KÄVIJÖILLE

Rakentaja 2023 Oulu

14.-16.4.2023

Koti ja asuminen ovat keskiössä Ouluhallilla keväällä 2023, kun Pohjois-Suomen merkittävin rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Rakentaja Oulu avaa ovensa! Löydät Rakentaja-tapahtumasta lukuisia asiantuntijoita, jotka auttavat sinua niin rakennusprojektissa, remontointitarpeissa kuin sisustusunelmissa koko messujen ajan.

Näytteilleasettajia on runsaasti ja pääset vertailemaan heidän palvelujaan helposti saman katon alla messuilla. Tervetuloa Rakentaja-tapahtumaan hyödyntämään huimat messutarjoukset!

Missä ja milloin?

Messut järjestetään Ouluhallissa 14.-16.4.2023. Aukioloajat päivitetään myöhemmin.

Liput

Liput myydään verkkokaupassamme sekä Ouluhallin ovella. Lipunmyynti alkaa lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Luvassa monipuolista ja asiantuntevaa ohjelmaa

Kodin ehostus ja sisustaminen kulkevat käsi kädessä rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneiden keskuudessa. Rakentaja 2023 -tapahtumissa ohjelmasisältöä tarjotaankin monipuolisesti, jotta messuvieraat saisivat tapahtumasta runsaasti tietoa ja vinkkejä omiin projekteihinsa.

Keväällä Oulun ja Rovaniemen tapahtumissa nähdään mm. Kotoisa-ohjelmasta tutuksi tullut sisustussuunnittelija SI Seija Strand. Vuosien saatossa hänet on voinut nähdä niin julkitilojen ja kotienkin suunnitteluissa kuin lukuisissa telkkariohjelmissakin. ”Hyvällä ja laadukkaalla suunnittelulla on iso merkitys tilan toiminnallisuuteen ja siellä viihtyvyyteen. Kun tila on käytännöllinen ja toimiva, niin visuaalinen kauneus ikään kuin automaattisesti seuraa mukana”, kertoo Strand verkkosivuillaan.

Tapahtumissa kodin sisustuksen rautaisen ammattilaisen tavoittaa lauantaina sekä sunnuntaina niin ohjelmalavalta kuin sisustusneuvontapisteeltään. Sisustusneuvontapisteellä Seija opastaa ja neuvoo messuvieraita heidän omissa kodin elävöittämiseen ja sisustukseen liittyvissä projekteissaan.  Suosittelemme messuille mukaan otettavaksi valokuvia ja pohjapiirustuksia kodin ongelmakohdista.

 

Esillä laaja kattaus kodin ja asumisen teemoja

Paikalle on tulossa runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta. Messuilla on esillä seuraavia aihealueita: huonekalut, keittiöt, kodin tekniikka, kylpyhuoneet ja saunat, koti ja asuminen, materiaalit ja tarvikkeet, pintamateriaalit, sisustustuotteet ja -palvelut, tekstiilit, takat ja tulisijat, talopaketit, tontit, rahoitus, rakennusluvat, lämmitys, energia, LVI, terassit, äänentoisto ja paljon muuta.

Pysäköinti

Ouluhallin parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu

Ouluhallissa on kahvila-ravintola, joka palvelee asiakkaita messujen ajan.

Tutustu tapahtuman turvallisuusohjeisiin.