolan tuotteet soveltuvat sisä- ja ulkoverhouspintoihin.


Hänniskyläntie 210, 44330 Hytölä

040 867 7399
127
Juvatec Oy
Lisätiedot

Maalämpökaivot, vesikaivot sekä rakennusten teräsputkipaalutus


Rantakyläntie 485, 95635 Kaulinranta

050 592 1909
87
Kastelli-talot Oy
Lisätiedot

Muuttovalmiit talot, talopaketit, huvilapaketit


Lekatie 6, 90140 Oulu

010 277 6600
73
Katepal Oy, Rovaniemi
Lisätiedot

Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Katepal on perustettu v. 1949.


Katepalintie 15, 37500 Lempäälä

03 375 9111
54
Katman Oy, Rovaniemi
Lisätiedot

Kattotyöt, huopakatot, kattojen saneeraukset, viherkatot, uudiskohteet.


Ahjotie 27, 96320 Rovaniemi

016 425 5100
36
muovitontalo / Kero Hirsitalot Oy
Lisätiedot

Muoviton, ekologinen, energiatehokas.
Höyrysuluton sekä pystyliimasaumaton. Eristeenä Hunton-puukuitu. Taatusti hengittävä rakenne. 29 cm Kero-Hirsi vastaa 72 cm puuta.
Ylivoimaisesti energiatehokkainta hirsirakentamista, muovitontalo.fi


Kerontie 29, 93700 Kuusamo

040 168 1088
119
Kiinteistörakennus ja Fiksaus Oy
Lisätiedot

Sähköurakointi ja sähkösaneeraus


Mäenpäänpolku 4, 96800 Rovaniemi

040 412 1257
125
Kiiruna Talot Oy
Lisätiedot

Avaimet käteen - talo Kiiruna Taloilta

Avaimet käteen - talo erinomainen valinta sinulle, joka haluat muuttaa omaan kotiin nopealla aikataululla ja ilman turhaa vaivannäköä.


Neulojankatu 9, 95450 Tornio

040 503 3180
Sis
Kivelä Tero
Lisätiedot

Spray paint artist. Spraymaaleilla tehtyä taidetta.


Karhakkatie 3, 96300 Rovaniemi

040 733 3685
68
Lammi – Kivitalot / Lammin Betoni Oy
Lisätiedot

Lammi-Kivitalot on suomen laadukkain ja myydyin kivitalomerkki (RTS) ja on osa Lammin Betoni Oy:tä. Lammin Betoni on yli 60-vuotias suomalainen perheyritys, joka valmistaa valettavia muotti- ja eristeharkkoja, väliseinäharkkoja ja pihatuotteita. Konserniin kuuluu myös Lammi-Perustus Oy, joka valmistaa Tassu valmisanturamuotteja.


Paarmamäentie 8, 16900 Lammi

045 129 4988
56
Lapin Maa- ja Konetyöt Oy
Lisätiedot

Lapin Maa- ja Konetyöt Oy on rovaniemeläinen yritys, joka tarjoaa monipuolisesti maa- ja vesirakennusalan töitä. Yrityksen tietotaito ja kokemus on laajaa ja nykyaikaista. Siihen lisättynä aikataulussa pysyvä kustannustehokas työskentely takaa laadukkaan lopputuloksen. Työt toteutetaan tarvittaessa "avaimet käteen" - periaatteella ja kauttamme saa myös maa-ainekset.


Rovakatu 31, 96200 Rovaniemi

040 831 8844
126
Lappiporras Oy
Lisätiedot

Portaat ja porrasvarusteet teollisesti mittatilaustyönä.
Perinteistä puukaiteellista porrasta tai modernisti lasikaiteella.


Verkkokarinkatu 40 B, 94900 Kemi

020 743 0840
U
Logosol AB
Lisätiedot

Logosolilla Rakentajamessuilla mukana uudet F2 ketjusahalaitos ja B751 vannesaha tukkien halkaisusahaukseen. Solohöylä SH410 avulla itse sahatusta puutavarasta voi valmistaa melkein mitä vain, esimerkiksi listat ja paneelit. Mukana myös apuvälineitä tukin käsittelyyn sahalaitosten yhteydessä.


Fiskaregatan 2, 87133 Härnösand

+ 46 73 325 1103
22
LVI-Kemppi
Lisätiedot

Alakorkalontie 5, 96300 Rovaniemi

0400 687 6400
121
Lämpöpartio Oy
Lisätiedot

Energiansäästötuotteet


Tehtaankatu 43, 67100 Kokkola

040 183 9100
3
LÄMPÖÄSSÄ/Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy
Lisätiedot

Suomalaiset LÄMPÖÄSSÄ maalämpöpumput. Myös Lämpöässä by Rotex ilmavesilämpöpumput. Jälleenmyyjämme Ins. tsto Warmalämpö Oy osastollamme, puh. 040 576 0572.
Messuarvonta osastollamme!


Pl 49, 62101 Lapua

06 433 7200
46
Mammuttikoti Rovaniemi
Lisätiedot

Tutustu Mammuttikodin täysin valmiisiin Hirsi- ja puutaloihin sekä Olokoto-pienasuntoon.


Ouluntie 972, 91300 Ylikiiminki

020 733 4343
Sis
Minna-Kortti Oy
Lisätiedot

Taiteilija Minna L. Immosen suunnittelemia sisustusjulisteita ja kortteja.


Salavakuja 6, 90460 Oulunsalo

08 514 4000
47
Modeo Oy
Lisätiedot

Modeo on yksityisomisteinen, 100% suomalainen, maamme kolmanneksi suurin toimistoja
designkalusteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä.
7 myymäläämme ympäri Suomen edustavat yli 80 kansainvälistä brändiä ja
merkittävien B2B-asiakkuuksien ohella toimimme paitsi valtion, niin myös useiden
kaupunkien ja kuntaliittymien sopimustoimittajana.
Yli kymmenvuotista historiaamme on siivittänyt jatkuva kasvu, eikä vuosi 2017 tehnyt
siihen poikkeusta. Yli 45% nousu liikevaihdossa kertoo paitsi intohimosta, osaamisesta
ja draivista, niin erityisesti loistavista asiakkaista, joiden kumppanina saamme toimia.


Hämeentie 157, 00560 Helsinki

020 7920 270
104
Molok Oy
Lisätiedot

Kotimainen Molok® -jätejärjestelmä on siisti, turvallinen ja taloudellinen ratkaisu tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen jätteenkeräykseen ja -lajitteluun. Molok® Syväkeräys® perustuu pystysuoraan rakenteeseen, jossa 60 % säiliöistä sijaitsee maan alla.


Nosturikatu 16, 37101 Nokia

010 342 9400
61
Muurametalot Oy
Lisätiedot

Muurametalo on suomalainen talotehdas. Kuivissa ja lämpimissä tehdasolosuhteissa valmistettu Muurametalo sopii rakentajille, jotka arvostavat tehdasvalmistuksen tuomia hyötyjä. Näitä ovat esimerkiksi toimituksen nopeus, vakioitu ja valvottu laatu sekä rakenteiden kuivaketjun varmistaminen. Tule osastolle keskustelemaan lisää!


Vapaudenkatu 60, 40100 Jyväskylä

040 771 9334
Sis
Nepal Namaste Dreams ry
Lisätiedot

Hyväntekeväisyytenä tuotettuja nepalilaisia luonnonmukaisia sisustustarvikkeita, mm. sisustuspeitot, pannunaluset ym.


Namaste Dreams/facebook

040 158 9322
44
Napapiirin Energia ja Vesi Oy
Lisätiedot

Napapiirin Energia ja Vesi Oy on arktisen kiertotalouden monialakonserni, jonka palveluihin kuuluvat sähkönsiirto, vesihuolto, kaukolämmön tuotanto ja sen palvelut, infran palvelut, valokuituverkon rakentaminen ja palvelut, digitaaliset palvelut ja kiertotalouden tuotteet.


Koskikatu 27, Kauppakeskus Revontuli, 4. krs, 96100 Rovaniemi

016 331 6500
11
Nordic Polarhouse Oy
Lisätiedot

PolarHouse valmistaa korkealaatuisia ja yksilöllisiä lämpöhirsi omakoti- ja vapaa-ajantaloja.


Sannitie 2, 94450 Keminmaa

020 755 9070
40
Novart Oy
Lisätiedot

Keittiö on kodin sydän
Keittiökalustemallistoomme kuuluu A la Carte -keittiöt sekä Petra-keittiöt. A la Carte - keittiöt on laadultaan ja ilmeeltään kansainvälistä tasoa, jossa korostuu yksityiskohdat, trendikkyys sekä erilaiset mekanismit.

Petra-keittiöt mallistossa korostuu käytännöllisyys sekä aikaa kestävä mallisto. A la Carte - keittiöt sekä Petra-keittiöt valmistetaan Nastolassa ja ne ovat kotimaisia avainlipputuotteita.


PL 10, 15561 Nastola

0400 893 580
120
OmaYkkönen Oy
Lisätiedot

Optikon Oma ja Suutarin Oma


Leinikkitie 19 B 12, 01350 Vantaa

0400 191 549
U7
Oulun Lämpökaivonporaus Oy
Lisätiedot

Oulun Lämpökaivonporaus Oy


Vesuritie 6, 90820 Kello

040 418 5736
117
Outek Oy
Lisätiedot

Glass by Keisaladesign, kylpyhuoneen Design


Latvuskuja 7, 90940 Jääli

0400 301 456
102
PB-Sisustus
Lisätiedot

Tila 2.0, Tila- ja sisustussuunnittelu. Kaksi suunnittelijaa, yhteinen päämäärä.


Kerässiepintie 765, 99300 Muonio

040 776 9360
Sis
Perfect Home
Lisätiedot

Perfect Home on Pohjoismaiden suurin sisustustuotteiden kotimyyntifirma. Mallisto, joka koostuu ajanmukaisista ja laadukkaista tuotteista, uudistetaan kolme kertaa vuodessa. Meiltä löydät tuotteita, jotka tuovat kotiisi yksilöllisyyttä, tyyliä ja eleganssia.


Hiidentie 4 F 3, 90550 Oulu

050 304 5881
91
Pihla
Lisätiedot

Pihla - Suomen suosituimmat ikkunat ja ovet
Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.


Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä

0800 550 880
116
Piipputaito Oy
Lisätiedot

Hormiturvamies


Ahertajantie 2, 15880 Hollola

044 032 8000
19
Pipelife Finland Oy
Lisätiedot

Pipelife Finland on yksi Suomen johtava LVIS-tuotteiden valmistaja. Tuotevalikoimamme kattaa laajasti rakentamisessa ja saneeraamisessa tarvittavat putki- ja kaivoratkaisut, sekä sähkösuojatuotteet. Pipelife osastolla voit tutustua valikoimamme haja-asutuksen jätevesijärjestelmiin. http://www.puhdastulevaisuus.fi http://www.pipelife.fi


Kiviharjunlenkki 1C, 90220 Oulu

030 600 2200
82
Pohjoisen Lasipalvelu Oy
Lisätiedot

Pohjoisen Lasipalvelu Oy toimittaa ja asentaa Lumon lasitustuotteet Lapin alueella, sekä Visor Queen aurinkosuoja verhot terasseille, ikkunoihin ja parvekkeelle.


Veitikantie 13, 96100 Rovaniemi

044 977 4950
79
Pohjolan Design-Talo Oy
Lisätiedot

Muuttovalmiit omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot. Tutustu ainutlaatuiseen Kotiräätäli-palveluun!


Karhuojantie 2, 90460 Oulunsalo

040 357 3649
26
Power Finland Oy
Lisätiedot

Power Suomen uusi elektroniikkajätti. Valtava valikoima. Aina halvat hinnat.


Hatanpään valtatie 13, 33100 Tampere

020 710 0670
119
Prima-Rakentajat Oy
Lisätiedot

Pintaa perusteellisemmin Prima-Rakentajat Oy


Taipaleenkatu 2, 41310 Leppävesi

040 960 5717
U
Prima-Rakentajat Oy
Lisätiedot

Pintaa perusteellisemmin Prima-Rakentajat Oy


Taipaleenkatu 2, 41310 Leppävesi

040 960 5717
59
Puusepänliike Peltoniemi Ky
Lisätiedot

Peltoniemi kalusteet, Reseptit toimiviin koteihin ja keittiöihin. Peltoniemi kalusteiden erityisalaa ovat laadukkaat ja yksilölliset keittiöt. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella autamme asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ainekset, joista kestävät, toimivat ja asunnon tyylille uskolliset keittiökalusteet syntyvät.

Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Kemijärvellä. Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi asennamme keittiöt ammattitaidolla ja tarvittaessa autamme myös rahoituksen järjestämisessä.


Teollisuustie 16, 98120 Kemijärvi

010 320 4720
75
Rakennusliike Korteniemi Oy
Lisätiedot

Rakentamista ja remontiointia Lappilaisella vahvuudella


Havutie 6, 96910 Rovaniemi

045 269 9493
14
Rakennusliitto ry
Lisätiedot

Mitä maksaa esim. kirvesmiehen, muurarin, maalarin palkkaaminen työsuhteiseksi työntekijäksi omakoti tai mökkityömaalle.


Maakuntakatu 15, 96100 Rovaniemi

020 774 033
37
Rakennuspalvelu Risto Petäjäniemi
Lisätiedot

Piilo- tai valesokkelikorjauksiin erikoistuneet materiaalit joilla vaihdetaan seinän alapään materiaalit sellaisiksi että ne eivät lahoa tai homehdu.
Sisäilmaongelmaisten talojen korjaukseen nopein korjausmenetelmä.


Maakuntakatu 14, 96100 Rovaniemi

0400 690 706
16
Rovakaira Oy
Lisätiedot

Sähkönjakeluyhtiö Rovakaira Oy


PL 8013, 96101 Rovaniemi

016 331 6200
100
Rovaniemen kaupunki / Alueelliset palvelut
Lisätiedot

Rovaniemen kylien tonttitarjonta


Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

016 3221
108
Rovaniemen LVI-Palvelu Oy
Lisätiedot

Uponor Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit. Muut LVI-asennukset.


Tähkäkatu 3, 96460 Rovaniemi

040 179 5165
86
Sanerall Oy
Lisätiedot

Zateliitintie 21, 90440 Kempele

020 735 0120
U3
Satukoti, Clean & Host & Design
Lisätiedot

Satukoti, Clean & Host & Design
Elintarvikkeet, juotavat.
Teltassa myynnissä kebab kobeleivällä, herkkulautanen ja nakkirulla, lisäksi kahvia ja munkkeja yms. Rakentamispäivinä poronlihakeittoa ja lohikeittoa.


Mäntyjärventie 315, 97240 Sonka

040 188 1621
66
Schiedel Savuhormistot Oy
Lisätiedot

Euroopan johtava savupiippuvalmistaja tarjoaa energiatehokkaita hormiratkaisuja sekä uudis- että korjausrakentamiseen.


Sinikalliontie 9, 02630 Espoo

09 8564 6300
Sis
Sisustus&cafe/Rovapikkis Oy
Lisätiedot

Poromiehentie 7, 96200 Rovaniemi

040 505 6138
102
Sisustus Vee-Style
Lisätiedot

Tila 2.0, Sisustus- ja tilasuunnittelu. Kaksi suunnittelijaa, yhteinen päämäärä.


Hannuksenranta 17, 99600 Sodankylä

040 534 8791
Sis
Suomen Omakotiliiton Lapin piiri
Lisätiedot

Suomen Omakotiliiton Lapin piiri


Juppotie 2, 96910 Saarenkylä

040 930 4073
103
Suomen Terveysmaailma Oy
Lisätiedot

Duqem-terveystyynyt, -patjat, sängyt


Metsänneidonkuja 10, 02130 Espoo

09 4241 1200
119
Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa
Lisätiedot

Työttömyysturvaa yrittäjälle, kevytyrittäjälle, osakkaalle ja yrittäjän perheenjäsenelle. Jo
yli 24 000 yrittäjää on turvannut itsensä työttömyyden varalta. Turvaa sinäkin – liity SYT:n
jäseneksi http://www.syt.fi. Verovähennyskelpoinen jäsenmaksu on alimmillaan alle 13
€/kk.


Mannerheimintie 76 A, 00100 Helsinki

09 622 4830
90
Svenska Handelsbanken, Suomen sivukonttoritoiminta, Rovaniemi
Lisätiedot

Handelsbanken on vakavaraisuuden aatelia eurooppalaisessa pankkimaailmassa. Toimimme yli 20 maassa. Vaikka olemme kansainvälinen pankki, olemme silti paikallinen, ja palvelemme sinua siellä missä asut tai missä yrityksesi toimii. Handelsbanken on toiminut Suomessa vuodesta 1985 ja meillä on yli 40 konttoria. Hyvä asiakassuhde on meillä kunnia-asia. Asiakkaillemme on yhteistä, että he haluavat pitkän pankkisuhteen. Meille palvelu on itsestään selvyys.


Koskikatu 25, 3 krs, 96200 Rovaniemi

010 444 3580
89
Särmäkoti Oy
Lisätiedot

Särmäkoti Oy on paikallinen valintasi, kun haluat laadukkaan ja toiveittesi mukaisen KATTO, IKKUNA, MAALAUS tai ULKOVERHOUSREMONTIN


Paljetie 5, 96300 Rovaniemi

050 330 9225
U
Tapahtumapalvelu LumoAava
Lisätiedot

Vohveliteltta; vohveleita, kahvia, kaakaota, teetä ja mehua.


Lohikarsinankuja 3, 95600 Ylitornio

040 759 2383
62
Tiivi
Lisätiedot

Tervetuloa tutustumaan Tiivi Kristalli - ikkuna- ja ovituotteisiin. Asiantuntijamme avulla löydätte ratkaisut vaativimpiinkin kohteisiin.
Valikoimissamme myös kippi- ja kulmaikkunat sekä autotalliovet ja liukuovet. Markkinoiden laajimmat takuut. Sertifioitu asennus.


Koninkuja 7, 85800 Haapajärvi

0800 308 38
U
Timapuu Oy Marttila
Lisätiedot

Timapuu Oy Marttila valmistaa laadukkaat kotimaiset Grillikodat, Saunat ja Huvimajat Torniossa. Kaikki tuotteemme saatte asennettuna omalle pihallenne.


Verkkotehtaankatu 12, 95420 Tornio

0400 698 198
U
TMI: Tapio Veli Määttä, Rovaniemi
Lisätiedot

Ruuanmyyntiä mm. Kuusamon Muikut


Patoniementie 59 B, 97920 Suonnankylä

0400 277 356
72
Turner Door Oy
Lisätiedot

Nosto-ovet ja nostoautomatiikat teollisuuteen, halleihin ja autotalleihin.
Valtakunnallinen asennuspalvelu.
"Avaimet käteen"- remonttipalvelu.


Kirkkokatu 8 A 10, 90100 Oulu

044 563 9812
1
Warmia Oy
Lisätiedot

Vesikiertoinen kattoviilennys- ja lattialämmitysjärjestelmä.
Suunnittelu-Tarvikkeet-Asennus-Takuu 10v.


Lämmittäjänkatu 2, 20780 Kaarina

020 155 5820
4
Vepsäläinen Oy, Rovaniemi
Lisätiedot

Vepsäläinen on vuonna 1956 perustettu kotimainen sisustus- ja designhuonekaluliike, joka palvelee yhdeksällätoista paikkakunnalla ympäri Suomen. Löydät meiltä suuret ja pienet huonekalut, sohvat, sängyt, valaiseimet, matot ja sisustusesineet jokaiseen kotiin.
Valikoimaamme kuuluu niin kotimaisia kuin ulkomaisia laatumerkkejä: designklassikoista tuoreimpiin uutuuksiin. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään kotiisi sopivat ratkaisut. Löydät myymälästämme myös sisustussuunnittelijan ja projektimyynnin.


Vapaudentie 2-4, 96100 Rovaniemi

020 780 1600
77
Verisure Oy
Lisätiedot

Verisure on Suomen suosituin turvapalvelu. Tarjoamme koteihin ja pienyrityksiin ammattimaisesti valvoittuja hälytysjärjestelmiä, turvaa murron, tulipalon tai vesivahinkojen sattuessa. Verisure on ainoa hälytysjärjestelmä, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee!


PL 80, 00241 Helsinki

010 217 9110
Sis
Versatile Design Finland
Lisätiedot

Versatile Design on sisustussuunnittelutoimisto yksityisille- ja yritysasiakkaille. Versatile Design on sinun valintasi, kun haluat kauniita tiloja tyylikkyydestä ja käytännöllisyydestä tinkimättä.

Ekologisuus, kestävät arvot, laatu, suomalaisuus, terveellisyys, aitous, lomalla luksusta.
Mikäli nämä arvot puhuttelevat sinua, Versatile Design on Sinun valintasi.


Nissinmäki 1 a, 02780 Espoo

040 515 7961
85
Vesivek/PS-Kouru Oy
Lisätiedot

Vesivek Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.


Saumaajantie 5 D, 96910 Rovaniemi

016 355 2041
42
Värisilmä, Rovaniemi
Lisätiedot

Värisilmä Rovaniemi-Oulu-Kemi-Tornio-Kemijärvi / Rovaniemen Väri ja Matto Oy

Värisilmä auttaa - suunnittelusta toteutukseen & pohjasta pintaan.

Tule juttusille osastollemme. Saat sisustusvinkit, asennusohjeet, tuoteideat niin pieneen kuin suurempaankin projektiisi. Hyödynnä myös uskomattomat messuviikonvaihteen tarjouksemme lattioista, laatoista & tapeteista - Rovaniemen Rakentajamessuilla ja myymälässämme.

Tunnetila-sisustusneuvojamme osastolla koko messuviikonlopun. Mukana messumenossa myös kotimaisten Parla-parkettien asiantuntija Ari Hämäläinen ja Värisilmän sisustusalan monitaitaja Teuvo Piirainen.

P.S. Osallistu messukilpailuumme - voit voittaa upean KUUSIPUUN - SAARNI-pöydän metallijaloilla, koko 90*200 cm - arvo 599 €.


Aittatie 11, 96100 Rovaniemi

0400 309 555
70
Älvsbytalo Oy
Lisätiedot

Älvsbytalon muuttovalmis talopaketti tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia vaivattomasti ja edullisesti oma koti. Valitse 1-kerroksinen, 1,5-kerroksinen, L-mallin talo tai paritalo.


Vuolteenmäentie 6, 04600 Mäntsälä

020 793 9620