KÄVIJÖILLE

Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa Oulu

14.-15.9.2019

Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa -tapahtumat yhdistävät voimansa syksyllä 2019!

Pohjois-Suomen Messut ry on solminut yhteistyösopimuksen Oulun Seudun Yrittäjänaiset ry:n kanssa, ja syyskuussa 2019 Ouluhalli täyttyy mielenkiintoisilla ja ajankohtaisilla näytteilleasettajilla sekä kattavalla ohjelmatarjonnalla. Elä & Nauti -messukonsepti uudistui jo syksyllä 2018 ja 2019 konseptin evoluutio jatkuu. Sisällöllisesti Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille, johon kuuluu kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneutta, muotia, kirjallisuutta, teatteria, matkailua, talouteen liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä, erilaisia vaihtoehtoja asumiseen ja kodin palveluihin.

Ohjelmasisällössä tullaan kuulemaan monipuolisesti hyvinvoinnista, elinvoimaisesta arjesta, palautumisesta sekä terveellisestä ravinnosta. Lavalle nousevat muun muassa tietokirjailija Kaisa Jaakkola, henkinen valmentaja ja bloggaaja Karita Tykkä sekä kirjailija ja lääkäri Emilia Vuorisalmi.

Elä & Nauti  I Tykkää & Tuhulaa -tapahtuman kantavat teemat;

Hyvinvointi ja terveys -teemassa pureudutaan kysymykseen kuinka voin hyvin? Terveellistä ruokaa, hyvää unta, erilaisia liikuntamuotoja, itsensä kehittämistä ja itsestä huolehtimista.

Kulttuuri ja harrastukset – kulttuuria, kirjallisuutta, luontoa, matkailua, taidetta eli harrastuksia jokaiseen makuun.

Asuminen, lifestyle ja talous – Miten asun, vaihdanko pienempään ja miten hyödynnän kotitalousvähennykset? Esillä talouden teemoja kodin piensisustamisesta, perintöverotuksesta aina sijoitusasuntoihin.

Kauneus ja muoti – tulevan kauden muotia ja kauneudenhoitovinkkejä, lisäksi muotinäytöksiä arki- ja juhlapukeutumiseen.

Paikka
Messut järjestetään Ouluhallissa (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu).

Aukioloajat
Messut ovat avoinna la-su 14.-15.9.2019

Liput
Myynnissä ovelta ja verkkokaupasta lähempänä ajankohtaa. Alle 16-vuotiaat aikuisen seurassa maksutta.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Messu toteutetaan yhteistyössä Oulun Seudun Yrittäjänaisten kanssa. Elä & Nauti -messukonsepti uudistui jo syksyllä 2018 ja 2019 konseptin evoluutio jatkuu. Sisällöllisesti Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille.

Teemat:

  • Hyvinvointi ja terveys
  • Kulttuuri ja harrastukset
  • Asuminen, lifestyle ja talous
  • Kauneus ja muoti

Ohjelmalavalla on kuultavissa paljon ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa. Tarkempi ohjelma ja näytteilleasettajatiedot päivitetään sivuille lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

 

 

Pysäköinti

Ouluhallin parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu
Ouluhallin 2. kerroksessa toimii kahvila-ravintola, joka on avoinna messujen ajan.