KÄVIJÖILLE

Seniorimessut 2022

17.-18.9.2022

Senioreiden omat messut saapuvat taas Ouluun!

 

Suositut Seniorimessut tekevät paluun! Syksyllä 2022 Ouluhallilla keskitytään hyvään terveyteen, inspiroivaan vapaa-aikaan sekä sujuvaan arkeen. Messuilla on runsaasti näytteilleasettajia tarjoamassa tietoa ja ratkaisuja ikääntyvälle ja ohjelmassa kuullaan monipuolisesti puhuttelevia luentoja tapahtuman teemojen ympäriltä.

Lämpimästi tervetuloa Seniorimessuille syksyllä – laita päivämäärät jo kalenteriisi!

Missä ja milloin?

Messut järjestetään Ouluhallissa la-su 17.-18.9.2022

Aukioloajat:

  • Lauantai 10-17
  • Sunnuntai 10-16

 

Liput

Liput myydään Ouluhallin ovella messuille saavuttaessa sekä verkkokaupassamme.

  • 6 € pääsylippu tapahtuman verkkokaupasta
  • 8 € pääsylippu tapahtuman ovelta

Alle 16-vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Senioreiden omat messut Oulussa

 

Seniorimessuilla keskitytään arvokkaan ikääntymisen ja hyvän elämän avaimiin. Tapahtuman teemoja ovat hyvä terveys, inspiroiva vapaa-aika ja sujuva arki. Teemat näkyvät niin ohjelmalavalla kuin näytteilleasettajissa. Tapahtuman puhujat julkistetaan lähempänä messuja.

Näytteilleasettajat tarjoavat monipuolisesti tietoa terveyden eri aihealueisiin, ratkaisuja sujuvaan arkeen sekä paljon sisältöä vapaa-ajan toimintaan! Pääset tutustumaan näytteilleasettajiin tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.

Ohjelma

 

Messujen ohjelmalavalla nähdään viikonlopun aikana mitä mielenkiintoisempia puhujia, kun muun muassa Helena Petäistö, Tuija Piepponen sekä Sirkka-Liisa Kivelä nousevat lavalle.

Helena Petäistö on pitkän linjan palkittu journalisti ja kirjailija. Messuilla hän kattaa aihepiirejä Ranskan ja Euroopan poliittisesta tilanteesta, hänen urastaan journalistina Suomessa ja Ranskassa ja paljon muuta.

Tuija Piepponen on laajalti tunnettu suomalaisen senioriväestön keskuudessa hänen pitkästä näyttelijän urastaan. Tuijan puheenvuorossa käsitellään ihmisen elekieltä komedian kautta. Esitys paljastaa riemastuttavasti, kuinka taitava näyttelijä voi ’kuvittaa’ arkipäiväiset toimintamme ja saada niille uusia ulottuvuuksia.

Vahvasti mukana julkisessa keskustelussa vanhuksien hyvinvoinnista ollut geriatrian erikoislääkäri Sirkka-Liisa Kivelä ottaa kantaa puheenvuorossaan onnellisen vanhuuden avaimiin ja paneutuu muistisairauksien ennaltaehkäisyyn ja vanhuuteen valmistautumiseen.

Messuilla nähdään kaksi ohjelmalavaa, jotka täyttyvät erilaisista puheenvuoroista ja esityksistä koko viikonlopun ajan. Täysi ohjelmakattaus julkaistaan verkkosivuillamme myöhemmässä vaiheessa.

 

Pysäköinti

Ouluhallin yleisölle tarkoitetulla parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

 

Ruokailu

Ouluhallissa on kahvila-ravintola, joka palvelee asiakkaita messujen ajan.

Tutustu tapahtuman turvallisuusohjeisiin.