KÄVIJÖILLE NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Näytteilleasettajille

Rakentaja 2021 Rovaniemi on suosittu ja kasvava kodin rakentamiseen, kunnostamiseen ja sisustukseen keskittyvä messutapahtuma!

Näillä messuilla näytteilleasettajilla on upea mahdollisuus avata keskustelut potentiaalisten asiakkaiden kanssa tuotteistanne, palveluistanne sekä esitellä toimintaanne käytännössä. Messupäivien aikana on hieno mahdollisuus saada aikaan kauppaa ja virittää useita myyntikeskusteluja alulle. Messupresenssinne vahvistaa myös brändinne muistettavuutta niin kuluttajien kuin mahdollisten yhteistyökumppanien ja yritysasiakkaiden mielessä.

Rakentaja-tapahtumassa panostamme myös ohjelmalliseen sisältöön ja asiantunteviin tietoiskuihin, sillä haluamme tarjota messuvieraille runsaasti tietoa ja virikkeitä erilaisiin projekteihin. Perheen pienimmille on myös tarjolla mukavaa ohjelmaa ja yhdessä tekemistä, kun PiiPoon suosittu LEGO-tapahtuma järjestetään osana messuja!

Rakentaja 2021 Rovaniemen ennakkoilmoittautuminen on avoinna, varaa paikkasi ajoissa!

Varaa paikkasi siis jo nyt!

Tervetuloa mukaan rakentamaan ensi kevään odotetuinta messutapahtumaa!

Miksi mukaan näytteilleasettajaksi?

  • Ainutlaatuinen tilaisuus esitellä tuotteitanne ja palvelujanne rakentamisesta, remontoinnista ja sisustuksesta kiinnostuneelle kohderyhmälle.
  • Mutkaton, positiivinen ja innostava tapahtuma – keskiössä aidot kohtaamiset.
  • Ohjelmalavalla saat lisänäkyvyyttä ja äänesi kuuluviin.

Ota rohkeasti yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

Helena Paldanius
projektimarkkinoija
+358 50 311 8004
helena.paldanius(at)pohjois-suomenmessut.fi

Minna Haapaniemi
myyntineuvottelija
+358 50 311 8006
minna.haapaniemi(at)pohjois-suomenmessut.fi

Kaisu Kovalainen
messusihteeri, myynti
+358 50 311 8003
kaisu.kovalainen(at)pohjois-suomenmessut.fi

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella voit ennakkoilmoittautua näytteilleasettajaksi joko Rakentaja 2021 Rovaniemi -tapahtumaan. Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vahvistamme ilmoittautumisesi vielä puhelimitse tai sähköpostitse, minkä jälkeen siitä tulee sitova.

Yhteystiedot