https://1baiser.com WORK 2019 I Työelämä- ja koulutustapahtuma 9.-10.10. Ouluhallilla
KÄVIJÖILLE NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Näytteilleasettajille

WORK 2019 on työelämä- ja koulutustapahtuma, joka kokoaa yhteen työelämän, rekrytoinnin, kouluttautumisen ja yrittäjyyden teemoja. Tapahtuma järjestettiin vuonna 2018 ensimmäisen kerran ja se sai innostuneen vastaanoton noin 4600 messuvierailijalta. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään 9.-10.10.2019 Ouluhallissa, Oulussa.

 

Tapahtuman tavoitteena on:

 • mahdollistaa työnantajien ja potentiaalisten työntekijöiden livekohtaamiset
 • nostaa estradille päivänpolttavia teemoja yritysmaailmasta – tapahtuman substanssisisältö hyödyttää myös jo työ- tai kouluttautumispaikan omaavia
 • auttaa opiskelupaikkaa miettiviä löytämään uusia mahdollisuuksia koulutuskentältä
 • tuoda esille tietoa, ideoita ja vaihtoehtoja yrittäjyyden aloittamiseen

WORK 2019 koostuu neljästä teemasta, jotka näkyvät kaikilla tapahtuman osa-alueilla:  

Työelämä: tarjolla on verkostoitumista, erilaisia rekrytointimahdollisuuksia, uratarinoita,
somen hyödyntämistä työnhaussa ja henkilöbrändäystä.

Koulutus: kävijät pääsevät tutustumaan oppilaitoksiin eri koulutusasteilla, kuulemaan erilaisista opiskeluvaihtoehdoista
ja mahdollisuuksista opiskella sekä Suomessa että ulkomailla. Stagella luvassa aitoja ja oikeita opiskelijatarinoita!

Yrittäjyys: kuullaan yrittäjyystarinoita, tutustutaan erilaisiin yrittäjyysverkostoihin ja saadaan faktoja yrityksen perustamiseen. Yrityksiä start-upeista globaaleihin yrityksiin!

Tulevaisuuden työ: miten työelämä muuttuu ja mitä on odotettavissa tulevaisuudessa? Mitä kannattaa opiskella, jotta työllistyy tulevaisuudessa? Mitä ovat uuden ajan ammatit?

Tapahtumapäivät koostuvat näytteilleasettajien ja asiakkaiden tuloksekkaista kohtaamisista sekä inspiroivista ja substanssiosaamista kehittävistä asiantuntijapuheenvuoroista. Kenties olisi teidän organisaationne vuoro nousta tänä vuonna stagelle?

Tule tapaamaan tulevaisuuden tekijöitä Ouluhalliin!
Paikkahinnoittelu WORK 2019 -tapahtumassa seuraavasti:

Valmisosasto 110 €/m² + alv 24 %

 • Hintaan sisältyy: näyttelypaikkavuokra, seinät, otsalauta ja matto sekä rakentaminen ja purkaminen
 • Otsalautateksti ei kuulu valmisosaston hintaan

Sisäosasto  75 €/m² + alv 24 %

 • Hintaan sisältyy paikanvuokra ilman osastorakenteita

Pöytäpaikka 250 € + alv 24 % (pöydän koko 150×75)

 • Hintaan sisältyy paikanvuokra ja pöytä, ilman osastorakenteita
 • Pöytäpaikat on tarkoitettu yhdistyksille ja voittoa tavoittelemattomille toimijoille sekä pienyrityksille (start up- ja mikroyritykset)

Osastovarauksiin lisätään rekisteröitymismaksu 100 € + alv 24 % (ei koske pöytäpaikkoja).

 

Miksi mukaan näytteilleasettajaksi?

 • Hyvä tilaisuus rekrytoida – lukuisia kohtaamisia potentiaalisten työnhakijoiden kanssa
 • Yrityksen ja oppilaitoksen läsnäolo ja näkyvyys messuilla luo tunnettuutta
 • Messutapahtumassa on hyvä mahdollisuus luoda positiivista työnantajamielikuvaa työnhakijoille
 • Koulutuspuolella on mahdollisuus esitellä osaamisen kehittämistä ja täydennyskoulutusmahdollisuuksia
 • Työelämäpuolella on hyvä tilaisuus rekrytoinnin lisäksi luoda tietoisuutta uusista aloista ja työtehtävistä
 • Mahdollisuus varmistaa osaava työvoima yrityksessänne
 • Ohjelmalavalla on asiantuntijoille mahdollisuus kertoa erilaisia tarinoita opiskelusta, työelämästä ja yrittäjyydestä – olisiko teillä tähän kiinnostavaa antia?

Tutustu WORK 2019 -tapahtuman aluekarttaan. Kerrothan ilmoittautuessa, mihin alueelle haluaisit osastosi sijoittuvan. Myyntimme tekee teille ehdotuksen osastopaikan tarkasta sijainnista toiveenne pohjalta.

Linkki osastokohtaiseen karttaan

Tiedossa laadukas ohjelmakokonaisuus

WORK 2019 -tapahtumassa kuullaan asiantuntijoita niin johtamisesta, yrittäjyydestä, myynnistä, verkostoitumisesta kuin unelmiensa tavoittelusta ja toteuttamisesta. Lavalla käsitellään sitä, miten työelämä muuttuu ja mitä tulevaisuuden työmarkkinoilla on odotettavissa.

Tapahtumassa nähdään suora lähetys Helsingistä Nordic Business Forumista, jossa puhujina ovat muun muassa George Clooney, Randi Zuckerberg ja Steve Wozniak.

Majoitustarjoukset

Näytteilleasettajien on mahdollista varata sopimushintainen hotellimajoitus tapahtuman ajaksi. Majoituksen yhteydessä on käytettävissä myös ravintolaetu.

Scandic Station Oulu

 • Standard 1 hh 127 € / vrk
 • Standard 2 hh 147 € / vrk

Tarjoushintaisia huoneita voi varata 8.-10.10. väliselle ajalle. Varauksen voi tehdä tarjoushinnalla 25.9. mennessä.

Saat alennukseen oikeuttavan koodin näytteilleasettajien uutiskirjeessä tai pyytämällä sen myyjältämme.  Varaukset tehdään suoraan hotellin vastaanotosta, oulustation(a)scandichotels.com tai puh. 08-2374 8949.

Otathan rohkeasti yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

Helena Paldanius
projektimarkkinoija
+358 50 311 8004
helena.paldanius(at)pohjois-suomenmessut.fi

Minna Haapaniemi
myyntineuvottelija
+358 50 311 8006
minna.haapaniemi(a)pohjois-suomenmessut.fi

Osallistumisehdot

1. TOIMEENPANO

Järjestäjä: Pohjois-Suomen Messut ry
Paikka: Ouluhalli (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu)
Aika: ke-to 9.-10.10.2019
Aukioloajat: klo 9.00-16.00

 

2. PAIKANVUOKRAT JA MAKSUT

Paikkahinnoittelu WORK 2019 -tapahtumassa seuraavasti:

Valmisosasto 110 €/m² + alv 24 %

 • Hintaan sisältyy: näyttelypaikkavuokra, seinät, otsalauta ja matto sekä rakentaminen ja purkaminen
 • Otsalautateksti ei kuulu valmisosaston hintaan

Sisäosasto  75 €/m² + alv 24 %

 • Hintaan sisältyy paikanvuokra ilman osastorakenteita

Pöytäpaikka 250 € + alv 24 % (pöydän koko 150×75)

 • Hintaan sisältyy paikanvuokra ja pöytä, ilman osastorakenteita
 • Pöytäpaikat on tarkoitettu yhdistyksille ja voittoa tavoittelemattomille toimijoille sekä pienyrityksille (start up- ja mikroyritykset)

Paikanvuokra maksetaan laskun eräpäivään mennessä. Eräpäivän jälkeen saapuneista suorituksista perimme 8 %:n viivästyskoron.  Maksamalla laskun eräpäivään mennessä, näytteilleasettaja on vahvistanut paikanvarauksen. Hintoihin lisätään alv 24 %.

 

3. ILMOITTAUTUMINEN JA REKISTERÖITYMISMAKSU

Ilmoittautuminen tapahtuu netissä tapahtuman ilmoittautumislomakkeen kautta tai sähköpostilla. Järjestäjä vahvistaa varauksen kirjallisesti, joka sitoo molempia osapuolia. Sopimuslomake on palautettava allekirjoitettuna määräpäivään mennessä.

Rekisteröitymismaksu

 • Osastopaikkojen rekisteröitymismaksu tapahtumaan on 100 euroa + alv.
 • Pöytäpaikkojen osalta erillistä rekisteröitymismaksua ei peritä.

 

4. PAIKKOJEN JAKO

Näytteilleasettajille lähetetään sopimus ja pohjapiirros, johon on merkitty osaston sijainti, tunnukset ja mitat. Varausten mukaiset paikkatoivomukset pyritään huomioimaan lopullisessa sijoittelussa. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä näytteilleasettajan osallistumisen.

5. SOPIMUKSEN PURKAMINEN

Ilmoittautuessaan tapahtumaan näytteilleasettaja sitoutuu maksamaan rekisteröitymismaksun eikä sitä palauteta osallistumisen peruuntuessa.

Näytteilleasettaja voi peruuttaa osallistumisen 14 päivän kuluessa siitä, kun järjestäjän sopimus ja sijoituspiirros on saapunut näytteilleasettajalle. Peruutuksesta peritään tällöin rekisteröitymismaksu.

Yli 14 päivän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään osastovuokra alimman sisätilavuokran mukaan ja rekisteröitymismaksu (yhteensä 400 € + alv).

Varattaessa näyttelyosasto alle 90 vuorokautta ennen tapahtumaa, ei peruutusoikeutta ole.

Mikäli sopimus näytteilleasettajasta johtuvasta syystä purkautuu lähempänä kuin 90 vrk ennen tapahtuman alkamista, järjestäjällä on oikeus veloittaa myös jo tilatut osastorakenteet ja palvelut.

6. OSASTOJEN RAKENTEET

Näytteilleasettaja huolehtii osastonsa rakentamisesta (ei valmisosastot) ja viimeistelemisestä sekä siitä, että näyttelyrakenteet ovat riittävän lujia, siistejä ja turvallisia. Järjestäjällä on oikeus poistattaa messualueelta häiritsevät ja epäasialliset rakenteet ja mainokset. Näytteilleasettajan on rakennettava osastonsa takaseinä ja seinät sivuille, jotka rajoittuvat naapuriosastoon. Näytteilleasettaja ei saa ilman sopimusta käyttää hyväkseen toisen näytteilleasettajan rakentamia väliseiniä. Kaikenlainen kiinnittäminen rakennuksen lattia-, pilari- ja seinärakenteisiin on kielletty. Rakentamisen ja rakenteiden aiheuttamista vaurioista vastaa näytteilleasettaja. Osaston rakennekorkeutta ei ole rajattu, peruskorkeus on 250 cm. Mikäli rakennekorkeus ylittää 250 cm, tulee siitä ilmoittaa messujärjestäjälle. Lattioissa ei saa käyttää teippejä joista jää liimaa lattiaan tai jotka irrottavat maalit lattioista. Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan messurakentajalle osastojen rakentamista varten, ei muihin käyttötarkoituksiin.

7. ESITTELIJÄKORTIT

Esittelijäkortit jaetaan messutoimistosta rakentamisaikana. Esittelijäkortti on pidettävä näkyvästi esillä messuhallissa liikuttaessa.

8. SÄHKÖ

Järjestäjä huolehtii yleisvalaistuksesta. Osastojen asennustyöt, liittymismaksut ja käyttökulut on kunkin näytteilleasettajan itse kustannettava. Järjestäjän nimeämä asennusliike suorittaa asennukset. Järjestäjä ei vastaa mahdollisen sähkökatkon aiheuttamasta vahingosta. Maksut: sisätiloissa valovirta 84 € / liittymä ja voimavirta 126 € / liittymä, ulkoalueella valovirta 118 € / liittymä ja voimavirta 177 € / liittymä. Hintoihin lisätään alv 24 %. Käyttökulut sisältyvät hintaan. Liittymä tilataan erillisellä lomakkeella tai tapahtuman nettisivulla. Hintaan lisätään 30 %, jos sähkö tilataan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa.

9. INTERNET (WLAN langaton)

Messuhallissa on maksuton PanOULUn Wlan Internet-yhteys.

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus tilata lisämaksusta käyttöönsä tapahtumajärjestäjältä kiinteä internetyhteys tai WLAN. Hinnat:

 • Kiinteä internetyhteys 100 eur + alv / tapahtuma
 • WLAN internetyhteys 50 eur + alv / tapahtuma

 

10. SIIVOUKSET

Järjestäjä huolehtii messuhallin siivouksesta ja jätehuollosta avajaispäivää edeltävänä iltana ja sen jälkeen messukäytävien sekä yleis- ja saniteettitilojen osalta. Osastojen messujen aikaisesta siivoamisesta vastaa järjestäjän nimeämä siivousliike.

Siivoustilaukset tehdään sähköpostilla tai tapahtuman nettisivulla. Osastojen välisiivous maksaa 30 € alle 20 m2 ja yli 20 m2 60 € + alv 24 %.

11. VARTIOINTI

Järjestäjä huolehtii yleisestä vartioinnista ja järjestyksestä messualueella. Vartiointi on järjestetty messuhallissa 9.-10.10.2019 välisenä aikana. Järjestäjä ei vastaa tavaroiden, rakenteiden tms. mahdollisesta vioittumisesta tai katoamisesta rakentamis- ja purkuaikoina sekä messujen aukioloaikoina.

12. VAKUUTUKSET

Järjestäjän vastuuvakuutus korvaa vain järjestäjän laitteista tai rakenteista kolmannelle henkilölle mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava tarpeelliseksi katsomistaan vastuu- ja muista vakuutuksista (palo-, varkaus- yms.).

13. PALOTURVALLISUUS

Paloturvallisuuden suhteen on noudatettava yleisiä voimassaolevia paloturvallisuusohjeita. Paloturvallisuutta vaarantavien laitteiden esittelyyn ja käyttämiseen on saatava paloviranomaisen ennakkolupa. Järjestäjä varustaa messualueen käsisammuttimin hallin kiinteiden palopostien lisäksi. Tupakointi on sallittu vain ulkona, siihen tarkoitukseen varatuilla paikoilla.

14. HAVAINTOESITYKSET

Audiovisuaalisten laitteiden ja musiikkivälineiden käyttöön samoin kuin havaintoesitysten järjestämiseen on hankittava järjestäjän lupa. TEOSTO perii tekijänoikeuslain edellyttämän palkkion messuosastoilla esitettävästä musiikista ja videoesityksistä. Havaintoesitykset eivät saa häiritä naapuriosastoja.

15. MAINOSTEN JAKAMINEN

Mainosten jakaminen on sallittua vain omalla messuosastolla (ei käytävillä).

16. AIKATAULU
 • Rakentaminen alkaa ti 8.10.2019 klo 10
 • Valmisosastoille voi alkaa tuomaan tavaraa ti 8.10. klo 12.00 alkaen
 • Osastojen on oltava valmiina ke 9.10.2019 klo 8.00
 • Messut avataan yleisölle ke 9.10.2019 klo 9.00
 • Purkamisen saa aloittaa aikaisintaan to 10.10.2019 klo 16.00
 • Kaikki tavarat ja rakennelmat on poistettava messualueelta to 10.10.2019 viimeistään klo 20
 • Jos näytteilleasettaja aloittaa osaston purkamisen  to 10.10.2019 ennen messujen päättymistä, perimme sakkomaksuna 250 € + alv 24 %.
 • Messualueeseen kuuluvat myös toiminta-, työnäytös- ja ulkoalueet, joiden rakentamis- ja purkuaikataulu on yllä oleva.
17. TAVAROIDEN LÄHETYS

Messuille tulevat tavarat on varustettava selkeästi vastaanottavan osaston nimitiedoilla. Lähetysosoite on: Work messut, osaston nimi/nro, Ouluhalli, Ouluhallintie 20, 90130 Oulu. Tavaratoimitukset rakentamispäivänä 8.10.2019.

18. YLEISET MÄÄRÄYKSET

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen korvauksetta toiseen ajankohtaan, ellei näitä messuja voittamattomien esteiden vuoksi voida toimeenpanna edellä mainittuna aikana. Allekirjoittamalla näyttelysopimuksen näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä osallistumisehtoja sekä niiden täydennykseksi annettavia ohjeita. Näistä poikkeaminen ilman järjestäjän kirjallista suostumusta voi aiheuttaa messuosaston sulkemisen

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi WORK 2019 -tapahtumaan. Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vahvistamme ilmoittautumisesi vielä puhelimitse tai sähköpostitse, minkä jälkeen siitä tulee sitova. Näytteilleasettaja sitoutuu tällöin noudattamaan Pohjois-Suomen Messujen osallistumisehtoja.

1
2
3

Osaston valinta

Valittuasi haluamasi osastotilan, näet hinnat ja muut yksityiskohtaiset tiedot.

Valmisosasto pitää sisällään paikkavuokran, valkoiset seinät, maton, otsalaudan, osaston pystytyksen ja purkutyön sekä alkusiivouksen.

Sisäosasto pitää sisällään paikkavuokran ilman osastorakenteita.

Pöytäpaikka sisältää pöydän 150x75cm. Pöytäpaikat on tarkoitettu yhdistyksille, voittoa tavoittelemattomat toimijoille sekä pienyrityksille (start up- ja mikroyritykset).

Ulkotila sisältää paikkavuokran piha-alueelta.

Hintoihin lisätään rekisteröitymismaksu 100 € + alv 24 %, ei koske pöytäpaikkoja.

Lisäpalvelut

sisälle: 84 € + alv 24 %
ulos: 118 € + alv 24 %
sisälle: 126 € + alv 24 %
ulos: 177 € + alv 24 %
20 m2 tai alle: 30 € + alv 24 %
yli 20 m2: 60 € + alv 24 %
Pohjois-Suomen Messujen tarjoama erillinen internetyhteys.
Minkälaista ohjelmaa? Kuvaa mahdollinen ohjelma teema ja/tai esittäjä.

Ilmoitus Messusanomissa

Mikäli haluat tilata kalusteita, valaisimia, näyttöjä yms. osastollesi, ole suoraan yhteyksissä MSP Event Oy, msp.fi