← Takaisin
Kaksi hymyilevää naista keltaisen messuosaston edessä sonnustautuneena valkoiseen lääkärin -takkiin

Hyvällä valmistautumisella saa messuilla paljon näkyvyyttä aikaan

12.06.2019

Hammaslääkäriasema Oulun Kruunu sijaitsee Nokian entisissä tiloissa Oulun Technopoliksen kampuksella. Toimitusjohtaja Riitta Jurvelin kertoo, että noin viisi vuotta sitten hänellä oli haave, jonka toteuttamiseen Oulun Kruunu on ollut vastaus.

”Toivoin, että olisi olemassa paikka, jossa olisi kaikki hammashoidon erikoisalat edustettuna – potilaalle voitaisiin tehdä kaikki siellä, eikä hänen tarvitsisi lähteä muualle”. Lisäksi tärkeää Riitalle oli se, että Oulun Kruunu on oululainen perheyritys.

Oulun Kruunun tiimistä löytyvät kaikki, mitä asiakas voi tarvita – hammaslääkärit, erikoisalojen erikoislääkärit, suuhygienistit ja hammashoitajat. Suun hoito siis hoituu kokonaisvaltaisesti samassa osoitteessa.

Kohtaamisista poikinut pitkäaikaisia asiakkuuksia

Oulun Kruunu on ollut näytteilleasettajana Pohjois-Suomen Messujen Seniorimessuilla sekä Elä & Nauti -tapahtumassa. Myös tulevana syksynä yrityksen voi nähdä Ouluhallilla Elä & Nauti | Tykkää & Tuhulaa -tapahtumassa.

”Vastaanottomme ei näy ohikulkijalle Peltolan kampusalueella selkeästi, joten halusimme näkyä messuilla, jotta asiakkaat löytävät meidät. Meillä on ollut messuilla erilaisia kampanjoita ja olemme sopineet jopa asiakastapaamisia, jotka toteutuvat vastaanotolla”, Riitta kertoo.

Messuosastollansa Oulun Kruunu on korostanut laajaa palvelutarjontaansa sekä monipuolista osaamista. ”Kohtaamisista messuilla on poikinut pitkäaikaisiakin asiakkuuksia – hetken mietittyään asiakas on lähtenyt suuriinkin juttuihin vaikkapa vuoden päästä meidän kanssamme.”

Riitta kertoo, että muutamia asioita huomioon ottamalla näytteilleasettajana messuilla pääsee pitkälle. ”Messuilla on tosi kiva tunnelma ja hyvällä valmistautumisella siellä saa paljon näkyvyyttä aikaiseksi. Pidän myös tärkeänä, että tapahtumassa on hyvät esiintyjät ja tietenkin näytteilleasettajat. Messut ovat tuoneet pelkästään positiivisia asioita meidän yrityksellemme.”

Kannattaa tulla kauempaakin

Suomen Terveysmaailma valmistaa, markkinoi ja myy terveys- ja hyvinvointituotteita. Paula Lehtinen Suomen Terveysmaailmasta kertoo, että yritys on esitellyt Pohjois-Suomen Messujen tapahtumissa Duqem-terveystyynyjä, -patjoja ja -sänkyjä.

”Pelkkä näkyvyyskin on tärkeää, joten messuille osallistumisesta on aina hyötyä. Myös kauppaa syntyy, kun paikalla on paljon potentiaalisia asiakkaita. Esillä olo synnyttää myös jälkimyyntiä”, Paula kertoo.

Suomen Terveysmaailma on osallistunut eri messuille kaikilla paikkakunnilla, joilla Pohjois-Suomen Messut järjestää tapahtumia. ”Messut ovat olleet hyvin järjestettyjä ja asiakkaita on riittänyt. On kannattanut tulla kauempaakin! Lisäksi on hauska tavata jo tutuksi tulleita asiakkaita ja muita esittelijöitä”, Paula mainitsee.


Lue lisää:

← Takaisin