← Takaisin
Satu Silvo

Satu Silvo: ”Hyvinvoinnin tulokset vaativat sinnikkyyttä”

06.09.2018

Näyttelijä, ravintolayrittäjä ja kaupunginvaltuutettu – Satu Silvolla on monta rautaa tulessa, mutta hektisyydenkin keskellä hän muistaa kiinnittää huomiota myös oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen. Sadun vinkki kiireisen elämän hallintaan on ravinnon, liikkumisen, stressin hallinnan ja rauhoittumisen tasapaino. Tärkeintä näissä on tehdä asiat itselleen sopivalla tavalla.  ”Valitettavan usein halutaan tulosta heti, mutta hyvinvoinnin tulokset ja tasapainon hetket vaativat sinnikästä työskentelyä ja muutokset tapahtuvat pikkuhiljaa”, kertoo Silvo.

Hyvinvoinnin teemat kulkevatkin Silvon mukana elämän jokaisella osa-alueella politiikasta ravintolayrittämiseen. ”Kun tunnistat sinulle tärkeät elämän 3-4 arvoa ja teet valintoja niiden kautta, huomaat hymyileväsi enemmän etkä toimi itseäsi tai arvojasi vastaan. Voit olla enemmän tyytyväinen itseesi”, Silvo pohtii.

Kesällä Silvo lomaili ja rentoutui kovan työtahdin jälkeen kulkien, nauttien ja aistien suomalaisia metsiä. Kesään kuului myös mökkeilyä ystävien kanssa sekä teatterialan Chekhov-kurssi. Syksyn saapuessa Silvo nauttii puutarhan sadosta: ”Kaikki upeat yrtit ja salaatit, joista voi tehdä päivittäin huikeita PH-smoothieita. Kurpitsat ja luomuporkkanat tulevat taas, joista mehun tekeminen on täydellistä!

Satu Silvo

Ilon hetkiä arjessa

Silvon luotsaamassa kasvisravintola Silvopleessa on meneillään muutoksia, kun ravintolan vuokrasopimus loppuu vuoden vaihteessa. Ravintola Silvopleen tulevaisuuden ideointi käykin jo kuumana. Silvo harrastaa tällä hetkellä iyengar-joogaa 2-3 kertaa viikossa. Myös puutarhanhoito, teatteri, kulttuuri ja radiosta luontoillan ja tiedeohjelmien kuuntelu ovat osa hänen vapaa-aikaansa.

Elämästä nauttimisen pieniä ilon hetkiä löytyy Silvon arjesta runsaasti:
Nautinnolliset oivallukset. Siilit, jotka tulevat päivittäin ruokakupille. Puutarhassa kasvavat kukat ja syötävät herkut. Nautin ihanan mieheni seurasta ja meidän hulvattomasta ja pöhköstä huumorista. Nautin Silvopleen henkilökunnan osaamisesta ja asiakkaista. Tuulesta, joka hivelee kasvoja tai sähkölangalle kerääntyvistä muuttolinnuista. Sähköpyörän keveydestä – aikuisista lapsistani.

Satu Silvo pitää Elä & Nauti 50+ Oulu -messuilla luennon aiheesta Ravinnon ja terveiden elämäntapojen merkitys ihmisen hyvinvoinnille. Silvon luennot messuilla lauantaina 15.9. klo 13:00 ja sunnuntaina 16.9. klo samaan aikaan. Tutustu messujen ohjelmaan täältä.

Silvo nähdään myös Rovaniemen Elä & Nauti 50+ -messuilla 29.-30.9.

Lue lisää Elä & Nauti 50+ Oulu -messuista täältä. 
Lue lisää Elä & Nauti 50+ Rovaniemi -messuista täältä.

Osallistu Elä & Nauti 50+ Oulu Facebook-tapahtumaan

← Takaisin