KÄVIJÖILLE

Rakentaja 2021 Oulu

24.-26.9.2021

Rakentaja on rakentamiseen, remontointiin sekä sisustukseen, pihaan ja puutarhaan erikoistunut messutapahtuma, joka järjestetään Ouluhallilla syksyllä 2021. Tapahtuma on Pohjois-Suomen suurin tapahtuma alallaan. Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja unelmakodin luomiseen. Näytteilleasettajat ovat paikalla teitä varten ja valmiita antamaan ratkaisuvaihtoehtoja juuri teidän mieltä askarruttaviin, teemoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin.

Tervetuloa!

Paikka
Messut järjestetään Ouluhallissa (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu).

Aukioloajat

Tapahtuma järjestetään 24.-26.9.2021

Liput

Liput myydään verkkokaupassamme sekä Ouluhallin ovella. Lipunmyynti alkaa lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Messuilla mukana sisustussuunnittelija Niina Ahonen

Kotoisa-ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Niina Ahonen saapuu Oulun Rakentaja-tapahtumaan lauantaina ja sunnuntaina! Niina pitää molempina päivinä kaksi luentoa, joiden teemana on ajankohtaiset sisustustrendit.

Niina on tavattavissa myös sisustusklinikalla, jossa voit saada henkilökohtaisesti neuvoja Niinalta omiin sisustukseen liittyviin kysymyksiisi!

Perheen pienimmille tiedossa LEGO-rakentelualue!

Rakentaja-tapahtumassa viihtyvät myös perheen pienimmät, kun PiiPoon hauska ja toiminnallinen LEGO-rakentelualue tarjoaa nähtävää ja tehtävää Ouluhallilla koko Rakentaja-tapahtuman ajan.

LEGO- ja DUBLO-rakentelualueella on valtavasti palikoita, joilla kävijät voivat vapaasti rakennella. LEGO-tapahtumassa on myös LEGO-teoksia, joita pääsee ihastelemaan.

Tapahtumassa on LEGO-myyntialue, josta pääset ostamaan laajasta valikoimasta LEGO-tuotteita. Lisäksi voit osallistua LEGO-tuotearvontaan!

Messuosastot ja ohjelma
Paikalle on tulossa runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta. Tiedot koko messujen ohjelmasta ja näytteilleasettajista päivittyy lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Messuilla on esillä seuraavia aihealueita:
Huonekalut, keittiöt, kodin tekniikka, kylpyhuoneet ja saunat, koti ja asuminen, materiaalit ja tarvikkeet, pintamateriaalit, sisustustuotteet ja -palvelut, tekstiilit, takat ja tulisijat, talopaketit, tontit, rahoitus, rakennusluvat, lämmitys, energia, LVI, terassit, äänentoisto ja paljon muuta.

Pysäköinti
Ouluhallin parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu
Ouluhallin 2.kerroksessa toimii kahvila-ravintola, joka on avoinna messujen ajan.

Tutustu tapahtuman turvallisuusohjeisiin.