KÄVIJÖILLE

WORK 2018 Oulu

10.-11.10.2018
Verkostoidu Opiskele  Rekrytoidu  Kehity

Messutapahtumassa on neljä teemaa, joista voit valita juuri sinua kiinnostavat!

Rekry/työelämä: tarjolla verkostoitumista, erilaisia rekrytointimahdollisuuksia, uratarinoita,
somen hyödyntämistä työnhaussa ja henkilöbrändäystä.

Koulutus: pääset tutustumaan oppilaitoksiin eri koulutusasteilla, kuulet erilaisista opiskeluvaihtoehdoista
ja mahdollisuuksista opiskella ulkomailla. Stagella aitoja ja oikeita opiskelijatarinoita!

Yrittäjyys: kuullaan yrittäjyystarinoita, tutustutaan erilaisiin yrittäjyysverkostoihin ja saat faktoja yrityksen perustamiseen.
Tiedätkö sinä mitä on kevytyrittäjyys?  Yrityksiä start-upeista globaaleihin yrityksiin!

Tulevaisuuden työ: mitä on työelämä tulevaisuudessa ja uuden ajan ammatit?
Miten digitalisaatio muokkaa työkulttuuria?

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta sisäänpääsy edellyttää jokaiselta kävijältä ilmoittautumisen. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme ilmoittautumista etukäteen.

 

Oletko työtön tai vaihtamassa työtä? Etsitkö koulutuspaikkaa?
Tule tekemään vaikutus!

Lue WORK 2018 -tapahtumalehti ja tutustu näytteilleasettajiin ja ohjelmaan!

Paikka

Messut järjestetään Ouluhallissa (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu)

Aukioloajat
Messut ovat avoinna ke-to 10.-11.10.2018 klo 09-17

 

 

Ohjelma

Ohjelmalavoilla on paljon ajankohtaista asiaa, kuultavaa ja nähtävää!

Tarkat ohjelmatiedot ja puheenvuorojen aikataulut löydät Ohjelma-välilehdeltä.

Päivien Keynote-puheenvuorot:

Lauri Salovaara: Kuinka sinäkin voisit tehdä töitä Italian auringon alla (livelähetykset suoraan Italiasta!)
Tom Laine: Henkilöbrändäys somessa
Asmo Saloranta: Start-up-maailma – maailman hulluin vuoristorata
Riikka Annika Keskitalo: Näin löydät seuraavan työpaikkasi LinkedInistä

Messuosastot ja ohjelma

Paikalla on runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta. Tarkemmat tiedot näytteilleasettajista löytyy omalta välilehdeltään.

Pysäköinti

Ouluhallin parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu
Ouluhallin 2.kerroksessa toimii kahvila-ravintola, joka on avoinna messujen ajan.

Keskiviikko 10.10.2018

Näköalapaikka

10:30
Marko Tyyskä, Omapaja.fi: Kevytyrittäjyys

Työelämä, työntekemisen ja ansainnan tavat muuttuvat. Tulevaisuudentutkijoiden mukaan tulevaisuuden työelämä ja työurat ovat entistä pirstaleisempia, projektimaisempia ja mosaiikkimaisempia. Yrittäjyys on yhä useammalle tapa työllistyä ja hyödyntää omaa osaamistaan.  Uhka vai mahdollisuus?

Kevytyrittäjyys, eli itsensä työllistäminen laskutuspalveluyrityksen kautta, on vaihtoehto yrittäjyydelle ja palkkatyölle. Omapajan kevytyrittäjyys eli pajayrittäjyys mahdollistaa ihmiselle turvallisen polun yrittäjyyteen.

Marko Tyyskä on Omapaja Oy:n toimitusjohtaja ja intohimolla tekemisen puolestapuhuja. Hän on tehnyt monipuolisen uran palveluyritysten johtotehtävissä. Nykyisessä tehtävässään hän haluaa auttaa ihmisiä toteuttamaan ammatillisia haaveitaan. Markon tavoitteena on, että tulevaisuudessa entistä useampi ihminen tekee työtään intohimolla ja on ylpeä tekemästään työstä.

11:00
Tiina Räisänen, Verkkoasema: Työelämän TOP2 - Asiakaskokemus & Ammattimaine

Miten muuttuneet asenteet vaikuttavat työnkuviin? CV:n esittelystä ammattimaineeseen: Miksi on tärkeää lähteä rakentamaan omaa ammattimainetta jo varhaisessa vaiheessa?

Puhuja: Tiina Räisänen CEO at Verkkoasema Oy | Digital marketing & modern sales specialist.  11 vuotta taivalta takana digitaalisessa maailmassa. Satoja onnistuneita projekteja. Tuhansia kohtaamisia yrittäjien, johtajien ja asiantuntijoiden kanssa. Mottoni: ”Mutta ihmisen pitäisi kurkottaa aina ylemmäksi kuin mihin hän ulottuu, miksi muuten taivas olisi olemassa?”

11:30
Mari Kellokumpu, Kuulu: Kasvuyrityksen mahdollisuudet ja haasteet tulevaisuuden työssä

Millaisia taitoja ja tietoja tulevaisuuden työntekijällä kannattaisi olla erityisesti digitaalisen markkinoinnin alalla? Entä millä keinoilla yritys voi tukea työntekijää menestymään? Tule kuulemaan innostava kasvutarina markkinointiviestintätoimisto Kuulusta, jossa panostetaan uudenlaiseen tapaan tehdä töitä.

Puhuja: Mari Kellokumpu on digimarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka on työskennellyt niin mediassa, kulttuuri- ja matkailualalla kuin elämystuotantojen parissa julkisella sekä yksityiseltä sektorilta. Hän on valmistunut Taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta pääaineena mediatiede. Lisäksi hän on opiskellut muun muassa Design Managementia ja palvelumuotoilua, markkinointia ja johtamista. Markkinointitoimisto Kuulu Oy:ssä hän toimii sisällöntuotannon johtajana vastaten erilaisten yritysten digimarkkinoinnin strategioista, digitaalisesta palvelumuotoilusta sekä toimii digimarkkinoinnin kouluttajana. Erityisen sydäntä lähellä häntä on digitaalisaation mahdollisuudet, uudenlaisen työntekemisen kulttuuri sekä datalla johtaminen.

12:00
Livestream: Lauri Salovaara: Kuinka sinäkin voisit tehdä töitä Italian auringon alla

Lauri Salovaara on vahvan mediataustan omaava sarjayrittäjä, joka näkee mahdollisuuksia jokaisen nurkan takana. Vuonna 2018 hänen puhutuin tempauksensa oli ’Miljonääriksi 500 päivässä’, jossa hän hankki miljoonan euron varallisuuden 0€ pääomalla. Lauri on paikalla videoyhteyden välityksellä suoraan Italiasta Via Francigenan pyhiinvaellusreitiltä!

12:30
Tom Laine: Henkilöbrändäys somessa

Puheenvuoro sisältää mm. seuraavia aihealueita:
– Sinäkin olet henkilöbrändi!
– Henkilöbrändistä henkilöbrändäämiseen, mitä ja miksi?
– Oman osaamisen sanoittaminen
– Kanavavalinnat, missä kannattaa olla läsnä
– Miten sisältöä tuotetaan eri kanavissa omaa asiantuntijuutta rakentaessa
– Case-esimerkkejä kiinnostavista suomalaisista henkilöbrändeistä

Puhuja: Tom Laine on sosiaalisen median asiantuntijayritys HC Services Oy:n pääkouluttaja ja sosiaalisen median rekrytoinnin johtavia asiantuntijoita Euroopassa. Tom Laine tunnetaan yhtenä Euroopan johtavista LinkedIn-asiantuntijoista ja somerekrytoinnin edelläkävijöistä.

13:30
Ville Ylläsjärvi, Haltian: Digitalisaatio työn merkityksellisyyden lisääjänä

Ville Ylläsjärvi kertoo puheenvuorossaan, kuinka digitalisaatio lisää työn merkistyksellisyyttä. ”Digitalisaatio nähdään usein peikkona joka vie työpaikkoja. Sensoriteknologian avulla on kuitenkin mahdollisuus lisätä työtyytyväisyyttä ja lisätä työn merkityksellisyyttä. Toimenkuvat muuttuvat kun data tulee kaveriksi”.

Ville Ylläsjärvi on yksi Haltian Oy:n perustajista ja vastaa yhtiön markkinoinnista. Haltian Oy on tuotekehitystalo Joka auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan liiketoimiaan ja myös suunnittelee uusia tuotteita asiakkailleen ympäri Maailmaa. Ennen Haltianin perustamista Ville työskenteli mm. Nokialla ja BMW Designworksilla viidessä eri maassa.

14:00
Asmo Saloranta: Start-up-maailma – maailman hulluin vuoristorata

Asmo Saloranta on yrittäjä sanan varsinaisessa merkityksessä – tekijä, joka ei lannistu vastoinkäymisistä ja uskoo positiivisen asenteen vievän aina voittajana maaliin. Vuonna 2017 Salorannan innovatiivisia latureita valmistanut, suurta huomiota saanut yritys törmäsi monen yrittäjän pahimpaan painajaispeikkoon, konkurssiin. Saloranta ei jäänyt suohon makaamaan, vaan päätti kirjoittaa kokemuksistaan kirjan muille tekijöille opettamaan ja näyttämään, mitä kaikkea vaatii juosta haaveensa perässä. Salorannan luento kertoo maailman hulluimmasta vuoristoradasta, start-up-maailmasta, hauskalla ja rennolla otteella. Tule ja nauti.

15:00
Anita Andresen, Brediftskompetance AS & Arctic Labour -hanke: Working in Norway

Arctic Labour -project has two recent surveys about the needs in the labour market and Anita will present some numbers from these, what kind of competence companies are looking for, demands and some tips about how to find information about vacancies, and about what and to whom they can offer their services.

Arctic Labour –project will develop and pilot a coaching model to support persons interested to seek new career opportunities in northern Norway. Next coaching begins at 16th October.

15:30
Eemeli Alanne, Oulu Entrepreneurship Society: Get sh*t done -asenne vie sinut pitkälle työelämässä

Koulutus antaa sinulle paljon eväitä elämään, mutta muuttuvassa työelämässä yrittäjämäinen asenne ja tekeminen ratkaisevat. Sisäistä oma get sh*t done -asenteesi ja tule kuulemaan, millaisia taitoja työelämä vaatii ja miten voit hyödyntää yrittäjyyttä työkaluna oppimiseen.

Puhuja: Maisteriopiskelija aamulla, yrittäjyyskasvattaja päivällä ja yrittäjyysintoilija illalla. Eemeli on Oulun yrittäjyyspiirien aktiivinen jäsen ja tekemällä oppimisen sekä kokeilemisen puolesta puhuja. Hän on yrittäjyyden opiskelijajärjestön Oulu Entrepreneurship Societyn puheenjohtaja ja Nuori Yrittäjyys ry:n tapahtumapäällikkö. Eemeli on ollut mukana innostamassa opiskelijoita yrittäjämäiseen toimintaan ja itsensä kehittämiseen erilaisten ohjelmien kautta, joita ovat esimerkiksi Startup Weekend, Human Accelerator, Django Girls ja Nuori Yrittäjyys -ohjelmat.

Horisonttilava

10:00
Hanna Kela, Urasampo: Homma haltuun työuran nivelkohdassa

Vastuu omasta urasta ja hyvinvoinnista sekä osaamisen pitkäjänteisestä kehittämisestä on meillä itsellämme työuran jokaisessa vaiheessa. Nykyaikainen työnhaku on proaktiivista ja vaatii itsensä johtamisen taitoja. Mitä tarkoittaa olla ”between the jobs” -tilanteessa? Mihin tarvitaan urapolun välitilinpäätöstä?  Mistä seikoista kannattaa olla työnhaun arjessa tietoinen?

Puhuja: Hanna Kela –TtM, yhteisötyönohjaaja –  on toiminut pitkään kehittämis- ja konsultaatiotehtävissä. Nykyään hän toimii urakoordinaattorina Urasampo / PPOTTY ry:ssä uutta nostetta uralle hakevien korkeakoulutettujen parissa. Hänen erityisasiantuntemustaan ovat työelämän muutokset, ammatilliset urapolut ja niiden nivelvaiheet sekä osaamisen kehittäminen.

10:30
Senni Laine ja Tarja Pahnila, Opintori: OpinTori loikkasi verkkoon – tietoa, neuvoja ja ohjausta koulutusta etsiville

Opintori.info –palvelu mahdollistaa uudenlaisen, oppilaitoksiin sitomattoman uraohjauksen verkossa. Uraohjaajat vastaavat reaaliajassa chat-palvelussa ja lisäksi heitä voi lähestyä sähköpostitse tai puhelimitse. Opintori.infosta löytyy myös opiskelun aloittamiseen, opintoetuuksiin ja oppilaitoksiin liittyviä artikkeleita. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus sekä hankkeen toteuttajat OSAO, ammattiopisto Luovi sekä PSK-aikuisopisto.

Puhujina OpinTorin digiloikan projektipäällikkö Senni Laine ja OpinTori.infon ohjausasiantuntija Tarja Pahnila.

11:00
Riikka Annika Keskitalo: Näin löydät seuraavan työpaikkasi LinkedInistä

Työelämä muuttuu ja tavat saada työpaikka sen myötä. Jotta löytäisit seuraavan työpaikkasi modernia väylää käyttäen, Riikka Annika Keskitalo avaa tiiviissä työpajassa LinkedInin saloja, kuten kuinka LinkedInin Jobs-osiota hyödynnetään, löydetään piilotyöpaikat ja kuinka omaa osaamista esitellään vakuuttavasti profiilissa.

Puhuja: Riikka Annika Keskitalo on sisällöntuottaja, LinkedIn-kouluttaja, henkilöbrändäyksen asiantuntija ja yrittäjä. BBA-opintojensa lopulla hän työllisti itsensä ryhtymällä yrittäjäksi, ja on ehtinyt kerryttää kokemusta toimimalla monessa eri tehtävässä niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Henkilöbrändäykseen ja LinkedIniin Riikka on syventänyt tuntemustaan Tom Laineen opissa, jonka toisena kouluttajana hän toimii. Sen seurauksena Riikka on kouluttanut erilaisia organisaatioita kansainvälisistä yrityksistä ministeriöihin ja korkeakouluihin ympäri Suomen. Henkilöbrändi ja verkostot ovat erityisen tärkeitä – ja haastavia – yrittäjille, työnhakijoille ja uraansa aloitteleville, ja juuri näihin aiheisiin Riikka on erikoistunut.

13:30
Pohjois-Pohjanmaan TE-palvelut: Mitä jos saisit apua just sun tilanteeseen?

Nuoret töihin! ja Nuoret kohti työtä! –palveluissa saat henkilökohtaista tukea työnhakuun, koulutukseen hakeutumiseen tai oman yritystoiminnan aloittamiseen. Palvelu on hyödynnettävissä koko Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Tutustu palveluihin osoitteessa:

bit.ly/tetpopnt
bit.ly/tetpopnkt

15:00
Seija Rasku, OKM: Miten ammatillisen koulutuksen reformi on toteutunut?

Puheenvuorossa tarkastellaan, miten ammatillisen koulutuksen reformi on selvitysten ja tutkimusten valossa toteutunut suhteessa tavoitteisiin ja mihin koulutuksen järjestäjien ja koulutustyöpaikkojen kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota, jotta reformi toteutuisi toivotulla tavalla.

Seija Rasku työskentelee opetusneuvoksena opetus- ja kulttuuriministeriössä ammatillisen koulutuksen osastolla. Ennen siirtymistään ministeriöön syksyllä 2005 Seija Rasku kehitti ammattiosaamisen näyttöjä projektipäällikkönä Opetushallituksessa, toimi opintojohtajana ja suomen kielen ja viestinnän opettajana kaupan ja hallinnon alan ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakoulutuksessa sekä työskenteli yritysmaailmassa viestinnän eri tehtävissä.

Torstai 11.10.2018

Näköalapaikka

11:00
Pohjois-Pohjanmaan TE-palvelut: Mitä jos saisit apua just sun tilanteeseen?

Nuoret töihin! ja Nuoret kohti työtä! –palveluissa saat henkilökohtaista tukea työnhakuun, koulutukseen hakeutumiseen tai oman yritystoiminnan aloittamiseen. Palvelu on hyödynnettävissä koko Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Tutustu palveluihin osoitteessa:

bit.ly/tetpopnt
bit.ly/tetpopnkt

11:30
Juha Laakkonen, Kaleva Media: Mediakentän kehittyminen ja tulevaisuuden trendit

Puhujana Kaleva Median toimitusjohtaja Juha Laakkonen.

12:00
Jouko Paaso, OAMK: Kouluttautumisen tulevaisuus

Haastattelussa Pohjois-Suomen vetovoimaisimman korkeakoulun rehtori ja toimitusjohtaja Jouko Paaso. Haastattelussa pureudutaan kouluttautumisen tulevaisuuteen ja siihen, miten se tulee näkymään OAMK:ssa.

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 580 oamkilaista.

Haastattelijana Jenna Antinmaa.

12:30
Lassi Leppänen, OP: OP Kevytyrittäjä - yrittämistä kevyesti!

Teknisesti vielä opiskelijana työn murroksen keskiössä Lassi voisi työllistää itsensä intohimojensa parissa, vaikka viimeiset vuodet pankin palveluksessa ovatkin vierähtäneet.

Lassi edustaa työnantajaansa Osuuspankkia ja siellä tarkemmin uusien liiketoimien OP Kevytyrittäjää. Itsekin vielä ”opiskelijana” hän rohkaisee sanomaan haasteille kyllä ja haluaa ih​misten ajattelevan oman työn tulevaisuutta juuri yrittämisen kautta.

OP Kevytyrittäjä on uuden ajan laskutuspalvelu, joka madaltaa yrittäjyyden kynnystä ja kannustaa oman työn laskuttamiseen yrittäjänä – kevyesti.

13:00
Juha Ahola, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset: Mitkä ammattikunnat säilyvät?

Tulevaisuuden työ? Millaista se on? Mitkä ammattikunnat säilyvät?

Ihmisen tehtävä on palvella toisia! Miten sinä palvelet toisia? Kuinka isoa määrää ihmisiä palvelet välittömästi tai välillisesti? Maailma muuttuu, digitalisoituu! Mukaudu tai kuole! Kehitä itseäsi, kompetenssiasi, tai näivety!

Työelämän murrosta pitää tarkastella monesta vinkkelistä. Eräs on yksilön omat motiiviperustat. Eri sukupolvien väliset erot suhtautumisessa työhön ovat suuria. Olen ollut palkkaamassa satoja alaikäisistä kesätyöntekijöistä eläkeikäisiin saakka ja huomannut, millaisia eroja ihmisten motiiviperustoissa ja työorientaatioissa on? Miten ”peliä” pelataan esim. Y- tai Z-sukupolven edustajien kanssa?

Puhuja: Juha ”Vauhtipyörä” Ahola, yrittäjyyden, myynnin ja markkinoinnin intohimoinen valmentaja ja sparraaja

13:30
Livestream: Lauri Salovaara: Kuinka sinäkin voisit tehdä töitä Italian auringon alla

Lauri Salovaara on vahvan mediataustan omaava sarjayrittäjä, joka näkee mahdollisuuksia jokaisen nurkan takana. Vuonna 2018 hänen puhutuin tempauksensa oli ’Miljonääriksi 500 päivässä’, jossa hän hankki miljoonan euron varallisuuden 0€ pääomalla. Lauri on paikalla videoyhteyden välityksellä suoraan Italiasta Via Francigenan pyhiinvaellusreitiltä!

14:00
Asmo Saloranta: Start-up-maailma – maailman hulluin vuoristorata

Asmo Saloranta on yrittäjä sanan varsinaisessa merkityksessä – tekijä, joka ei lannistu vastoinkäymisistä ja uskoo positiivisen asenteen vievän aina voittajana maaliin. Vuonna 2017 Salorannan innovatiivisia latureita valmistanut, suurta huomiota saanut yritys törmäsi monen yrittäjän pahimpaan painajaispeikkoon, konkurssiin. Saloranta ei jäänyt suohon makaamaan, vaan päätti kirjoittaa kokemuksistaan kirjan muille tekijöille opettamaan ja näyttämään, mitä kaikkea vaatii juosta haaveensa perässä. Salorannan luento kertoo maailman hulluimmasta vuoristoradasta, start-up-maailmasta, hauskalla ja rennolla otteella. Tule ja nauti.

15:00
Sari Heinonen, OP: Tulevaisuuden työ ja digitalisaatio

Tulevaisuuden työtehtävät edellyttävät meiltä kaikilta valmiutta uudenlaiseen ketterään toimintamalliin, rohkeutta pilotoida, onnistua, epäonnistua ja oppia, sekä kykyä hyödyntää dataa. Siilomaiset kapeat tehtävät poistuvat ja työtä tehdään poikkifunktionaalisissa tiimeissä, jossa tiimeillä on paljon niin valtaa kuin vastuutakin työn lopputulosten erinomaisuudesta.

Puheenvuoron pitää OP Ryhmän Chief Marketing Officer Sari Heinonen.

Hän työskentelee OP-ryhmän markkinoinnista, digimyynnistä ja digikanavien kehittämisestä vastaavana johtajana. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Barrabes Napapiirin toimitusjohtajana ja DNA:lla Head of Strategy and Business Intelligence -tehtävissä. Hän on väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi Oulun yliopistosta vuonna 2002.

Horisonttilava

10:00
Roope Juutilainen, Taitajien taitaja

Opiskelijan puheenvuoro; Mitä ammatillinen koulutus on tarjonnut?

10:30
Anna Kauppila; OSAO , Liisa Kiviniemi; OAMK ja Maria Lindholm; Oulun Yliopisto: Valmiina työelämään! -hanke

Monet työelämävalmiudet ovat alasta riippumattomia, kuten yhdessä tekemisen taidot, verkostoituminen sekä työhyvinvointia ja työturvallisuutta edistävät toimintatavat. Näiden taitojen oppiminen on tärkeää jo opiskeluaikana. Valmiina työelämään -hankkeen osallistujat Oulun seudun ammattiopistosta, Oulun ammattikorkeakoulusta ja Oulun yliopistosta kertovat konkreettisin esimerkein, miten oppilaitoksissa näitä taitoja voidaan kehittää. Hyvin sujuva työ on etu ja ilo niin tekijälleen kuin työnantajalle!

11:00
Riikka Annika Keskitalo: Näin löydät seuraavan työpaikkasi LinkedInistä

Työelämä muuttuu ja tavat saada työpaikka sen myötä. Jotta löytäisit seuraavan työpaikkasi modernia väylää käyttäen, Riikka Annika Keskitalo avaa tiiviissä työpajassa LinkedInin saloja, kuten kuinka LinkedInin Jobs-osiota hyödynnetään, löydetään piilotyöpaikat ja kuinka omaa osaamista esitellään vakuuttavasti profiilissa.

Puhuja: Riikka Annika Keskitalo on sisällöntuottaja, LinkedIn-kouluttaja, henkilöbrändäyksen asiantuntija ja yrittäjä. BBA-opintojensa lopulla hän työllisti itsensä ryhtymällä yrittäjäksi, ja on ehtinyt kerryttää kokemusta toimimalla monessa eri tehtävässä niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Henkilöbrändäykseen ja LinkedIniin Riikka on syventänyt tuntemustaan Tom Laineen opissa, jonka toisena kouluttajana hän toimii. Sen seurauksena Riikka on kouluttanut erilaisia organisaatioita kansainvälisistä yrityksistä ministeriöihin ja korkeakouluihin ympäri Suomen. Henkilöbrändi ja verkostot ovat erityisen tärkeitä – ja haastavia – yrittäjille, työnhakijoille ja uraansa aloitteleville, ja juuri näihin aiheisiin Riikka on erikoistunut.

12:00
Outi Tolonen, Saranen Consulting: Tavoita omat ammatilliset unelmat

Unelmatyöhön on monta reittiä, ei ole vain yhtä ja oikeaa tapaa löytää sitä omaa unelmatyöpaikkaa. Mistä tietää mikä on oma unelmatyöpaikka ja mitä pitää tehdä unelmatyöpaikan saavuttamiseksi? Millä aloilla tulee olemaan työmahdollisuuksia tulevaisuudessa?

Puhuja:  Outi Tolonen, joka on toiminut uravalmentajana ja projektipäällikkönä Sarasella kolmen vuoden ajan muutospalveluiden ja rekrytoivien koulutusohjelmien parissa. Outi on käytännönläheinen, kahdella korvalla ja yhdellä suulla varustettu projektipäällikkö & uravalmentaja, joka uskoo positiiviseen ajatteluun ja hassun huumorin voimaan kaikessa tekemisessä.

13:00
Helka-Liisa Hentilä, Oulun yliopisto: Koulutus tulevaisuudessa

Haastattelussa Oulun yliopiston koulutusrehtori Helka-Liisa Hentilä.

Professori, TkT (arkkitehti Safa, YKS 107) Helka-Liisa Hentilä on Oulun yliopiston arkkitehtuurin tiedekunnan yhdyskuntasuunnittelun professori, joka toimii Oulun yliopiston koulutuksesta vastaavana vararehtorina kaudella 2015 – 2020.

Monitieteisessä Oulun yliopistossa tuemme oppimista ja teemme tutkimusta, joka laajentaa tunnetun tiedon rajoja. Osallistumme globaalihaasteiden ratkaisemiseen omilla vahvuusalueillamme, kuten kestävä resurssien käyttö, vastuullinen liiketoiminta, ihmisen hyvinvointi ja elinikäinen terveys, älykkäiden järjestelmien ja palvelujen kehittäminen sekä ympäristöriskien torjuminen. Koulutuksen tarjoajana pyrimme tukemaan yksilöiden ja organisaatioiden osaamistarpeita tarjoamalla tutkintokoulutuksen ohella joustavia elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia.

Haastattelijana Jenna Antinmaa.

 

Näytteilleasettajat

51
Amis uudistuu
Lisätiedot

Amis Osaa ja Uudistuu, tule kuulemaan ja keskustelemaan. Voit myös osallistua tietopeliin. Tervetuloa piipahtamaan osastollamme!


Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu

040 141 5140
42
Ammattiopisto Luovi
Lisätiedot

Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Löydä oma väyläsi työhön ja hyvään elämään.


PL 389, 90101 Oulu

020 757 4000
120
Autolle.com
Lisätiedot

Autolle.com (Takuullecom Oy) on nuori ja kasvava yritys. Etsimme työntekijöitä muun muassa myynnin, hankinnan ja hallinnon työtehtäviin. Meihin voit tutustua osoitteessa http://www.autolle.com


Tarjusojantie 5-7, 90440 Kempele

010 205 0828/Hallinto, 010 5243 301/Myynti, 010 2050 913/Auto Rahaksi.
88
Byströmin nuorten palvelut – Oulun Ohjaamo
Lisätiedot

Byströmin nuorten palvelut toimii Oulun Ohjaamona. Palvelu on suunnattu alle 30-vuotiaille oululaisille. Palvelusta saat tietoa ja neuvontaa saman katon alta eri aihealueista sekä henkilökohtaista ohjausta eri alojen ammattilaisilta.


Hallituskatu 5 a, 90100 Oulu

050 599 2293
Pöytä
Carrot Pohjois-Suomi Oy
Lisätiedot

Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistamispalveluja tavoitteenamme saada asiakkaan toiveet ja työntekijän ammattitaito kohtaamaan. Työllistämme vuosittain tuhansia eri toimialojen osaajia!


Hallituskatu 25, 90100 Oulu

050 370 6280
121
Empower Oyj
Lisätiedot

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Etsimme osaajia kehittämään kanssamme tulevaisuuden energiaekosysteemiä. Tarjoamme energia-alan asiakkaille modulaarisia tuotteita, joiden suunnitelmallinen kehitys ja ylläpito tapahtuu Suomessa.


Valimontie 9-11, 00380 Helsinki

029 020 011
Pöytä
Event Stars
Lisätiedot

Event Stars on tapahtuma-alan tarpeisiin erikoistunut henkilöstöyritys. Tapahtumastaramme toimivat myyntipromoottoreina, konsulentteina ja edustajina kuluttajille suunnatuissa promootioissa useiden tuoteryhmien ja tilaisuuksien parissa.


Vilhonvuorenkatu 11 D 5
00500 Helsinki

+358 50 5165102
142
Extremely Nice Job Oy
Lisätiedot

Extremely Nice Job Oy - Enjoy
Parhaat HORECA ammattilaiset


Asemakatu 28, 90100 Oulu

044 361 8166
117
FCG Talent Oy
Lisätiedot

Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan rekrytointijärjestelmä.
Kuntarekrystä löytyy tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta, helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen.


Osmontie 34, 00610 Helsinki

119
Ideko Suomi Oy
Lisätiedot

Ideko Suomi Oy on valtakunnallinen keittiöuudistuksiin erikoistunut yritys. Tarjoamme koko- ja osa-aikatöitä myynnin ja ajanvaraustöiden merkeissä.


Kaarnatie 42, 90530 Oulu

044 283 0533
174
Invalidiliiton Asumispalvelut Oy / Validia Asuminen
Lisätiedot

Validia Asuminen on kotimainen arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen.


Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki

020 33 1200
108a
ISS Palvelut Oy
Lisätiedot

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 8 000.


Aittatie 1, 96100 Rovaniemi

040 776 9945
62
Kajaanin Ammattikorkeakoulu
Lisätiedot

IAMAI - datasta tekoälyyn.
Kajaanin Ammattikorkeakoulun uusi insinöörikoulutus alkaa syksyllä 2019. Ajan hermolla olevaa sisältö, josta alan työnantajat jo kuumana odottavat uusia työntekijöitä.


Ketunpolku 3, 87100 Kajaani

044 710 1564
45
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia
Lisätiedot

Ammattiopisto Lappia tarjoaa käytännönläheistä ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Lapissa.
Toimipisteemme ovat Kemissä, Louella Tervolassa, Muoniossa ja Torniossa. Toteutamme monipuolisesti koulutuksia myös muualla Lapissa.


Urheilukatu 6, 95400 Tornio

050 310 9260
29
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä
Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto tarjoaa Sinulle laajan kirjon koulutusmahdollisuuksia! Tule tutustumaan osastollemme - esillä erityisesti luonnonvara- ja ympäristöala. Meillä on Sinulle joustavia opinpolkuja; voit mm. suorittaa osan opinnoistasi ulkomailla! PS. Tule testaamaan monikonesimulaattoria!


Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola

040 808 5010
176
Koulutus Nord – Utbildning Nord
Lisätiedot

Koulutus Nord on Suomen, Ruotsin ja Norjan yhteinen koulutusjärjestäjä Ruotsin Övertorneålla ja järjestää suomen-, ruotsin- ja norjankielistä työvoimakoulutusta.
Koulutus Nordissa on mahdollista suorittaa suomalaisia tutkintoja.


Box, SE-957 21 Övertorneå, Ruotsi

+46 9277 5100
26
Koulutuskeskus Brahe
Lisätiedot

Koulutuskeskus Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Koulutuskeskus koostuu Raahen ammattiopiston, Lybeckerin opiston sekä Ruukin maaseutuopiston yksiköistä. Koulutuksissamme on valittavana yli 100 eri perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa. Lisäksi tarjonnasta löytyvät työvoimakoulutukset. Tutustu koulutuksiin www.raahenedu.fi ja hae nyt, jatkuva haku on voimassa ympäri vuoden! WORK 2018 -messuilta löydät meidät osastoilta 26-28, tule tutustumaan ja kysymään lisää!


PL 7, 92101 Raahe

040 135 7160
43
Lapin Ammattikorkeakoulu
Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu tarjoaa monipuolisesti eri alojen koulutuksia AMK- ja YAMK-tutkintoina, joita voi opiskella päivä- tai monimuoto-opintoina alasta riippuen. Opintoja voi suorittaa myös avoimen AMKin puolella. Tule käymään osastollamme, niin kerromme lisää!


Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi

020 798 6000
70
Lapin koulutuskeskus REDU
Lisätiedot

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen kouluttaja. Toimimme koko Lapissa. Yksikkömme sijaitsevat Rovaniemellä, Kemijärvellä, Kittilässä ja Sodankylässä. Tarjontaamme kuuluvat perustutkinnot, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot, valmentavat koulutukset ja lupa- ja korttikoulutukset.


Korvanranta 50, 96300 Rovaniemi

020 798 4100
43
Lapin yliopisto
Lisätiedot

Kansainvälinen tiede- ja taideyliopisto.
Lapin yliopisto on Euroopan pohjoisin tiede- ja taideyliopisto. Yliopistomme koulutus- ja tutkimusaloja ovat kasvatustieteet, oikeustiede, taideteollinen ala, yhteiskuntatieteet sekä pohjoiset ja arktiset kysymykset.


PL 122, 96201 Rovaniemi

016 341 341
177
Länsirannikon Koulutus Oy
Lisätiedot

Rauma Maritime Training Center (Winnova ja SAMK).


PL 309, 28601 Pori

044 455 8059
114a
Meranti Siivouspalvelut Ky
Lisätiedot

Mikä on Meranti? Olemme vuonna 1989 perustettu oululainen yritys - puhtausalan tunnustettu ammattilainen. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja olemme reilu sekä luotettava työyhteisö. Yrityksemme liikevaihto vuonna 2017 oli 3 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 85 osaajaa.


Haaransuonkuja 10, 90240 Oulu

0208 333 150
48
MilkWorks -meijeriala
Lisätiedot

MilkWorks-toiminnan tavoitteena on lisätä peruskoulun, lukion tai muiden ammattitutkinnon päättävien nuorten kiinnostusta meijerialan ammatteja ja työtehtäviä ja koulutusta kohtaan.


Kankaistenkatu 33 C, 13220 Hämeenlinna

050 574 5131
118
Monetra Oy
Lisätiedot

Monetra Rekrytointipalvelut on ratkaisu, kun tarvitset hyvää tekijää tai kun etsit töitä. Olemme linkki työnhakijan ja työllistävän yksikön välillä. Tarjoamme pitkiä ja lyhyitä sijaisuuksia sekä pysyviä työpaikkoja eri aloilta.


Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

08 5586 7800
122
Nordic JobCentre Oy
Lisätiedot

NJC on oululaislähtöinen yritys, joka on erikoistunut rakennus- ja teollisuusalojen henkilöstöratkaisuihin. Tarjoamme työntekijöillemme aina asiallisen palkan ja rehellisen työasioiden hoidon! Tule kuulemaan alueen ajankohtaisista avoimista työpaikoista ja jätä hakemuksesi kätevästi paikan päällä!


Kaarnatie 24, 90530 Oulu

050 349 2668
73
Omapaja Oy
Lisätiedot

Turvallinen polku yrittäjyyteen – Omapajan laskutuspalvelu.
Omapajan valmentavan laskutuspalvelun avulla laskutat ilman yritystä helposti ja nopeasti. Hoidamme töidesi laskutuksen ja kirjanpidon sekä valmennamme sinut menestymään yrittäjänä. Ota nyt askel kohti unelmiasi.


Asemakatu 37 a, 90100 Oulu

044 303 0299
107a
OP-Palvelut Oy
Lisätiedot

OP Design & Software toteuttaa historian suurinta muutosta finanssialalla, jonka tarkoituksena on innovoida uusia, asiakaslähtöisiä palvelukonsepteja ja tuotteita. Tässä kehityksessä Opset seisoo vahvasti OP:n rinnalla tuottaen OP:lle asiantuntija- ja tukipalveluita.
Mukana pisteellämme on myös OP Kevytyrittäjä -palvelu. OP Kevytyrittäjä -palvelun kautta yrittämisen aloittaminen on todella helppoa ja nopeaa! Keskity osaamiseesi, me hoidamme loput!


Elektroniikkatie 10, 90590 Oulu

010 252 010
98
OSAO / Arctic Labour -hanke
Lisätiedot

Arctic Labour -hankkeen päätavoitteena on lisätä tietoisuutta ja kiinnostusta pohjoisessa työskentelyä kohtaan ja lisätä työvoiman liikkuvuutta pohjoisella alueella. Hanke tuo mukanaan norjalaisia rekrytoivia yrityksiä.


PL 213, 90101 Oulu

044 703 7967
33
Osekk/Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Lisätiedot

Oulun seudun ammattiopisto OSAO on työelämäläheinen ammatillinen kouluttaja. Päivitä osaamistasi tai opiskele uusi ammatti. Jatkuvasti haussa yli 100 koulutusvaihtoehtoa. OSAO Ovi -hakijapalvelu ohjaa ja neuvoo kaikkia koulutuksesta kiinnostuneita.


Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu

040 141 5141
110
Osuuskauppa Arina
Lisätiedot

Miltä se tuntuu, kun on 3000 ihmisen työkaveri? Tule, ja kysy sitä joltain meistä arinalaisista. Meille mahtuu monenlaista osaamista - Prisman kassatyöntekijä, hotellin vastaanottovirkailija, Rosson kokki ja S-marketin palveluvastaava ovat kaikki saman osuuskaupan palveluksessa.


Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu

+358 8 313 5900
Pöytä
Oulu Entrepreneurship Society
Lisätiedot

Oulu Entrepreneurship Society on yrittäjyyden opiskelijajärjestö, joka toimii Oulun oppilaitoksissa. Järjestämme tapahtumia, joissa pääsee verkostoitumaan ja oppimaan uusia taitoja tekemisen kautta. Yrittäjyys on mielestämme ajattelutapa ja työkalupakki menestykseen.


Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90014 Oulun yliopisto

045 855 6345
61
Oulun ammattikorkeakoulu Oy
Lisätiedot

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 580 oamkilaista.


Kotkantie 1, 90250 Oulu

020 611 0200
116
Oulun ev.-lut. seurakunnat
Lisätiedot

Suunnitelmissa taivaallinen työpaikka? Tule ja tutustu osastollamme, mitä eri ammatteja kirkossa on, mihin kannattaisi hakeutua.
Oulun ev.-lut.seurakunnat ja Oulun hiippakunta.


Isokatu 17, 90100 Oulu

040 574 7132
157
Oulun ja Kainuun Perussuomalaiset Nuoret
Lisätiedot

Kiinnostaako politiikka? Ei ihme, jos ei kiinnosta! Me perussuomalaiset olemme sitä mieltä, että politiikasta pitää puhua niin, että nuorikin ymmärtää ja kiinnostuu siitä. Tule siis juttelemaan NUORTEN poliitikkojen kanssa, millaiset asiat elämässä sinua askarruttavat. Tarjolla kivoja palkintoja :-)


050 574 2444
Pöytä
Oulun joukkoliikenne
Lisätiedot

Oulun joukkoliikenne järjestää joukkoliikennepalveluita Oulun seudun
kunnille. Messuilla esitetään palvelun kokonaisuuden, vastaamme kysymyksiin ja annamme mahdollisuuden hankkia matkalippuja.


Solistinkatu 2, 90140 Oulu

08 5584 0400 / ma-pe klo 9:00-15:00
164
Oulun poliisilaitos
Lisätiedot

Hae poliisiksi - tule tekijäksi!
Turvallisuuden ammattilainen.


Saaristonkatu 8, Oulun poliisilaitos, 90100 Oulu

029 546 0211
175
PAM Palvelualojen Ammattiliitto
Lisätiedot

Palvelualojen Ammattiliitto PAM esittelee toimintaansa, työehtosopimuksia, jäsenetuja ja koulutuksia. Tilaisuus selvittää työelämää askarruttavia kysymyksiä ja ottaa selvää omista oikeuksistaan. Tule tutustumaan ja pelaamaan hauskaa peliä! Kaikkien uusien jäsenien kesken arvomme lahjakortteja!


Uusikatu 22, 4. kerros, 90100 Oulu

020 774 002
109b
Personalhuset Staffing Group Oy
Lisätiedot

Kiikarissa vakituinen työ, kesätöitä, keikkahommia tai sijaisuus? Personalhuset auttaa sinua löytämään osaamistasi vastaavan työn – halusit sitten näyttää konkreettisesti kättesi jäljen tai uusia haasteita esimies- ja asiantuntijatehtävissä.


Yrttipellontie 1 A, 90230 Oulu

029 323 1449
41
Peräpohjolan Opisto
Lisätiedot

Peräpohjolan Opisto kouluttaa kasvatus-ja ohjausalan ammattilaisia mm. nuoriso- ja yhteisöohjaajia, koulunkäyntiohjaajia sekä lasten ja nuorten erityisohjaajia. Lisäksi Opisto tarjoaa aikuisten perusopetusta ja vapaan sivistystyön koulutuksia.


Kivirannantie 13-15, 95410 Tornio

040 744 5260
Pöytä
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret
Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret antavat nuorille mahdollisuuksia vaikuttaa. Tavoitteenamme on saada nuorten ääni kuuluviin päätöksenteossa sekä kannustaa ja kouluttaa nuoria aktiiviseen kansalaisuuteen. Tule mukaan toimintaamme!


Koulukatu 1 A 2, 90100 Oulu

044 754 6676
137
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ky
Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri/ Oulun yliopistollinen sairaala
tarjoamme
- kehittyvän ja kehittävän työympäristön
- monipuoliset työtehtävät
- ammatillisen kehittymisen mahdollisuuden
- hyvät koulutusmahdollisuudet
- työyhteisön, jossa panostetaan hyvinvointiin


OYS / Rekrytointipalvelut, 90029 OYS

08 315 2011
59
Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto)
Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan TE-palvelut ovat sinua varten, kun etsit työtä, haluat kehittää osaamistasi tai harkitset yrittäjyyttä.
toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa


Torikatu 34-40, 90100 Oulu

0295 025 500
76
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
Lisätiedot

Yrittäjyys on yksi työllistymistapa. Yrittäjäksi voi lähteä esim. yrityskaupan tai oppi-/koulutussopimuksen kautta. Uudistunut amis on työelämälähtöisempi, opiskelu työpaikalla suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä. Tule keskustelemaan osaamisen päivittämisestä ja omistajanvaihdoksista!


Isokatu 4, 90100 Oulu

050 439 9808
Pöytä
Rainmaker Contact Oy
Lisätiedot

Rainmaker Oulu: Myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiset asiallasi! Rainmakerin palvelukeskukset Oulussa ja Rovaniemellä työllistävät lähes 60 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista Rovaniemellä ja noin 70 alansa ammattilaista Oulussa.


Yrittipellontie 1 D, 90230 Oulu

+358 40 702 1909
56
Rakennus- ja kiinteistöpalvelualan vetovoima ry
Lisätiedot

Rakennus- ja kiinteistöpalvelualan vetovoima ry, Talonrakennusteollisuus ry, sekä rakennusalan yritykset.


Eteläranta 10, 00130 Helsinki

050 449 7559
112b
RD Velho Oy
Lisätiedot

RD Velho on suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut sulautettujen järjestelmien tuotekehitykseen sekä teollisen internetin (IoT) ratkaisujen suunnitteluun. Tarjoamme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden yhdistämällä muotoilun, mekaniikan, ohjelmistot ja elektroniikan.


Torpankatu 28, 05830 Hyvinkää

010 821 4800
108b
RekryKainuu -hanke/Kainuun liitto
Lisätiedot

Ura Kainuussa – meillä on töitä!
Hyvä työpaikka, upea asuinympäristö, toimivat arjen palvelut ja huikean monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Näistä syntyy kokonaisuus, jolla löytyy yksi yhteinen nimittäjä: Kainuu!
Kainuussa tarvitaan useiden eri alojen ammattilaisia. RekryKainuun osastolla voit jututtaa kainuulaisia työnantajia ja saada ajantasaista tietoa työmahdollisuuksista. Tule ottamaan selvää mitä kaikkea Kainuu voisi tarjota juuri sinulle!
RekryKainuun löydät myös Instagramista ja Facebookista. Aiheesta lisää myös verkkosivuillamme: rekrykainuu.fi.
RekryKainuu on Kainuun liiton ja Kainuun Etu Oy:n kaksivuotinen (2017-2019) yhteishanke työtekijöiden ja työnantajien kohtaamisen edistämiseksi. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.


c/o Kainuun Etu Oy, Seminaarinkatu 2, 87100 Kajaani

044 410 0727
68
R-kioski Oy
Lisätiedot

Yrittäjäksi R-kioskille.
R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa. R-kauppiaana saat käyttöösi R-kioskin vahvan brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän myymäläkonseptin, sekä monipuoliset tukipalvelut.


Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa

020 5544 098
Pöytä
Ruotsalainen kansanpuolue
Lisätiedot

Ruotsalainen kansanpuolue - RKP Nuoret


PL 430, 00101 Helsinki

040 565 0999
69
Santasport, Lapin Urheiluopisto
Lisätiedot

Santasport Lapin Urheiluopisto on liikunnan alan oppilaitos, joka tarjoaa monipuolisesti ammatillista peruskoulutusta sekä täydennyskoulutusta. Hanki koulutus alan asiantuntijoiden johdolla loistavissa puitteissa!


Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi

020 798 4205
Pöytä
Saranen Consulting Oy
Lisätiedot

Tuotamme kasvaville aloille asiantuntijoita rekrytoivien koulutusohjelmien avulla sekä autamme eri alojen ammattilaisia löytämään uuden työn. Lisäksi Nuoret töihin! ja Nuoret kohti työtä! - valmentajamme auttavat 17-29-vuotiaita nuoria löytämään oman unelmansa työelämässä.


Koulukatu 15, 90100 Oulu

020 198 3430
113a
SAS Institute Oy
Lisätiedot

SAS is the leader in analytics. Through innovative software and services, SAS empowers and inspires customers around the world to transform data into intelligence. SAS gives you THE POWER TO KNOW®.


PL 85, 02151 Espoo

09 525 571
129
Sector Alarm Oy
Lisätiedot

Sector Alarm on Euroopan toiseksi suurin kodin turvapalveluita tarjoava yritys. Toimimme Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa, Irlannissa, Espanjassa ja Ranskassa. Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja rekrytoimme ja koulutamme nyt uusia menestyjiä kenttämyyntiimme ympäri Suomen.


Esterinportti 2, 00240 Helsinki

0207 345 000
97
Siili Solutions Oyj
Lisätiedot

Leading the way into digitalization - We create better business and meaningful digital experiences by offering full range solutions for digitalization challenges by combining strategic insight, creative design, data management, and our technology expertise.


Tietotie 2, 90460 Oulunsalo

040 757 2754
113b
Smile Henkilöstöpalvelut Oy
Lisätiedot

Smile on vuonna 2002 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Toimimme usealla eri toimialalla ja tarjoamme niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Henkilöstövuokrauksen lisäksi tarjoamme palveluja niin rekrytointiin kuin koulutukseen.


Satakunnankatu 24 A, 33210 Tampere

09 6899 9000
107b
SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Lisätiedot

Aurinkoista henkilöstövuokrausta eri aloille.


Kauppaneliö 13, 60120 Seinäjoki

020 570 0700
141
SSAB
Lisätiedot

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, jonka visiona on luoda entistä vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. Meitä SSAB:laisia on noin 15000, yli 50 maassa. Tarjoamme erilaisia työmahdollisuuksia useilla paikkakunnilla Suomessa sekä ulkomailla. Infoa meistä löydät osoitteesta http://www.ssab.fi


Harvialantie 420, 13300 Hämeenlinna

+358 20 5911
144
StaffPoint Oy
Lisätiedot

StaffPoint-konserni on täyden palvelun HR-talo ja vastuullinen työnantaja. Rekrytoimme, valmennamme ja koulutamme työntekijöitä uusille urille. Työnantajille tarjoamme työn tuottavuutta parantavia HR-ratkaisuja ja -työkaluja. Olemme hyviä tekemään työelämän löytöjä.


Torikatu 23, 90100 Oulu

030 047 2000
111
Stora Enso
Lisätiedot

Stora Enso on johtava uusiutuvien ratkaisujen tarjoaja pakkausmateriaaleissa, biomateriaaleissa, puutuotteissa ja paperissa. Markkinamme ovat maailmanlaajuiset. Asiakaskuntamme koostuu muun muassa pakkaus- ja rakennusalojen sekä kustannus-, paino- ja paperinmyyntialojen toimijoista.


Kanavaranta 1, 00100 Helsinki

30
Studentum Oy / Studentum.fi
Lisätiedot

Studentum.fi on Suomen suurin yksityinen koulutussivusto, jonka tarkoituksena on auttaa sinua löytämään sopiva seuraava koulupaikka. Voit vertailla eri koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, koulutustyypin tai paikan mukaan. Lisäksi sivustolta löytyy mm. ammatinvalintatesti.


Federikinkatu 34 A 10, 00250 Helsinki

09 6150 0388
114b
Studentwork HR Oy
Lisätiedot

WE BELIEVE IN GRADUATES
-THEY INSPIRE COMPANIES TO BECOME BETTER!
Olemme nuoriin osaajiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys – yksi Pohjoismaiden suurimmista. Tärkein tehtävämme on auttaa yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa. Seuraa meitä somessa @studentworkfi!


Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 Oulu

050 467 5319
47
Suomen Diakoniaopisto Oy
Lisätiedot

Suomen Diakoniaopiston Oulun kampuksella koulutamme pääosin lähihoitajia ja lastenohjaajia. Tarjoamme myös täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveys- sekä humanistisen ja kasvatusalan ammattilaisille, sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Meillä on myös kansanopisto-opetusta.


Albertinkatu 16 B, 90100 Oulu

050 578 1341 / Hakupalvelut
163
Telia Finland Oyj, Tornio
Lisätiedot

Telia Liigan Uusi Koti


Länsiranta 10, 95400 Tornio

040 357 3004
39
Trainer4You Oy
Lisätiedot

Voimme pitää luentoja tai workshopeja esim. kouluttautumisesta liikunta-alalle, personal trainingin tuomista mahdollisuuksista (miten sote muutokset ja pt kuuluvat yhteen), tai liikunta-alan tarjoamista monista mahdollisuuksista.


Tekniikantie 12, 02150 Espoo

010 505 3115
112a
Trainers’ House Oyj
Lisätiedot

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja bisnesvalmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella B2B-markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon johdolla. Työtä voit tehdä osa-aikaisesti, vähintään 16h/vko, arkisin klo 8-16.


Kiviharjunlenkki 1 E, 90220 Oulu

0306 888 500
115
Työnvälitys Frank Oy
Lisätiedot

Olemme yksityinen työnvälitysyritys, jonka erityisosaamisena on piilotyöpaikkojen kartoitus yrityksissä henkilökohtaisella kontakteilla. Lisäksi olemme mukana alle 30-vuotiaiden työllistämishankkeessa.


Isokatu 19 B, 90100 Oulu

0500 680 908
109a
Vaimo Finland Oy
Lisätiedot

Vaimo is the global leader in delivering award-winning digital storefronts, omni-channel solutions and mobile apps. We have built solutions for renowned Finnish brands such as Paulig, Bauhaus, Hobby Hall, Kalevala Koru, SLO, Luhta and Vallila.
WE ARE HIRING! (Web-developers + QA + Sales)


Isokatu 32 B, 90100 Oulu

050 413 1455
Pöytä
VMP Group / Finnance Oy
Lisätiedot

VMP tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille rekrytointi-, HR-asiantuntija- ja henkilöstövuokrauspalveluita. Työnhakijoille tarjoamme eri elämäntilanteisiin sopivaa työtä kaikilta aloilta. Urapalveluidemme uusi Nuoret töihin! -palvelu on suunnattu töihin haluaville alle 30-vuotiaille. Tule tutustumaan!


Isokatu 50, 90100 Oulu

040 307 5304
Pöytä
Värväämö Oy
Lisätiedot

Värväämö tarjoaa monipuolisia rakennusalan töitä avustavista töistä aina ammattilaisen hommiin saakka.


Kirkkokatu 52, 90100 Oulu

0400 904 349