← Takaisin

Tornion Seniori-Messut 50+ lähestyvät – päätähti Risto Laitila: ”Viisaus asuu yleisössä”

24.08.2017

Reilun viikon kuluttua, 2-3.9, syksyn ensimmäinen Seniori-Messut 50+ -tapahtuma pärähtää käyntiin Torniossa. Tuhti infopaketti SenioriMessuSanomat vie sinut jo nyt messuhumuun – pääset lukemaan uunituoretta näköislehteä tästä. Näköislehti ei valitettavasti toimi mobiililaitteilla.

Ohjelman päätähti, TV-ohjelma Akuutista ja ET-lehden sivuilta tutuksi tullut lääkäri Risto Laitila palaa halusta päästä keskustelemaan Tornioon Seniori-Messuille. Viisaus asuu yleisössä, Seniori-Messujen yleisössä sitäkin varmemmin. Minulle on tärkeää, että yleisö osallistuu esityksiini, Risto kuvailee.

Kukin yleisö on omanlaisensa ja vuorovaikutuksen syntyminen ohjaa esityksen sisältöä. Risto tietää, että juuri terveyteen liitetään monenlaisia väittämiä. Pitävätkö ne paikkansa vai eivät, se voikin riippua monesta asiasta. Riston esityksen punainen lanka on puhua seniorin hyvän elämän aineksista: yleisö esittää pääosaa keskustelussa, josta Risto höystää huumorilla viritettyä, gallup-tyylistä keskustelua.

Esitys ei missään nimessä ole tylsä vaikka se onkin terveysaiheinen. Naurunremakka jossain välissä ja lopussa tuntuisi oikein mukavalta, tunnelmoi pääesiintyjä. Esityksen ideana on hänen mukaansa saada aikaan hyvää mieltä messukävijöille. Jos läpikäydyistä asioista tarttuu aivan oikein kotiin mukaan jotakin ajattelunaihetta, niin aina mukavampi.

Risto Laitila ohjelmalavalla la 2.9 klo 13.30 ja su 3.9 klo 11.30.
Tornion Seniori-Messujen nettisivulle pääset suoraan tästä.

← Takaisin