KÄVIJÖILLE

Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa

14.-15.9.2019

Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa – elämästä nauttivalle aikuiselle

Syyskuussa Ouluhalli täyttyy mielenkiintoisilla ja ajankohtaisilla näytteilleasettajilla sekä kattavalla ohjelmatarjonnalla, kun Elä & Nauti ja Tykkää & Tuhulaa yhdistävät voimansa! Sisällöllisesti tapahtuma tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille. Tapahtumassa on tiedossa kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneutta, muotia, kirjallisuutta, teatteria, matkailua, talouteen liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä, erilaisia vaihtoehtoja asumiseen ja kodin palveluihin.

Ohjelmassa monipuolisesti kuultavaa ja koettavaa

Ohjelmasisällössä tullaan kuulemaan monipuolisesti hyvinvoinnista, elinvoimaisesta arjesta, palautumisesta, terveellisestä ravinnosta sekä kauneudesta ja muodista. Lavalle nousevat muun muassa tietokirjailija Kaisa Jaakkola, henkinen valmentaja ja bloggaaja Karita Tykkä, kirjailija ja lääkäri Emilia Vuorisalmi sekä Erja Häkkinen Diego Dalla Palman edustajana. Runwaylla nähdään muotinäytöksiä molempina messupäivinä.

Elä & Nauti  I Tykkää & Tuhulaa -tapahtuman kantavat teemat;

Hyvinvointi ja terveys -teemassa pureudutaan kysymykseen kuinka voin hyvin? Terveellistä ruokaa, hyvää unta, erilaisia liikuntamuotoja, itsensä kehittämistä ja itsestä huolehtimista.

Kulttuuri ja harrastukset – kulttuuria, kirjallisuutta, luontoa, matkailua, taidetta eli harrastuksia jokaiseen makuun.

Asuminen, lifestyle ja talous – Miten asun, vaihdanko pienempään ja miten hyödynnän kotitalousvähennykset? Esillä talouden teemoja kodin piensisustamisesta, perintöverotuksesta aina sijoitusasuntoihin.

Kauneus ja muoti – tulevan kauden muotia ja kauneudenhoitovinkkejä, lisäksi muotinäytöksiä arki- ja juhlapukeutumiseen.

Paikka
Messut järjestetään Ouluhallissa (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu).

Aukioloajat
Messut ovat avoinna la-su 14.-15.9.2019

Liput

Myynnissä verkkokaupassa.

  • Ennakkolippu 5 €, hinta voimassa 31.8. asti
  • Ryhmälippu 4 €, vähintään 10 hengen ryhmä

Alle 12-vuotiaat aikuisen seurassa maksutta. Liput ovelta 8 €.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Messu toteutetaan yhteistyössä Oulun Seudun Yrittäjänaisten kanssa. Elä & Nauti -messukonsepti uudistui jo syksyllä 2018 ja 2019 konseptin evoluutio jatkuu. Sisällöllisesti Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille.

Teemat:

  • Hyvinvointi ja terveys
  • Kulttuuri ja harrastukset
  • Asuminen, lifestyle ja talous
  • Kauneus ja muoti

Ohjelmalavalla on kuultavissa paljon ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa. Tarkempi ohjelma ja näytteilleasettajatiedot päivitetään sivuille lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

 

 

Pysäköinti

Ouluhallin parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu
Ouluhallin 2. kerroksessa toimii kahvila-ravintola, joka on avoinna messujen ajan.