KÄVIJÖILLE NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Näytteilleasettajille

Rakentaja 2024 Oulu on Pohjois-Suomen suurin kodin rakentamiseen, remontointiin ja sisustukseen keskittyvä messutapahtuma. Tapahtuman kävijät ovat kodista ja asumisesta kiinnostuneita henkilöitä, jotka etsivät ratkaisuja messuilta rakennus- ja remontointiprojekteihin sekä inspiraatiota kodin sisustukseen sekä puutarhaan.

Näillä messuilla näytteilleasettajilla on upea mahdollisuus avata keskustelut potentiaalisten asiakkaiden kanssa tuotteistanne, palveluistanne sekä esitellä toimintaanne käytännössä. Messupäivien aikana pääsette tekemään kauppaa sekä virittelemään useita myyntikeskusteluja alulle. Messupresenssinne vahvistaa myös brändinne muistettavuutta niin kuluttajien kuin mahdollisten yhteistyökumppanien ja yritysasiakkaiden mielessä.

Rakentaja-tapahtumassa panostamme myös ohjelmalliseen sisältöön ja asiantunteviin tietoiskuihin, sillä haluamme tarjota messuvieraille runsaasti tietoa ja virikkeitä erilaisiin projekteihin.

Kiinnostuitko? Tee ennakkovaraus ja pääset valitsemaan mieluisen osastopaikan yrityksellesi!

Miksi mukaan näytteilleasettajaksi?

  • Yleisö kaipaa kohtaamisia ja kevät on paras aika esitellä kodin ja asumisen teemoja kuluttajille – järjestämme tapahtumia ammattimaisesti, jolloin kävijälle on varmasti turvallista ja houkuttelevaa saapua tapahtumaan
  • Kodin viihtyvyyden ja toiminnallisuuden merkitys on kasvanut korona-aikana ja kuluttajalla on ollut aikaa alkaa toteuttaa asumiseen liittyviä unelmiaan – nyt on oikea aika tarjota kuluttajalle ratkaisuja!
  • Rakentaja on Pohjois-Suomen suurin ja merkittävin tapahtuma alallaan, jolloin tapahtumaan saavutaan läheltä ja kaukaa
  • Rakentaja-tapahtuman ohjelmalavalla saatte äänenne kuuluviin – tarjoamme näytteilleasettajille puheenvuorojen mahdollisuutta ohjelmalavalta!

Ota rohkeasti yhteyttä

Satu Hemmi
+358 40 163 9922
satu.hemmi(at)pohjois-suomenmessut.fi

Helena Paldanius
+358 50 311 8004
helena.paldanius(at)pohjois-suomenmessut.fi

Kaisu Kovalainen
+358 50 311 8003
kaisu.kovalainen(at)pohjois-suomenmessut.fi

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella voit ennakkoilmoittautua näytteilleasettajaksi Rakentaja 2024 Oulu -tapahtumaan. Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vahvistamme ilmoittautumisesi vielä puhelimitse tai sähköpostitse, minkä jälkeen siitä tulee sitova.

Ennakkoilmoittautuminen

Yhteystiedot

Tämä on alustava ilmoittautuminen, myynnin henkilöstömme on yhteydessä yhteyshenkilöönne tarkemmista tiedoista.