← Takaisin
Talvi 2018 viikonloppuna!

Talvi 2018 -messutapahtuma viikonloppuna Ouluhallissa

13.10.2018

Talvi 2018 -messutapahtuma järjestetään lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17 Ouluhallissa! Lue alta koonti siitä, mitä kaikkea muun muassa on luvassa.

Näytteilleasettajat

Tule tekemään tarpeellisia hankintoja talven ulko- tai sisäharrastuksiin, talven sisustukseen sekä ihaniin herkutteluhetkiin – hyödynnä siis mukavat messutarjoukset! Paikalla on monipuolisesti näytteilleasettajia mm. talviurheilun, talvipukeutumisen ja sisustamisen saralta. Tule kuulemaan myös lähialueen hiihtokeskusten tuoreimmat kuulumiset ja uudistukset, tutustumaan talvimatkailuun ja erilaisiin talvisiin urheilulajeihin sekä sisäaktiviteettteihin! Mukana tapahtumassa mm. Kelkkakuume, Ruka, Ukkohalla, Ruskotunturi ja Oulun Kärpät.

Tule esimerkiksi kokeilemaan haulikkoammuntaa simulaattorilla Terix Alan osastolla, ohjelmassa myös riistalintujen- ja nisäkkäiden tunnistuskilpailu, jossa parhaat palkitaan!

Tutustu kaikkiin näytteilleasettajiin ja heidän messutarjouksiin ja -aktiviteetteihin täältä!

Ohjelma

Lauantai
Ohjelmassa luvassa laidasta laitaan esiintyjiä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekkin. Lauantaina mm. Herkät Herrasmiehet eli Kalle Palander ja Toni Nieminen kertovat urheiluhulluudesta, Eränkävijät-ohjelmasarjasta tutut Äijä-koira ja Aki Huhtanen jakavat eräilyvinkkejä, lumilautailija Enni Rukajärvi kertoo kuulumisiaan ja antaa vinkkejä lapsille Rukan Riglet Park -lumilautailukaukalossa. Oulun Kärppien Naisten SM-liigajoukkuepelaajista on paikalla mm. Lilli Antinmäki ja Jenny Körkkö.

Sunnuntai
Sunnuntaina meno jatkuu! Lavalla nähdään inspiroiva Pekka Hyysalo, joka välittää positiivista ajattelua ja tahdonvoimaa kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville. Sunnuntaina nähdään myös Oulun Kärppien miesten SM-liigajoukkueen pelaajia!
Klo 11:30-13:00 Veini Vehviläinen, Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi
Klo 13:00-14:30 Jari Sailio, Otto Karvinen ja Jani Hakanpää

Tutustu koko ohjelmaan täältä

Lapsille

Tapahtumasta löytyy lapsille useita pisteitä, ja niistä on koottu lasten oma Lastenmaa! Kierrä kaikki pisteet yhdessä lapsesi kanssa ja saatte pienen yllätyspalkinnon.

Talvilavalla Liikkuva laulureppu esiintyy ja tarjoilee musiikkia lapsille! Laulureppu esiintyy lavalla lauantaina klo 14:00 ja sunnuntaina klo 11:00 ja klo 14:00.

Tutustu mitä kaikkea on luvassa lapsille täältä!

Liikkuva laulureppu esiintyy sekä lauantaina että sunnuntaina
Pipobaari

Ruka Pipobaarissa pääset After Ski -tunnelmaan!

Musiikin tempo, screeneiltä näkyvät ihanat maisemat sekä maistuva ruoka ja juoma siivittävät tunturien tunnelmaan. Pipobaarissa voi nauttia Konst o. Delin poronkäristystä 12€(8€)/annos ja lohikeittoa 8,5€ (6€)/annos sekä Nallikarin kahvilan minttukaakaota, kylmiä virvokkeita ja pientä suolaista ja makeaa syötävää. Pipobaarissa on anniskeluoikeudet.

Liput

Osta lippusi ennakkoon verkkokaupasta. Lippuja myynnissä myös ovelta.

Aikuiset
1 päivä 8€ / 2 päivää 12€

Alle 12-vuotiaat
1 päivä 5€ / 2 päivää 7,5€

Alle 3-vuotiaat veloituksetta!
Osta liput


Seuraa Talvi 2018 -tapahtumaa myös somesta!

Instagram: @pohjois_suomenmessut
Facebook: facebook.com/talvi2018
Facebook-tapahtumaan tästä

 

← Takaisin