KÄVIJÖILLE NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Näytteilleasettajille

Rakentaja 2022 Rovaniemi -tapahtuman kävijät ovat kodista ja asumisesta kiinnostuneita henkilöitä, jotka etsivät ratkaisuja messuilta rakennus- ja remontointiprojekteihin sekä inspiraatiota kodin ja vapaa-ajan asunnon sisustukseen sekä puutarhaan.

Näillä messuilla näytteilleasettajilla on upea mahdollisuus avata keskustelut potentiaalisten asiakkaiden kanssa tuotteistanne, palveluistanne sekä esitellä toimintaanne käytännössä. Messupäivien aikana pääsette tekemään kauppaa sekä virittelemään useita myyntikeskusteluja alulle. Messupresenssinne vahvistaa myös brändinne muistettavuutta niin kuluttajien kuin mahdollisten yhteistyökumppanien ja yritysasiakkaiden mielessä.

Rakentaja-tapahtumassa panostamme myös ohjelmalliseen sisältöön ja asiantunteviin tietoiskuihin, sillä haluamme tarjota messuvieraille runsaasti tietoa ja virikkeitä erilaisiin projekteihin.

Kiinnostuitko? Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin katsomme yhdessä juuri teille sopivan osastoratkaisun!

Lähetä yhteydenottopyyntö!

Miksi mukaan näytteilleasettajaksi?

  • Yleisö kaipaa kohtaamisia ja kevät 2022 on paras aika esitellä kodin ja asumisen teemoja kuluttajille – järjestämme tapahtumia ammattimaisesti, jolloin kävijälle on varmasti turvallista ja houkuttelevaa saapua tapahtumaan
  • Kodin sekä vapaa-ajan asunnon viihtyvyyden ja toiminnallisuuden merkitys on kasvanut korona-aikana ja kuluttajalla on ollut aikaa alkaa toteuttaa asumiseen liittyviä unelmiaan – nyt on oikea aika tarjota kuluttajalle ratkaisuja!
  • Rakentaja-tapahtuman ohjelmalavalla saatte äänenne kuuluviin – tarjoamme näytteilleasettajille puheenvuorojen mahdollisuutta ohjelmalavalta!

Kiinnostuitko?

Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin soitamme sinulle! Voimme katsoa yhdessä juuri teille sopivaa osastoratkaisua sekä kertoa tarkemmin tapahtuman järjestelyistä.

Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Ota rohkeasti yhteyttä

Helena Paldanius
+358 50 311 8004
helena.paldanius(at)pohjois-suomenmessut.fi

Kaisu Kovalainen
+358 50 311 8003
kaisu.kovalainen(at)pohjois-suomenmessut.fi

 

 

Ilmoittautuminen

Oletko kiinnostunut tulemaan näytteilleasettajaksi Rakentaja 2022 Rovaniemi -tapahtumaan? Lähetä meille alla olevalla lomakkeella yhteydenottopyyntö! Otamme yhteyttä teihin ja voimme yhdessä katsoa teille sopivan kokonaisuuden Rakentaja 2022 -tapahtumasta.

Yhteydenottopyyntö