KÄVIJÖILLE

Vekkulit Vestarit 2022

26.-27.11.2022

Zemppi Areena, Kempele

Suosittu koko perheen teematapahtuma, Vekkulit Vestarit tekee paluun 26.-27. marraskuuta! Tapahtuma järjestetään Kempeleen Zemppi Areenalla, joka täyttyy perheesi lemmikeille ja lapsille suunnatuista näytteilleasettajista ja ohjelmasta. Tapahtumassa pääsette tekemään tarvikehankintoja, tutustumaan erilaisiin lemmikeille ja lapsille suunnattuihin palveluihin sekä hankkimaan tietoa yhdistyksiltä.

Loppu syksyn tapahtuman teemoina toimivat lapset ja lemmikit. Teemat näkyvät näytteilleasettajakattauksessamme erilaisten lapsille ja lemmikeille suunnattujen palveluiden ja tuotteiden sekä tietoa tarjoavien yhdistysten muodossa.

Tervetuloa viettämään eläimellisen riemukas päivä koko perheen voimin Vekkuleille Vestareille!

Vekkulit Vestarit

Paikka
Zemppi Areena, Pekurintie 2, 90450, Kempele
Pysäköinti Areenan viereisellä parkkipaikalla

Aika
lauantai ja sunnuntai 26.-27. marraskuuta

Aukioloajat

10-16

Tapahtumaan on vapaa pääsy

Mikä Vekkulit Vestarit?

Vekkulit Vestarit on hyvän mielen messutapahtuma, jossa lapsiperheet viihtyvät tutustuen teemojen tuote- ja palvelutarjontaan.

Tapahtuman tavoitteena on luoda viihtyisä ja informatiivinen kohtaamispaikka lapsiperheille, jossa tehdään tarvikehankintoja lapsille ja lemmikeille, esitellään erilaisia tapahtuman teemoihin perustuvia palveluntarjoajia ja hankitaan yhdistyksiltä tärkeää tietoa lemmikkien hoitoon ja hankintaan.

 

Ohjelma

Viikonlopun aikana tapahtumassa on luvassa mielenkiintoista ja viihdyttävää ohjelmaa koko perheelle. Ohjelmakeskiöön nousevat lemmikkeihin ja lapsiin liittyvät ohjelmapuheenvuorot ja esitykset.

Tervetuloa viettämään hyväntuulinen päivä Zemppi Areenalla!