KÄVIJÖILLE

Rakentaja 2021 Rovaniemi

24.-25.4.2021

Varma kevään merkki on Rakentaja-tapahtuma Lappi Areenalla! Nimensä mukaisesti rakentamiseen, remontointiin ja sisustukseen keskittyvä Rakentaja kokoaa yhteen kattavasti näytteilleasettajia Lappi Areenalle huhtikuussa. Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja mm. rakentamisen ja remontoinnin saralla. Näytteilleasettajat ovat paikalla teitä varten ja valmiita antamaan ratkaisuvaihtoehtoja juuri teidän mieltä askarruttaviin, teemoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin. Rakentaja-tapahtumassa on mukana myös Pii Poon suosittu LEGO-tapahtuma!

Tervetuloa!

Paikka
Messut järjestetään Lappi Areenalla (Hiihtomajantie 6, 96400 Rovaniemi)

Aukioloajat

Tapahtuma järjestetään 24.-25.4.2021

Liput

Liput tulevat myyntiin verkkokauppaamme sekä Lappi Areenan ovelle.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Messuilla mukana pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen

Kotoisa-ohjelmasta tuttu pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen vierailee Rovaniemen Rakentaja-tapahtumassa lauantaina ja sunnuntaina! Suvin luennoilla päästään kuulemaan vinkkejä ja ideoita pihojen ja puutarhojen suunnitteluun.

Suvi pitää kaksi luentoa messupäivän aikana. Ensimmäinen luento on aiheeltaan Pihasuunnittelun ABC – vinkit uudiskohteen pihan suunnitteluun ja toinen luento antaa ohjeita puutarhan kasvillisuuden valinnassa.

Messuosastot ja ohjelma
Paikalle on tulossa runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta sekä monipuolisesti puheenvuoroja ohjelmalavalla. Tiedot ohjelmasta ja näytteilleasettajista päivittyvät lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Messuilla on esillä seuraavia aihealueita:
Huonekalut, keittiöt, kodin tekniikka, kylpyhuoneet ja saunat, koti ja asuminen, materiaalit ja tarvikkeet, pintamateriaalit, sisustustuotteet ja -palvelut, tekstiilit, takat ja tulisijat, talopaketit, tontit, rahoitus, rakennusluvat, lämmitys, energia, LVI, terassit, äänentoisto ja paljon muuta.

Pysäköinti
Lappi Areenan parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Menossa mukana Pii Poon suosittu LEGO-tapahtuma

Rakentaja-tapahtumassa viihtyvät myös perheen pienimmät, kun Pii Poon hauska ja toiminnallinen LEGO-tapahtuma tarjoaa nähtävää ja tehtävää Lappi Areenalla koko Rakentaja-tapahtuman ajan.

LEGO- ja DUBLO-rakentelualueella on valtavasti palikoita, joilla kävijät voivat vapaasti rakennella. LEGO-tapahtumassa on myös LEGO-teoksia, joita pääsee ihastelemaan.

Tapahtumassa on LEGO-myyntialue, josta pääset ostamaan laajasta valikoimasta LEGO-tuotteita. Lisäksi voit ostallistua LEGO-tuotearvontaan!