← Takaisin

Risto Laitila etsii hyvän ikääntymisen reseptiä

08.11.2017

Rovaniemen Seniori-Messut lähestyvät ja messuhuuma alkaa hiljalleen nousta! Rovaniemellä saamme lavalle molempina päivinä lääkäri Risto Laitilan, joka on tullut kaikille tutuksi mm. televisio-ohjelma Akuutista ja ET-lehdestä. Risto tulee kuulostelemaan Rovaniemelle, millaisilla resepteillä paikalliset ottavat ikääntymisen vastaan.

Jokainen on oman elämänsä kokki ja tekee omalle elämälleen reseptejä, noudattaa niitä ja elää niiden mukaisesti. Jotkut reseptit ovat parempia kuin toiset ja aina voi valita uuden, paremman reseptin. Näitä reseptejä sitten vertailemme ja etsimme hyvän ikääntymisen reseptiä. Tähän tapaan Risto Laitila miettii Rovaniemen Seniori-Messujen aihettaan.

Risto Laitila tietää, että juuri terveyteen liitetään monenlaisia väittämiä. Pitävätkö ne paikkansa vai eivät, se voikin riippua monesta asiasta. Se mikä on totta Toppilassa, se voi olla täyttä tarua tunturissa. Esityksen punainen lanka on puhua hyvän ikääntymisen reseptistä, seniorin hyvän elämän aineksista, kuviakin on mukana. Mutta yleisö esittää pääosaa, minä olen siinä keskustelussa vain kätilönä. Olen kuullut asioita terveydestä, lukenut viisauksia. Nyt tulen Lappiin senioreitten luo kuulostelemaan miten asiat oikein ovat.

Esitys ei missään nimessä ole tylsä vaikka se onkin terveysaiheinen. Naurunremakka jossain välissä lopussa tuntuisi oikein mukavalta, hän tuumaa. Ideana on saada aikaan hyvää mieltä messukävijöille ja hyvä, jos asioita tarttuu kotiin mukaan. Olin loppukesästä puhumassa Tornion Seniori-Messuilla ja siellä oli tupa täynnä molempina päivinä. Palaute oli oikein hyvää. Kaikilla oli hyvä mieli, molemmin puolin estradia. Nähdään piakkoin Rovaniemellä samoissa merkeissä!

Risto Laitila ohjelmalavalla la 18.11. klo 12.00 ja su 19.11 klo 12.00.
Rovaniemen Seniori-Messujen nettisivulle pääset suoraan tästä.

← Takaisin