KÄVIJÖILLE

Seniorimessut 2023

16.-17.9.2023

Senioreiden omat messut Oulussa 2023!

 

Seniorimessut tulevat syksyllä 2023! Ouluhallilla keskitytään hyvään terveyteen, inspiroivaan vapaa-aikaan sekä sujuvaan arkeen. Messuilla on runsaasti näytteilleasettajia tarjoamassa tietoa ja ratkaisuja ikääntyvälle ja ohjelmassa kuullaan monipuolisesti puhuttelevia luentoja tapahtuman teemojen ympäriltä.

Lämpimästi tervetuloa Seniorimessuille syksyllä 2023 – laita päivämäärät jo kalenteriisi!

Missä ja milloin?

Messut järjestetään Ouluhallissa la-su 16.-17.9.2023

Liput

Liput myydään Ouluhallin ovella messuille saavuttaessa sekä verkkokaupassamme.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Senioreiden omat messut Oulussa

Seniorimessuilla keskitytään arvokkaan ikääntymisen ja hyvän elämän avaimiin. Tapahtuman teemoja ovat hyvä terveys, inspiroiva vapaa-aika ja sujuva arki. Teemat näkyvät niin ohjelmalavalla kuin näytteilleasettajissa. Tapahtuman puhujat julkistetaan lähempänä messuja.

Näytteilleasettajat tarjoavat monipuolisesti tietoa terveyden eri aihealueisiin, ratkaisuja sujuvaan arkeen sekä paljon sisältöä vapaa-ajan toimintaan! Pääset tutustumaan näytteilleasettajiin tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.

Pysäköinti

Ouluhallin yleisölle tarkoitetulla parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu

Ouluhallissa on kahvila-ravintola, joka palvelee asiakkaita messujen ajan.

Tutustu tapahtuman turvallisuusohjeisiin.