← Takaisin

Teemana rekrytointi: Löydä mahdollisuutesi muuttuvassa maailmassa

06.10.2018

WORK 2018 -tapahtuman ohjelmalavoille nousee mielenkiintoinen ja monipuolinen ammattilaisten joukko, joka herättää messukävijöitä miettimään mm. oman osaamisen tunnistamista, itsensä johtamista sekä kannustaa erilaisten työnhakuun liittyvien palveluiden mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Millaista on rekrytointi tulevaisuudessa ja millainen rooli työnhakijalla on tulevaisuudessa?

Tässä puhujiemme mietteitä tulevaisuuden rekrytoinnista, verkostoitumisesta ja uran kehittämisestä:

”Vastuu omasta urasta ja hyvinvoinnista sekä osaamisen pitkäjänteisestä kehittämisestä on meillä itsellämme työuran jokaisessa vaiheessa. Nykyaikainen työnhaku on proaktiivista ja vaatii itsensä johtamisen taitoja. Mitä tarkoittaa olla ”between the jobs” -tilanteessa? Mihin tarvitaan urapolun välitilinpäätöstä? Mistä seikoista kannattaa olla työnhaun arjessa tietoinen? Näistä asioista päästään juttelemaan WORK-tapahtumassa.”
– Hanna Kela, Urakoordinaattori, Urasampo

”Työelämä muuttuu ja tavat saada työpaikka sen myötä. Jotta löytäisit seuraavan työpaikkasi modernia väylää käyttäen, sinun on syytä tietää mm. kuinka LinkedInin Jobs-osiota hyödynnetään, miten löydetään piilotyöpaikat ja kuinka omaa osaamista esitellään vakuuttavasti omassa profiilissa. Henkilöbrändi ja verkostot ovat erityisen tärkeitä – ja haastavia – yrittäjille, työnhakijoille ja uraansa aloitteleville.”
– Riikka Annika Keskitalo

 

 

”Unelmatyöhön on monta reittä, ei ole vain yhtä ja oikeaa tapaa löytää sitä omaa unelmatyöpaikkaa. Mistä tietää mikä on oma unelmatyöpaikka ja mitä pitää tehdä unelmatyöpaikan saavuttamiseksi? Millä aloilla tulee olemaan työmahdollisuuksia tulevaisuudessa?”
Outi Tolonen, uravalmentaja ja projektipäällikkö, Saranen Consulting Oy

”Monet työelämävalmiudet ovat alasta riippumattomia, kuten yhdessä tekemisen taidot, verkostoituminen sekä työhyvinvointia ja työturvallisuutta edistävät toimintatavat. Näiden taitojen oppiminen on tärkeää jo opiskeluaikana. Valmiina työelämään -hankkeen osallistujat Oulun seudun ammattiopistosta, Oulun ammattikorkeakoulusta ja Oulun yliopistosta kertovat konkreettisin esimerkein, miten oppilaitoksissa näitä taitoja voidaan kehittää. Hyvin sujuva työ on etu ja ilo niin tekijälleen kuin työnantajalle!”
–  Anna Kauppila; OSAO , Liisa Kiviniemi; OAMK ja Maria Lindholm; Oulun Yliopisto, Valmiina työelämään! -hanke


WORK 2018 -tapahtumassa on neljä eri teemaa, tulevaisuuden työ, rekrytointi, koulutus ja yrittäjyys. Tutustu laajaan ohjelmakattaukseen näiden teemojen ympärillä.

Tutustu paikalla oleviin yrityksiin ja organisaatioihin etukäteen ja kohtaa yrityksien edustajia heidän ständillään. Mukana olevat yritykset ja organisaatiot löydät täältä. 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan:
Ilmoittaudu

← Takaisin