KÄVIJÖILLE

Rakentaja 2023 Oulu

14.-16.4.2023

Koti ja asuminen ovat keskiössä Ouluhallilla keväällä 2023, kun Pohjois-Suomen merkittävin rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Rakentaja Oulu avaa ovensa! Löydät Rakentaja-tapahtumasta lukuisia asiantuntijoita, jotka auttavat sinua niin rakennusprojektissa, remontointitarpeissa kuin sisustusunelmissa koko messujen ajan.

Näytteilleasettajia on runsaasti ja pääset vertailemaan heidän palvelujaan helposti saman katon alla messuilla. Tervetuloa Rakentaja-tapahtumaan hyödyntämään huimat messutarjoukset!

Missä ja milloin?

Messut järjestetään Ouluhallissa 14.-16.4.2023. Aukioloajat päivitetään myöhemmin.

Liput

Liput myydään verkkokaupassamme sekä Ouluhallin ovella. Lipunmyynti alkaa lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Messuille tulossa asiantuntevaa ohjelmaa

Rakentaja-tapahtuman ohjelmalavalle nousee messupäivien aikana puhujia, jotka kertovat yleisölle monipuolisesti erilaisista kotiin ja asumiseen liittyvistä aiheista. Ohjelman tiedot varmistuvat lähempänä tapahtumaa – otamme vastaan toiveita, joten lähetä meille ohjelmavinkki kevään tapahtumaan!

Lähetä ohjelmavinkki!

Esillä laaja kattaus kodin ja asumisen teemoja

Paikalle on tulossa runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta. Messuilla on esillä seuraavia aihealueita: huonekalut, keittiöt, kodin tekniikka, kylpyhuoneet ja saunat, koti ja asuminen, materiaalit ja tarvikkeet, pintamateriaalit, sisustustuotteet ja -palvelut, tekstiilit, takat ja tulisijat, talopaketit, tontit, rahoitus, rakennusluvat, lämmitys, energia, LVI, terassit, äänentoisto ja paljon muuta.

Pysäköinti

Ouluhallin parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu

Ouluhallissa on kahvila-ravintola, joka palvelee asiakkaita messujen ajan.

Tutustu tapahtuman turvallisuusohjeisiin.