KÄVIJÖILLE NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Näytteilleasettajille

Uudistuneessa työelämä- ja koulutustapahtumassa ovat pääteemoina
koulutus, rekry/työelämä, yrittäjyys ja tulevaisuuden työ.
Mikä näistä teemoista sopisi teille?

Rekry/työelämä: mahdollisuus esitellä erilaisia työelämän verkostoja, rekrytointimahdollisuuksia,
uratarinoita, somen hyödyntämistä työnhaussa ja henkilöbrändäystä.

Koulutus: oppilaitokset voivat esitellä tutkintoja ja koulutusmahdollisuuksia,
tuoda lavalle opiskelijatarinoita sekä kertoa kansainvälisyysohjelmista.

Yrittäjyys: esittelyssä erilaisia yrittäjyysverkostoja ja tietoa yrityksen perustamiseen.
Olisiko sinulla kerrottavana kiinnostavaa yritystarinaa? Esillä myös uusia teemoja, kuten kevytyrittäjyys.
Yrittäjyyspuolelle ovat tervetulleita niin start-upit kuin globaalit yrityksetkin!

Tulevaisuuden työ: mitä on työelämä ja uuden ajan ammatit tulevaisuudessa?

Näillä messuilla kohtaat niin työ- kuin koulutuspaikan hakijoita – tule ja nappaa osaajat mukaan!

 

 

Paikkahinnoittelu WORK 2018 Oulu -tapahtumassa seuraavasti:

Sisäosasto  70 €/m² + alv 24 %

 • Hintaan sisältyy paikanvuokra ilman osastorakenteita

Valmisosasto 105 €/m² + alv 24 %

 • Hintaan sisältyy: näyttelypaikkavuokra, seinät, otsalauta ja matto sekä rakentaminen ja purkaminen
 • Otsalautateksti ei kuulu valmisosaston hintaan

Pöytäpaikka 200 € + alv 24 % (pöydän koko 150×75)

 • Hintaan sisältyy paikanvuokra ja pöytä, ilman osastorakenteita

Mikäli näistä ei löydy sopivaa osastokokoa, kysy myynnistä lisää!

Miksi mukaan näytteilleasettajaksi?

 • Hyvä tilaisuus rekrytoida – lukuisia kohtaamisia ja mahdollisuus pikaiseen työhaastatteluun
 • Yrityksen ja oppilaitoksen läsnäolo ja näkyvyys messuilla luo tunnettuutta
 • Messutapahtumassa on hyvä mahdollisuus luoda positiivista työnantajamielikuvaa työnhakijoille
 • Koulutuspuolella mahdollisuus esitellä osaamisen kehittämistä, täydennyskoulutusmahdollisuuksia, ammatillisen koulutuksen reformia ja useampien tutkintojen hyötyä työmarkkinoilla
 • Työelämäpuolella on hyvä tilaisuus rekrytoinnin lisäksi luoda tietoisuutta uusista aloista ja työtehtävistä
 • Mahdollisuus varmistaa osaava työvoima yrityksessänne
 • Ohjelmalavalla on asiantuntijoille mahdollisuus kertoa erilaisia tarinoita opiskelusta, työelämästä ja yrittäjyydestä – kenellä olisi tähän kiinnostavaa antia?

Lisänäkyvyyttä Messusanomissa

WORK 2018 Oulu yhteydessä julkaistaan virallinen messulehti.

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus hankkia lisänäkyvyyttä mainostamalla kyseisessä julkaisussa. Lehden toimittaa ja julkaisee virallinen yhteistyökumppanimme Mediarautio Oy. Messusanomat on luettavissa myös näköislehtenä.

 

Otathan rohkeasti yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

Helena Paldanius
projektimarkkinoija
+358 50 311 8004
helena.paldanius(at)pohjois-suomenmessut.fi

Henrika Hokkanen
myyntipäällikkö
+358 44 025 6066
henrika.hokkanen(at)pohjois-suomenmessut.fi

Osallistumisehdot

1. TOIMEENPANO

Järjestäjä: Pohjois-Suomen Messut ry
Paikka: Ouluhalli (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu)
Aika: 10.-11.10.2018
Aukioloajat: ke-to klo 09-17

 

2. PAIKANVUOKRAT JA MAKSUT

Paikkahinnoittelu WORK 2018 Oulu -tapahtumassa seuraavasti:

 • Sisäosasto  70 €/m² + alv 24 %
  • Hintaan sisältyy paikanvuokra ilman osastorakenteita

  Valmisosasto 105 €/m² + alv 24 %

  • Hintaan sisältyy: näyttelypaikkavuokra, seinät, otsalauta ja matto sekä rakentaminen ja purkaminen
  • Otsalautateksti ei kuulu valmisosaston hintaan

  Pöytäpaikka 200 € + alv 24 % (pöydän koko 150×75)

  • Hintaan sisältyy paikanvuokra ja pöytä, ilman osastorakenteita

Paikanvuokra maksetaan laskun eräpäivään mennessä. Eräpäivän jälkeen saapuneista suorituksista perimme 8 %:n viivästyskoron.  Maksamalla laskun eräpäivään mennessä, näytteilleasettaja on vahvistanut paikanvarauksen. Hintoihin lisätään alv 24 %.

 

3. ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSU

Ilmoittautuminen netissä tai sähköpostilla. Järjestäjä vahvistaa varauksen kirjallisesti, joka sitoo molempia osapuolia. Sopimuslomake on palautettava allekirjoitettuna määräpäivään mennessä.

4. PAIKKOJEN JAKO

Näytteilleasettajille lähetetään sopimus ja pohjapiirros, johon on merkitty osaston sijainti, tunnukset ja mitat. Ennakkovarausten mukaiset paikkatoivomukset pyritään huomioimaan lopullisessa sijoittelussa. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä näytteilleasettajan osallistumisen.

5. SOPIMUKSEN PURKAMINEN

Näytteilleasettaja voi peruuttaa osallistumisen ilman lisäkustannuksia 14 päivän kuluessa siitä, kun järjestäjän sopimus ja sijoituspiirros on saapunut näytteilleasettajalle. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään osastovuokra alimman sisätilavuokran mukaan ja rekisteröitymismaksu (yht. 400 €). Varattaessa näyttelyosasto alle 30 vuorokautta ennen tapahtumaa ei peruutusoikeutta ole. Mikäli sopimus näytteilleasettajan syystä purkautuu lähempänä kuin 30 vrk ennen tapahtuman alkamista, järjestäjillä on oikeus veloittaa myös jo tilatut osastorakenteet ja palvelut.

6. OSASTOJEN RAKENTEET

Näytteilleasettaja huolehtii osastonsa rakentamisesta (ei valmisosastot) ja viimeistelemisestä sekä siitä, että näyttelyrakenteet ovat riittävän lujia, siistejä ja turvallisia. Järjestäjällä on oikeus poistattaa messualueelta häiritsevät ja epäasialliset rakenteet ja mainokset. Näytteilleasettajan on rakennettava osastonsa takaseinä ja seinät sivuille, jotka rajoittuvat naapuriosastoon. Näytteilleasettaja ei saa ilman sopimusta käyttää hyväkseen toisen näytteilleasettajan rakentamia väliseiniä. Kaikenlainen kiinnittäminen rakennuksen lattia-, pilari- ja seinärakenteisiin on kielletty. Rakentamisen ja rakenteiden aiheuttamista vaurioista vastaa näytteilleasettaja. Osaston rakennekorkeutta ei ole rajattu, peruskorkeus on 250 cm. Mikäli rakennekorkeus ylittää 250 cm, tulee siitä ilmoittaa messujärjestäjälle. Lattioissa ei saa käyttää teippejä joista jää liimaa lattiaan tai jotka irrottavat maalit lattioista. Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan messurakentajalle osastojen rakentamista varten, ei muihin käyttötarkoituksiin.

7. MESSULEHTI/NETTISIVUT

Näytteilleasettajien ja esiteltävien tuotteiden maininta Messulehdessä ja tapahtuman nettisivuilla on maksuton, kun nämä tiedot annetaan määräaikaan 24.9. mennessä. Messulehteen voi ostaa erikseen ilmoituspaikan. Järjestäjä ei vastaa lehdessä, muissa painotuotteissa tai nettisivuilla olevien mahdollisten virheiden aiheuttamista vahingoista. Asiakastiedot luovutetaan Mediaraution käyttöön, ainoastaan messulehteä varten, ei muihin käyttötarkoituksiin. Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan messulehden tekijän käyttöön, ainoastaan messulehteä varten, ei muihin käyttötarkoituksiin.

8. ESITTELIJÄKORTIT

Esittelijäkortit jaetaan messutoimistosta rakentamisaikana. Esittelijäkortti on pidettävä näkyvästi esillä messuhallissa liikuttaessa.

9. SÄHKÖ

Järjestäjä huolehtii yleisvalaistuksesta. Osastojen asennustyöt, liittymismaksut ja käyttökulut on kunkin näytteilleasettajan itse kustannettava. Järjestäjän nimeämä asennusliike suorittaa asennukset. Järjestäjä ei vastaa mahdollisen sähkökatkon aiheuttamasta vahingosta. Maksut: sisätiloissa valovirta 84 €/ liittymä ja voimavirta 126 €/liittymä, ulkoalueella valovirta 118 €/ liittymä ja voimavirta 177 €/liittymä. Hintoihin lisätään alv 24 %. Käyttökulut sisältyvät hintaan. Liittymä tilataan erillisellä lomakkeella tai tapahtuman nettisivulla. Hintaan lisätään 30 %, jos sähkö tilataan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa.

10. INTERNET (WLAN langaton)

Messuhallissa on maksuton PanOULUn Wlan Internet-yhteys. Kiinteän verkkoyhteyden saa tarvittaessa ja se laskutetaan erikseen. Kiinteät yhteydet, tilaus vähintään kuukautta ennen tapahtumaa, soita 0400 681 317.

11. SIIVOUKSET

Järjestäjä huolehtii messuhallin siivouksesta ja jätehuollosta avajaispäivää edeltävänä iltana ja sen jälkeen messukäytävien sekä yleis- ja saniteettitilojen osalta. Osastojen messujen aikaisesta siivoamisesta vastaa järjestäjän nimeämä siivousliike. Siivoustilaukset tehdään sähköpostilla tai tapahtuman nettisivulla. Osastojen välisiivous maksaa 30 € alle 20 m2 ja yli 20 m2 60 € + alv 24 %.

12. VARTIOINTI

Järjestäjä huolehtii yleisestä vartioinnista ja järjestyksestä messualueella. Vartiointi on järjestetty messuhallissa 10.-11.10.2018 välisenä aikana. Järjestäjä ei vastaa tavaroiden, rakenteiden tms. mahdollisesta vioittumisesta tai katoamisesta rakentamis- ja purkuaikoina sekä messujen aukioloaikoina.

13. VAKUUTUKSET

Järjestäjän vastuuvakuutus korvaa vain järjestäjän laitteista tai rakenteista kolmannelle henkilölle mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava tarpeelliseksi katsomistaan vastuu- ja muista vakuutuksista (palo-, varkaus- yms.).

14. PALOTURVALLISUUS

Paloturvallisuuden suhteen on noudatettava yleisiä voimassaolevia paloturvallisuusohjeita. Paloturvallisuutta vaarantavien laitteiden esittelyyn ja käyttämiseen on saatava paloviranomaisen ennakkolupa. Järjestäjä varustaa messualueen käsisammuttimin hallin kiinteiden palopostien lisäksi. Tupakointi on sallittu vain ulkona, siihen tarkoitukseen varatuilla paikoilla.

15. HAVAINTOESITYKSET

Audiovisuaalisten laitteiden ja musiikkivälineiden käyttöön samoin kuin havaintoesitysten järjestämiseen on hankittava järjestäjän lupa. TEOSTO perii tekijänoikeuslain edellyttämän palkkion messuosastoilla esitettävästä musiikista ja videoesityksistä. Havaintoesitykset eivät saa häiritä naapuriosastoja.

16. MAINOSTEN JAKAMINEN

Mainosten jakaminen on sallittua vain omalla messuosastolla (ei käytävillä).

17. AIKATAULU

Rakentaminen alkaa ti 9.10.2018 klo 8.00, valmisosastot valmiina somistettavaksi klo 10.00, rakentamisaika klo 22.00 saakka.
Osastojen on oltava valmiina ke 10.10.2018 klo 8.00
Messut avataan yleisölle ke 10.10.2018 klo 09.00
Purkamisen saa aloittaa aikaisintaan to 11.10.2018 klo 17:00
Kaikki tavarat ja rakennelmat on poistettava messualueelta to 11.10.2018 klo 22.00 mennessä.
Jos näytteilleasettaja aloittaa osaston purkamisen to 11.10.2018 ennen klo 17.00, perimme sakkomaksuna 250 € + alv 24 %.
Messualueeseen kuuluvat myös toiminta-, työnäytös- ja ulkoalueet, joiden rakentamis- ja purkuaikataulu on yllä oleva.

18. TAVAROIDEN LÄHETYS

Messuille tulevat tavarat on varustettava selkeästi vastaanottavan osaston nimitiedoilla. Lähetysosoite on: Work messut, osaston nimi/nro, Ouluhalli, Ouluhallintie 20, 90130 Oulu. Tavaratoimitukset rakentamispäivänä 9.10.2018.

19. YLEISET MÄÄRÄYKSET

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen korvauksetta toiseen ajankohtaan, ellei näitä messuja voittamattomien esteiden vuoksi voida toimeenpanna edellä mainittuna aikana. Allekirjoittamalla näyttelysopimuksen näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä osallistumisehtoja sekä niiden täydennykseksi annettavia ohjeita. Näistä poikkeaminen ilman järjestäjän kirjallista suostumusta voi aiheuttaa messuosaston sulkemisen

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi WORK 2018 Oulu -tapahtumaan. Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vahvistamme ilmoittautumisesi vielä puhelimitse tai sähköpostitse, minkä jälkeen siitä tulee sitova. Näytteilleasettaja sitoutuu tällöin noudattamaan Pohjois-Suomen Messujen osallistumisehtoja.

1
2
3

Osaston valinta

Valittuasi haluamasi osastotilan, näet hinnat ja muut yksityiskohtaiset tiedot.

Valmisosasto pitää sisällään paikkavuokran, valkoiset seinät, maton, otsalaudan, osaston pystytyksen ja purkutyön sekä alkusiivouksen.

Sisäosasto pitää sisällään paikkavuokran ilman osastorakenteita.

Pöytäpaikka sisältää pöydän 150x75cm. Pöytäpaikat on tarkoitettu yhdistyksille, voittoa tavoittelemattomat toimijoille sekä pienyrityksille (start up- ja mikroyritykset).

Ulkotila sisältää paikkavuokran piha-alueelta.

Hintoihin lisätään rekisteröitymismaksu 100 € + alv 24 %, ei koske pöytäpaikkoja.

Lisäpalvelut

sisälle: 84 € + alv 24 %
ulos: 118 € + alv 24 %
sisälle: 126 € + alv 24 %
ulos: 177 € + alv 24 %
20 m2 tai alle: 30 € + alv 24 %
yli 20 m2: 60 € + alv 24 %
Minkälaista ohjelmaa? Kuvaa mahdollinen ohjelma teema ja/tai esittäjä.
Mikäli haluat tilata kalusteita, valaisimia, näyttöjä yms. osastollesi, ole suoraan yhteyksissä MSP Event Oy, msp.fi