← Takaisin
Elä & Nauti | Tykkää ja Tuhulaa yhteistyö logo jossa hymyilevä nainen villapaidassa taustalla

Yhteistyössä on voimaa – Elä & Nauti sekä Tykkää & Tuhulaa -tapahtumat yhdistävät voimansa vuonna 2019

18.12.2018

Pohjois-Suomen Messut ry on sopinut yhteistyösopimuksen Oulun seudun yrittäjänaiset ry:n kanssa. Ensi vuonna järjestetään yhdistetty Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa -tapahtuma Ouluhallissa 14.-15.9.2019. Tapahtuma tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille: hyvinvointia, kauneutta, muotia, kirjallisuutta, kulttuuria, harrastuksia, matkailua, taloutta, asumista ja lifestyleä.

– Järjestimme Elä & Nauti -tapahtuman ensimmäistä kertaa vuonna 2018. Tulevalle vuodelle halusimme löytää yhteistyökumppanin, jonka kanssa saamme yhdessä kasvatettua tapahtuman mittakaavaa ja tuotua uusia teemakokonaisuuksia mukaan. Oulun seudun yrittäjänaisten huikea verkosto on ollut innolla suunnittelemassa tapahtumaa. Uskomme kävijöidemme ja näytteilleasettajiemme innostuvan tämän yhteistyön tuomista mahdollisuuksista, kertoo Pohjois-Suomen Messujen toimitusjohtaja Anna Tiensyrjä.

– Olemme Oulun seudun yrittäjänaisissa erittäin tyytyväisiä, kun pääsimme yhteistyöhön kokeneen, alueellisen yhteistyökumppanin kanssa. Tykkää & Tuhulaa -messut on järjestetty viisi kertaa ja nyt on oivallinen aika ottaa askel kohti isompaa kokonaisuutta, jolloin pienyrittäjät pääsevät entistä isommalla volyymilla tuomaan esille palvelujaan ja tuotteitaan. Yhteistyössä on voimaa, iloitsee Oulun seudun yrittäjänaisten puheenjohtaja Annukka Kääriäinen.

Tapahtuman näytteilleasettajahaku on avautunut ja tapahtumaan 15.1.2019 mennessä ilmoittautuvat yritykset pääsevät hyödyntämään ennakkovaraajan edullisemmat hinnat. Lisätietoja löydät täältä.

Pohjois-Suomen Messut ry on Suomen toiseksi vanhin messujen ammattijärjestäjä, joka tuottaa tapahtumia Oulussa, Rovaniemellä ja Kemi-Tornion alueella.

Oulun seudun yrittäjänaiset ry on naisyrittäjyyttä edistävä poliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka tavoitteena on edistää pienyrittäjien kaupankäyntiä ja tukea verkostoitumista.

Lisätietoja:
Anna Tiensyrjä (toimitusjohtaja, Pohjois-Suomen Messut ry)
puh. 050 482 8599
anna.tiensyrja@pohjois-suomenmessut.fi

Auli Lukkarila (projektivastaava, Oulun seudun yrittäjänaiset ry)
puh. 040 706 7359
tykkaajatuhulaa@gmail.com

← Takaisin