KÄVIJÖILLE

Rakentaja 2021 Rovaniemi

23.-24.10.2021

Rakentaja on rakentamiseen, remontointiin sekä vapaa-ajan asumiseen erikoistunut messutapahtuma, joka järjestetään Lappi Areenalla syksyllä 2021. Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja unelmakodin luomiseen. Näytteilleasettajat ovat paikalla teitä varten ja valmiita antamaan ratkaisuvaihtoehtoja juuri teidän mieltä askarruttaviin, teemoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin.

Tervetuloa!

Paikka
Messut järjestetään Lappi Areenalla (Hiihtomajantie 6, 96400 Rovaniemi)

Aukioloajat

Tapahtuma järjestetään 23.-24.10.2021

Liput

Verkkokaupasta

Ennakkolippu 8 €
Lastenlippu 3 € (3-16-vuotiaat)

Tapahtuman ovelta

Pääsylippu 10 €
Eläkeläinen, opiskelija, työtön 8 €
Lastenlippu 3 €

Siirry verkkokauppaan!

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Messuilla mukana sisustussuunnittelija Niina Ahonen

Kotoisa-ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Niina Ahonen saapuu Rovanienen Rakentaja-tapahtumaan! Niina pitää molempina messupäivinä kaksi luentoa, joiden teemana on ajankohtaiset sisustustrendit.

Niina on tavattavissa myös sisustusklinikalla, jossa voit saada henkilökohtaisesti neuvoja Niinalta omiin sisustukseen liittyviin kysymyksiisi!

Perheen pienimmille tiedossa LEGO-rakentelualue!

Rakentaja-tapahtumassa viihtyvät myös perheen pienimmät, kun Pii Poon hauska ja toiminnallinen LEGO-rakentelualue tarjoaa nähtävää ja tehtävää Lappi Areenalla koko Rakentaja-tapahtuman ajan.

LEGO Minecraft -rakentelualueella on käytössä kymmeniä tuhansia LEGO Minecraft -palikoita, joista voit rakentaa oman rakennelman LEGO Minecraft -maailmaan.

Käytössä on myös yli 30 000 klassista punaista LEGO 2×4 rakennuspalikkaa, joista kävijät voivat rakentaa mitä mahtavimpia rakennelmia.

Valmiit LEGO-rakennelmat voit jättää esille muiden kävijöiden ihailtavaksi!

DUBLO-rakentelualueella on tuhansia DUPLO-palikoita, joilla kävijät voivat vapaasti rakennella.

Tapahtumassa on myös LEGO-myyntialue, josta pääset ostamaan laajasta valikoimasta LEGO-tuotteita. Lisäksi voit osallistua LEGO-tuotearvontaan!

Messuosastot ja ohjelma
Paikalle on tulossa runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta sekä monipuolisesti puheenvuoroja ohjelmalavalla. Tiedot koko messujen ohjelmasta ja näytteilleasettajista päivittyvät lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Messuilla on esillä seuraavia aihealueita:
Huonekalut, keittiöt, kodin tekniikka, kylpyhuoneet ja saunat, koti ja asuminen, materiaalit ja tarvikkeet, pintamateriaalit, sisustustuotteet ja -palvelut, tekstiilit, takat ja tulisijat, talopaketit, tontit, rahoitus, rakennusluvat, lämmitys, energia, LVI, terassit, äänentoisto ja paljon muuta.

Pysäköinti
Lappi Areenan parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.