KÄVIJÖILLE

Rakentaja 2021 Oulu

24.-26.9.2021

Rakentaja on kodin rakentamiseen, remontointiin sekä sisustukseen erikoistunut messutapahtuma Ouluhallissa. Tapahtuma on Pohjois-Suomen suurin tapahtuma alallaan. Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja unelmakodin luomiseen. Näytteilleasettajat ovat paikalla teitä varten ja valmiita antamaan ratkaisuvaihtoehtoja juuri teidän mieltä askarruttaviin, teemoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin.

Tutustu Rakentaja-tapahtuman käsiohjelmaan täältä!

Terveysturvallisuus on huomioitu tapahtuman järjestelyissä, tutustu turvallisuusohjeistukseen tästä.

Tervetuloa!

Paikka
Messut järjestetään Ouluhallissa (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu) sekä virtuaalitapahtumana verkossa

Aukioloajat

Tapahtuma järjestetään 24.-26.9.2021

Pe klo 12-18
La klo 10-18
Su klo 10-16

Liput

Verkkokaupasta

Ennakkolippu 8 €
Lastenlippu 3 € (3-16-vuotiaat)

Ouluhallin ovelta

Pääsylippu 12 €
Alennuslippu (eläkeläinen, opiskelija, työtön) 10 €
Lastenlippu 3 € (3-16-vuotiaat)

Alle 3-vuotiaat maksutta.

Ovelta ostettaessa lipun voi maksaa ainoastaan maksukortilla – emme ota vastaan käteistä rahaa.

Virtuaalitapahtuma on maksuton.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Turvallisuus

Tutustu tapahtuman turvallisuusohjeisiin.

Messuilla mukana sisustussuunnittelija Niina Ahonen

Kotoisa-ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Niina Ahonen saapuu Oulun Rakentaja-tapahtumaan lauantaina ja sunnuntaina! Niina pitää molempina päivinä kaksi luentoa, joiden teemana on ajankohtaiset sisustustrendit.

Niina on tavattavissa myös sisustusklinikalla, jossa voit saada henkilökohtaisesti neuvoja Niinalta omiin sisustukseen liittyviin kysymyksiisi!

Perheen pienimmille tiedossa LEGO-rakentelualue!

Rakentaja-tapahtumassa viihtyvät myös perheen pienimmät, kun Pii Poon hauska ja toiminnallinen LEGO-rakentelualue tarjoaa nähtävää ja tehtävää Ouluhallilla koko Rakentaja-tapahtuman ajan.

LEGO Minecraft -rakentelualueella on käytössä kymmeniä tuhansia LEGO Minecraft -palikoita, joista voit rakentaa oman rakennelman LEGO Minecraft -maailmaan.

Käytössä on myös yli 30 000 klassista punaista LEGO 2×4 rakennuspalikkaa, joista kävijät voivat rakentaa mitä mahtavimpia rakennelmia.

Valmiit LEGO-rakennelmat voit jättää esille muiden kävijöiden ihailtavaksi!

DUBLO-rakentelualueella on tuhansia DUPLO-palikoita, joilla kävijät voivat vapaasti rakennella.

Tapahtumassa on myös LEGO-myyntialue, josta pääset ostamaan laajasta valikoimasta LEGO-tuotteita. Lisäksi voit osallistua LEGO-tuotearvontaan!

Rakentaja nyt myös virtuaalitapahtumana!

Tervetuloa seuraamaan Rakentaja-tapahtuman ohjelmastreamia ja tutustumaan messutarjouksiin nyt myös verkossa! Rakentaja-virtuaalitapahtuma avautuu 17. syyskuuta ja suora lähetys messuilta on käynnissä virtuaalitapahtumassa 25.-26. syyskuuta. Voit katsoa tallenteen messujen ohjelmasta vielä kaksi viikkoa Ouluhallin ovien sulkeuduttua.

Vieraile virtuaalitapahtumassa!

Messuosastot ja ohjelma
Paikalle on tulossa runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta. Tiedot koko messujen ohjelmasta ja näytteilleasettajista päivittyy lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Messuilla on esillä seuraavia aihealueita:
Huonekalut, keittiöt, kodin tekniikka, kylpyhuoneet ja saunat, koti ja asuminen, materiaalit ja tarvikkeet, pintamateriaalit, sisustustuotteet ja -palvelut, tekstiilit, takat ja tulisijat, talopaketit, tontit, rahoitus, rakennusluvat, lämmitys, energia, LVI, terassit, äänentoisto ja paljon muuta.

Pysäköinti
Ouluhallin parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu
Ouluhallissa toimii kahvila-ravintola, joka on avoinna messujen ajan.

Tutustu messukarttaan!

Tutustu tapahtuman turvallisuusohjeisiin.

24.9.2021

Ohjelmalava

14.00
Tulevaisuuden rakentaminen ja ESBE-hanke

Oulun ammattikorkeakoulu on vahvasti mukana kehittämässä tulevaisuuden rakentamista. ESBE-hankkeen tavoitteena on lisätä julkisen sektorin ja rakennusalan toimijoiden tietämystä digitaalisista menetelmistä, jotka parantavat ympäristövaikutusten- ja elinkaariarviointien laatua uudisrakentamisen suunnitteluvaiheessa ja kiinteistöjen kunnossapidossa.

ESBE hankkeessa tarkastellaan ja testataan erilaisia työkaluja ja menetelmiä vertaamalla eri maiden käytäntöjä ja osallistamalla alan toimijoita. Hankkeen kehitystyö kohdistuu julkisten ja yksityisten rakennusten elinkaaren aikaisiin toimintoihin. Kokoketju alkaen kaavoituksesta, maankäytön suunnittelusta, projektisuunnittelusta, rakentamiseen, käyttöön, ylläpitoon, korjaamiseen ja purkamiseen/kierrätykseen käydään läpi kestävän kehityksen periaattein. Keskeinen kohderyhmä on kaavoitus, kunnallisten rakennusten omistajat, ylläpitäjät, suunnittelijat, rakentajat ja loppukäyttäjät (rakennuksissa työskentelevät / asuvat ihmiset). Myös omakotitalot ja asuinrakennukset kuuluvat hankkeen kohderyhmään välillisesti koska niiden lupamenettelyt tapahtuvat kunnallisen viranomaisen eli rakennusvalvonnan ohjauksen kautta. Lisää tietoa löytyy osoitteesta: https://www.esbe.io/

Aihetta tarkastelee kolme erittäin kokenutta rakennusalan ammattilaista:

Pekka Harju. Arkkitehti, lehtori OAMK: Rakentamisen ympäristövaikutuksia.

Vesa Pitsinki. TkL rakentamistalous, lehtori OAMK: Mitä tarkoitetaan rakennuksen elinkaarella?

Kai Tolonen. Arkkitehti, lehtori OAMK: Suomeen on kaavailtu energiatodistuksen kaltaista e-lukua vastaavaa c-lukua hiilijalanjäljen laskemista varten. ESBE-hankeen tavoitteena on tuoda tietoutta mm. tästä ja kertoa rakentamisen digitaalisista työvälineistä. Kai Tolonen julkistaa hiilijalanjäljen laskemista laaditun kyselyn tulokset.

15.00
Laadukas ja vastuullinen kattourakka

Laadukas ja vastuullinen kattourakka.

Puhujina myyntipäällikkö Eija Honkonen, Suomen Huopakatto Oy sekä johtaja Kari Järvinen, Nordic Waterproofing.

15.30
Vanhan talon tai mökin haju - mistä se johtuu ja pääseekö siitä eroon?

Viimeisen vuoden aikana on monet muuttaneet mökeille. Ongelmaksi on muodostunut mökeillä oleva haju. Epämiellyttävää hajua esiintyy myös vanhoissa taloissa. Hajujen syntymiseen on useita syitä ja niitä esityksessään avaa Asumisterveysliiton toiminnanjohtaja ja sertifioitu rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämö. Omistajalle tärkeitä kysymyksiä, miten hajusta voi päästä eroon ja miten sen syntyminen voidaan estää.

16.00
Miten nukun hyvin ja voin paremmin?

Nukkumisen vaikutuksista hyvinvointiin kertoo uniergonomian asiantuntija, fysioterapeutti Juha Mäntylä.

16.30
Täysin kierrätetty uusi kivimateriaali ja kivityöstön laatu

Tutustutaan uuteen täysin kierrätettyyn COSMOLITE kivimateriaaliin, joka tulee korvaamaan kvartsi-komposiitti kiveä, kestävän kehityksen ja ekologisuuden kautta. Myös tutustutaan mitä tulisi vaatia kivityöstön laadulta, nyt kun kivialalla huomataan enemmän ja enemmän laadun heikkenemistä. Puhujana Jussi Luukonlahti, Sales Manager, Edelstein Special Oy

25.9.2021

Ohjelmalava

11.00
Miten nukun hyvin ja voin paremmin?

Nukkumisen vaikutuksista hyvinvointiin kertoo uniergonomian asiantuntija, fysioterapeutti Juha Mäntylä.

11.30
Varautumalla vaurastut

Oletko miettinyt, miten korkojen nousu vaikuttaa sinun asuntolainaasi? Entä oletko varautunut elämän eri käänteisiin? Tule kuulemaan lisää talouden turvaamisen vaihtoehdoista!

Asiakkuuspäällikkö Nina Keränen, Oulun Osuuspankki

12.00
Ajankohtaiset sisustustrendit

Rennoilla ja maanläheisellä tavalla asiaa asumisen ja sisustamisen trendeistä.

Kotoisasta tuttu sisustussuunnittelija Niina Ahonen.

Luennon jälkeen sisustusklinikka klo 12.30 osastolla 109, osaston sisustaa Kallen Kaluste.

12.30
Energiatehokas ilmanvaihtosaneeraus

Koulutuspäällikkö Ali Aaltonen Valloxilta kertoo, mitä asuntojen ilmanvaihdolle pitäisi tehdä sisäilman parantamiseksi ja hiilidioksipäästöjen alentamiseksi. Kerrostaloissa putkiremontti on sopivin hetki parantaa talon energiatehokkuutta. Rivi- ja omakotitaloissa sitä voi tehdä milloin vain.

13.00
Asuntokaupoista käydään toistuvasti kalliita riitoja – onko riidat ennakolta vältettävissä?

Asunnon ostaminen ja myyminen on aina taloudellisesti merkittävä oikeustoimi, useimmille suurin koko elämän aikana. Oikeustoimen merkittävyyden vuoksi sekä myyjän että ostajan tulee olla tietoisia kauppaan kuuluvista oikeuksista sekä velvollisuuksista. Myyjän tulee täyttää tiedonantovelvollisuus, ja ostajan tulee tarkastaa kohde huolellisesti. Ostaja ei voi virheenä vedota seikkaan, jonka tämän voidaan olettaa tienneen ennen kauppaa. Myöhempien ongelmien välttämiseksi, kauppakirjaan on syytä kirjata osapuolten oikeudet ja velvollisuudet mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Riita on usein vältettävissä, kun osapuolet onnistuvat omien velvollisuuksiensa täyttämisessä.

Puhujana Kalle Pyrhönen, asianajaja, varatuomari, Asianajotoimisto Kalle Pyrhönen Oy

13.30
Tulevaisuuden rakentaminen ja ESBE-hanke

Oulun ammattikorkeakoulu on vahvasti mukana kehittämässä tulevaisuuden rakentamista. ESBE-hankkeen tavoitteena on lisätä julkisen sektorin ja rakennusalan toimijoiden tietämystä digitaalisista menetelmistä, jotka parantavat ympäristövaikutusten- ja elinkaariarviointien laatua uudisrakentamisen suunnitteluvaiheessa ja kiinteistöjen kunnossapidossa.

ESBE hankkeessa tarkastellaan ja testataan erilaisia työkaluja ja menetelmiä vertaamalla eri maiden käytäntöjä ja osallistamalla alan toimijoita. Hankkeen kehitystyö kohdistuu julkisten ja yksityisten rakennusten elinkaaren aikaisiin toimintoihin. Kokoketju alkaen kaavoituksesta, maankäytön suunnittelusta, projektisuunnittelusta, rakentamiseen, käyttöön, ylläpitoon, korjaamiseen ja purkamiseen/kierrätykseen käydään läpi kestävän kehityksen periaattein. Keskeinen kohderyhmä on kaavoitus, kunnallisten rakennusten omistajat, ylläpitäjät, suunnittelijat, rakentajat ja loppukäyttäjät (rakennuksissa työskentelevät / asuvat ihmiset). Myös omakotitalot ja asuinrakennukset kuuluvat hankkeen kohderyhmään välillisesti koska niiden lupamenettelyt tapahtuvat kunnallisen viranomaisen eli rakennusvalvonnan ohjauksen kautta. Lisää tietoa löytyy osoitteesta: https://www.esbe.io/

Aihetta tarkastelee kolme erittäin kokenutta rakennusalan ammattilaista:

Pekka Harju, Arkkitehti, lehtori OAMK: Rakentamisen ympäristövaikutuksia.

Vesa Pitsinki, TkL rakentamistalous, lehtori OAMK: Mitä tarkoitetaan rakennuksen elinkaarella?

Kai Tolonen, Arkkitehti, lehtori OAMK: Suomeen on kaavailtu energiatodistuksen kaltaista e-lukua vastaavaa c-lukua hiilijalanjäljen laskemista varten. ESBE-hankeen tavoitteena on tuoda tietoutta mm. tästä ja kertoa rakentamisen digitaalisista työvälineistä. Kai Tolonen julkistaa hiilijalanjäljen laskemista laaditun kyselyn tulokset.

14.30
Laadukas ja vastuullinen kattourakka

Laadukas ja vastuullinen kattourakka.

Puhujina myyntipäällikkö Eija Honkonen, Suomen Huopakatto Oy sekä johtaja Kari Järvinen, Nordic Waterproofing.

15.00
Ajankohtaiset sisustustrendit

Rennoilla ja maanläheisellä tavalla asiaa asumisen ja sisustamisen trendeistä.

Kotoisasta tuttu sisustussuunnittelija Niina Ahonen.

Luennon jälkeen sisustusklinikka klo 15.30 osastolla 109, osaston sisustaa Kallen Kaluste.

15.30
Vanhan talon tai mökin haju - mistä se johtuu ja pääseekö siitä eroon?

Viimeisen vuoden aikana on monet muuttaneet mökeille. Ongelmaksi on muodostunut mökeillä oleva haju. Epämiellyttävää hajua esiintyy myös vanhoissa taloissa. Hajujen syntymiseen on useita syitä ja niitä esityksessään avaa Asumisterveysliiton toiminnanjohtaja ja sertifioitu rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämö. Omistajalle tärkeitä kysymyksiä, miten hajusta voi päästä eroon ja miten sen syntyminen voidaan estää.

16.00
Täysin kierrätetty uusi kivimateriaali ja kivityöstön laatu

Tutustutaan uuteen täysin kierrätettyyn COSMOLITE kivimateriaaliin, joka tulee korvaamaan kvartsi-komposiitti kiveä, kestävän kehityksen ja ekologisuuden kautta. Myös tutustutaan mitä tulisi vaatia kivityöstön laadulta, nyt kun kivialalla huomataan enemmän ja enemmän laadun heikkenemistä. Puhujana Jussi Luukonlahti, Sales Manager, Edelstein Special Oy

26.9.2021

Ohjelmalava

11.00
Varautumalla vaurastut

Oletko miettinyt, miten korkojen nousu vaikuttaa sinun asuntolainaasi? Entä oletko varautunut elämän eri käänteisiin? Tule kuulemaan lisää talouden turvaamisen vaihtoehdoista!

Asiakkuuspäällikkö Tiina Kukkohovi, Oulun Osuuspankki

11.30
Vanhan talon tai mökin haju - mistä se johtuu ja pääseekö siitä eroon?

Viimeisen vuoden aikana on monet muuttaneet mökeille. Ongelmaksi on muodostunut mökeillä oleva haju. Epämiellyttävää hajua esiintyy myös vanhoissa taloissa. Hajujen syntymiseen on useita syitä ja niitä esityksessään avaa Asumisterveysliiton toiminnanjohtaja ja sertifioitu rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämö. Omistajalle tärkeitä kysymyksiä, miten hajusta voi päästä eroon ja miten sen syntyminen voidaan estää.

12.00
Ajankohtaiset sisustustrendit

Rennoilla ja maanläheisellä tavalla asiaa asumisen ja sisustamisen trendeistä.

Kotoisasta tuttu sisustussuunnittelija Niina Ahonen.

Luennon jälkeen sisustusklinikka klo 12.30 osastolla 109, osaston sisustaa Kallen Kaluste.

12.30
Miten nukun hyvin ja voin paremmin?

Nukkumisen vaikutuksista hyvinvointiin kertoo uniergonomian asiantuntija, fysioterapeutti Juha Mäntylä.

13.00
Tulevaisuuden rakentaminen ja ESBE-hanke

Oulun ammattikorkeakoulu on vahvasti mukana kehittämässä tulevaisuuden rakentamista. ESBE-hankkeen tavoitteena on lisätä julkisen sektorin ja rakennusalan toimijoiden tietämystä digitaalisista menetelmistä, jotka parantavat ympäristövaikutusten- ja elinkaariarviointien laatua uudisrakentamisen suunnitteluvaiheessa ja kiinteistöjen kunnossapidossa.

ESBE hankkeessa tarkastellaan ja testataan erilaisia työkaluja ja menetelmiä vertaamalla eri maiden käytäntöjä ja osallistamalla alan toimijoita. Hankkeen kehitystyö kohdistuu julkisten ja yksityisten rakennusten elinkaaren aikaisiin toimintoihin. Kokoketju alkaen kaavoituksesta, maankäytön suunnittelusta, projektisuunnittelusta, rakentamiseen, käyttöön, ylläpitoon, korjaamiseen ja purkamiseen/kierrätykseen käydään läpi kestävän kehityksen periaattein. Keskeinen kohderyhmä on kaavoitus, kunnallisten rakennusten omistajat, ylläpitäjät, suunnittelijat, rakentajat ja loppukäyttäjät (rakennuksissa työskentelevät / asuvat ihmiset). Myös omakotitalot ja asuinrakennukset kuuluvat hankkeen kohderyhmään välillisesti koska niiden lupamenettelyt tapahtuvat kunnallisen viranomaisen eli rakennusvalvonnan ohjauksen kautta. Lisää tietoa löytyy osoitteesta: https://www.esbe.io/

Aihetta tarkastelee kolme erittäin kokenutta rakennusalan ammattilaista:

Pekka Harju, Arkkitehti, lehtori OAMK: Rakentamisen ympäristövaikutuksia.

Vesa Pitsinki, TkL rakentamistalous, lehtori OAMK: Mitä tarkoitetaan rakennuksen elinkaarella?

Kai Tolonen, Arkkitehti, lehtori OAMK: Suomeen on kaavailtu energiatodistuksen kaltaista e-lukua vastaavaa c-lukua hiilijalanjäljen laskemista varten. ESBE-hankeen tavoitteena on tuoda tietoutta mm. tästä ja kertoa rakentamisen digitaalisista työvälineistä. Kai Tolonen julkistaa hiilijalanjäljen laskemista laaditun kyselyn tulokset.

14.00
Asuntokaupoista käydään toistuvasti kalliita riitoja – onko riidat ennakolta vältettävissä?

Asunnon ostaminen ja myyminen on aina taloudellisesti merkittävä oikeustoimi, useimmille suurin koko elämän aikana. Oikeustoimen merkittävyyden vuoksi sekä myyjän että ostajan tulee olla tietoisia kauppaan kuuluvista oikeuksista sekä velvollisuuksista. Myyjän tulee täyttää tiedonantovelvollisuus, ja ostajan tulee tarkastaa kohde huolellisesti. Ostaja ei voi virheenä vedota seikkaan, jonka tämän voidaan olettaa tienneen ennen kauppaa. Myöhempien ongelmien välttämiseksi, kauppakirjaan on syytä kirjata osapuolten oikeudet ja velvollisuudet mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Riita on usein vältettävissä, kun osapuolet onnistuvat omien velvollisuuksiensa täyttämisessä.

Puhujana Kalle Pyrhönen, asianajaja, varatuomari, Asianajotoimisto Kalle Pyrhönen Oy

14.30
Ajankohtaiset sisustustrendit

Rennoilla ja maanläheisellä tavalla asiaa asumisen ja sisustamisen trendeistä.

Kotoisasta tuttu sisustussuunnittelija Niina Ahonen.

Luennon jälkeen sisustusklinikka klo 15.00 osastolla 109, osaston sisustaa Kallen Kaluste.

Näytteilleasettajat

240
Akva Filter Oy
Lisätiedot

Akva Filter Oy on perinteinen kotimainen vedensuodatinten valmistaja. Omaa tuotantoa täydentää maahantuonti: UV, käänteisosmoosi ja patruunasuodattimet.


Kirvestie 3, 19650 Joutsa

044 271 9227
10
Asianajotoimisto Kalle Pyrhönen Oy
Lisätiedot

Luotettava kumppanisi juridisissa asioissa! Olemme erikoistuneet asunto- ja kiinteistökauppariitoihin sekä rakentamis- ja urakka-asioihin.


Uusikatu 24 G 71, 90100 Oulu

010 501 5990
94
Avant Tecno
Lisätiedot

Avant Tecno valmistaa laadukkaat kotimaiset Avant pienkuormaimet ja Leguan henkilönostimet.


Ylötie 1, 33470 Ylöjärvi

03 347 8825
220
BEAM Keskuspölynimurit / Beamark Oy
Lisätiedot

Beam keskuspölynimurit, siivousvälineet ja tarvikkeet. Vaihda vanha keskusimurisi uuteen Beamiin, tule osastolle kuulemaan lisää!


Vehnämyllynkatu 26 a1, 33560 Tampere

03 3140 6800
96
Biltema
Lisätiedot

Biltema on pohjoismainen vähittäiskauppaketju. Valikoimassa on tuotteita autoiluun, rakentamiseen, veneilyyn sekä kotiin, toimistoon ja vapaa-aikaan.


Iltaruskontie 2, 00750 Helsinki

0942705830
S
Candy Team Oy
Lisätiedot

Messulakut ja makeiset


Sorvaajantie 15 a, 06450 Porvoo

0400 492 192
106
Casada Finland
Lisätiedot

Casada hierontatuolit ja hierontalaitteet


Rahikankatu 3, 37120 Nokia

040 188 5476
99
ClickitUp®
Lisätiedot

Acaos Oy vastaa ClickitUp® lasikaiteiden jälleenmyynnistä Suomessa. ClickitUp® on nostettava ja laskettava lasikaide.


Käpymetsäntie 1, 67600 Kokkola

0400 902 249
73
CTC Suomi, Enertech Ab filial i Finland
Lisätiedot

Laadukkaat ruotsalaiset CTC maalämpöpumput, CTC ilma-vesilämpöpumput, hybridivaraajat.


Jäspilänkatu 19, 04250 Kerava

010 281 0680
P4
Dezio
Lisätiedot

Modernisti ajattomat sisustustekstiilit -ja tuotteet. Näyttävät trikoo-ja puuvillakankaat ompeluun.


Antinrannantie 9, 92140 Pattijoki

050 350 5070
24
Dolphin
Lisätiedot

DOLPHIN PESUVOIMAA VEDESTÄ
Kolmivaiheinen höyrypesumenetelmä mullistaa siivouksen. Työnäytökset osastolla 24. Tervetuloa!


Merivirta 9, 02320 Espoo

010 337 8530
231
Dry Ice Finland
Lisätiedot

Kuivajääpalvelut. Kuivajääpuhdistus, laitemyynti, kuivajään valimistus ja myynti.


Riihitontuntie 4, 02200 Espoo

040 568 3838
93
Ekomiljöö Oy – Rakennusjärjestelmä
Lisätiedot

Huvimaja, sauna, pihakylpylä.
Rakennusjärjestelmä - vähän vuodessa - kokonaisuus kymmenessä.
ekomiljoo.fi


Haavanpääntie 16, 82200 Hammaslahti, Joensuu

0400 300 220
123
Elisa
Lisätiedot

Elisan tuotteiden myynti sekä esittely.


Kauppakeskus Valkea, 90100 Oulu

010 190 240
49
Feasib Consulting
Lisätiedot

Pohjois-Suomen energianeuvonta.
Puolueetonta ja maksutonta tietoa kuluttajille, yrityksille ja kunnille energiatehokkuudesta ja uusiutuvasta energiasta.


Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

040 149 7541
129
Finnlamelli
Lisätiedot

Luonnollisesti parhaat hirsikodit.


Karhuojantie 2, 90460 Oulunsalo

152
Fortum Markets Oy
Lisätiedot

Fortum Markets Oy:n tai Kotimaan Energia Oy:n sähkösopimukset ja lisäarvopalvelut.


Keilaniementie2-4, 02150 Espoo

0200 19 000
95
Gigantti
Lisätiedot

Suomen laajin valikoima kodinkoneita messueduin! Tervetuloa ostoksille!


Kallisensuora 12, 90400 Oulu

020 321 321
139
Gitano Oy
Lisätiedot

Markkinoiden edullisin tehtaanmyymälä.
Valmistamme liikuntaan sopivia kotimaisia Avainlippu -tuotteita laatusertifioidusta langasta.


Asentajankatu 2, 94600 Kemi

0400 690 656
42
Helen Oy
Lisätiedot

Edustamme Heleniä ja Fenniaa. Tarjoamme asiakkaille sähkö ja vakuutuskartoituksia.


Tiporaitti 67, 33250 Tampere

09 617 8080
110
Helsingin Sanomat
Lisätiedot

Helsingin Sanomien myynnillinen promootio


Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki

045 787 179 33
98
Hunton Oy
Lisätiedot

Hunton Oy, kestäviä rakenneratkaisuja!
Puukuituiset rakennuslevyt ja Hunton Nativo eristeet seiniin, kattoon ja lattiaan. Sekä uudis- että korjausrakentamiseen.


c/o Oy Wasa Tilit Ab, Kauppapuistikko 12 B, 65100 Vaasa

0400 926 022
170
Iloinen keittiö
Lisätiedot

Keittiö- ja sisustustarvikkeet


Kirkkopolku 9 B, 37500 Lempäälä

040 483 4024
102
Jukkatalo Oy
Lisätiedot

Jukkatalo. Luotetuin talomerkki. Muuttovalmiit hirsi- ja elementtitalot. Talopaketit.
jukkatalo.fi


Leiviskäntie 2, 92930 Pyhäntä

045 656 5329
140
Jämerä Kivitalot Oy
Lisätiedot

Jämerä on yksiaineinen, hengittävä ja paloturvallinen massiivikivitalo yksilöllisesti toteutettuna.


Fallåker 1, 02740 Espoo

029 009 2270
192
Jäspi
Lisätiedot

Jäspi ja Jämä lämmityslaitteistot ja Akvaterm energiavaraajat.


Tuotekatu 11, 21200 Raisio

02 437 4600
109
Kallen Kaluste Oy
Lisätiedot

Sisustamme Niina Ahosen sisustusklinikan.


Paljetie 7, 90140 Oulu

08 331 429
143
Kastelli
Lisätiedot

Talopaketit muuttovalmiina tai peruspakettina, huvilapaketit.


Lekatie 6, 90140 Oulu

010 277 6600
124
Katman Oy
Lisätiedot

Kattotyöt, huopakatot, kattojen saneeraukset, uudiskohteet, viherkatot, perusmuurien vesieristykset.


Laakeritie 18, 90620 Oulu

08 570 2000
137
Keisala Design
Lisätiedot

Modernit lasiset suihkuhyllyt, kylpyhuone. GLASS BY KEISALA DESIGN.


Latvuskuja 7, 90940 Jääli

0400 301 456
64
Kiertokaari Oy
Lisätiedot

Kiertokaari Oy vastaa asumisessa syntyvän jätteen käsittelystä Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Lumijoella, Oulussa, Pudasjärvellä, Raahessa, Siikajoella ja Simossa.


Ruskonniityntie 10, 90620 Oulu

08 5584 0010
228
Kodikaslämpö
Lisätiedot

Maalämpö ja ilma-vesilämpö ammattilaiselta.
kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.
Yli 7000 kohdetta tehtynä.


Kankaanseläntie 20, 91500 Muhos

044 0552 690
209
Kone- ja Vihertyö Haapa-aho Oy
Lisätiedot

Kone- ja Vihertyö Haapa-aho Oy tarjoaa kokonaisvaltaista maanrakennusurakointia yli 20 vuoden kokemuksella!


Sammaltie 14 B, 90420 Oulu

040 158 9599
17
Kontiotuote Oy
Lisätiedot

KONTIO - Johtava hirsitalovalmistaja.
Kontio on maailman suurin ja johtava hirsitalovalmistaja. Palvelua ja laatua maailman huipulta.


Ranuantie 224, 93100 Pudasjärvi

050 413 8517
U2
Kujalan Burgeri
Lisätiedot

Monilta Festareilta ja tapahtumista tuttu Kujalan Burgeri on myymässä maukkaita lähiburgereita.


Pölläntie 137, 90480 Hailuoto

040 505 9635
117
Kuusamo Hirsitalot
Lisätiedot

Kuusamo Hirsitalot toimittaa niin perinteisen tyylin hirsitaloja kuin moderneja ja yksilöllisiä taloja. Talomalliston lisäksi voimme suunnitella asiakkaan omiin suunnitelmiin ja luonnoksiin perustuen. Talojen lisäksi mallistossamme on huviloita, mökkejä, aittoja, saunoja ja autotalleja.


Sossonniementie 22, 93600 Kuusamo

08 868 9900
U3
Kuusamon Kala
Lisätiedot

Suussa sulavat säilykkeet Kuusamon parhailta apajilta.
Pyttipannua Menestysresepti-ohjelman tutusta Kalalastusta.


Kitkantie 135, 93600 Kuusamo

040 731 7526
11
Laatutrio Oy
Lisätiedot

Tehtävämme on ylläpitää kiinteistöjen ja kotien arvoa ja hyvinvointia. Meiltä saat sisä- ja ulkomaalaukset sekä kattojen huollot takuutyönä.


Zatelliitintie 17 b, 90450 Oulu

040 143 2371
119
Lammi Kivitalot
Lisätiedot

Lammi-Kivitalot on osa Lammin Betoni Oy:tä. Lammin Betoni on yli 60-vuotias suomalainen perheyritys, joka valmistaa valettavia muotti- ja eristeharkkoja, väliseinäharkkoja ja pihatuotteita. Konserniin kuuluu myös Lammi-Perustus Oy, joka valmistaa Tassu valmisanturamuotteja.


Paarmamäentie 8, 16900 Lammi

0207 530 400
136
Lapin Takka
Lisätiedot

Kotimaiset Linnatuli varaavat takat, sekä kiertoilmatakat ja kevyttakat. Kotimaiset Jalotakka JT teräshormit ja pihagrillit.


Jokimutkantie 10, 93600 Kuusamo

0400 687 624
51
Limingan kunta
Lisätiedot

Liminka on ihana paikka asua, elää ja yrittää. Meillä luonto on lähellä ja koska kaikki palvelut toimivat ja ovat lähellä - sinulle jää aikaa elämälle.


Liminganraitti 10, 91900 Liminka

0445779037
126
LS Lumisaunat Oy
Lisätiedot

LS Lumisaunat Oy toimittaa saunanlauteet, kiukaat, lasiseinät, valaistukset, ym. saunatuotteet.


Zatelliitintie 17 A, 90440 Kempele

020 763 1470
144
Lumon
Lisätiedot

Parveke- ja terassilasitustuotteet.


Zatelliitintie 14, 90440 Kempele

020 740 3200
166
Lämmitysenergia Yhdistys ry
Lisätiedot

Öljylämmittäjän Palvelutori: Öljylämmitys+hybridit, energiatehokkuus, nestemäiset polttoaineet ja kunnossapito. Osastolla kilpailu palkintoineen!


Sitratori 5, 00420 Helsinki

010 617 7414
8
Lämpöpartio
Lisätiedot

Lämpöpartio tarjoaa parhaat tuotteet kotien lämmitykseen ja energiantuotantoon, kuten ilma-vesilämpöpumput ja aurinkopaneelit, koko Suomeen.


Hiltusentie 26, 90550 Oulu

040 183 9100
44
Mammutti Talotehdas
Lisätiedot

Mammutti Talotehdas Oy, Mammuttihirsi


Ouluntie 972, 91300 Ylikiiminki

020 733 4343
171
Media Potentia Oy
Lisätiedot

Kustannus- ja julkaisutoimintaa vuodesta 2008


Hämeenkatu 26, 33200 Tampere

0400 772 229
66
Mesvac / Hörmann Autotallin ovet
Lisätiedot

Mesvac Oy / Hörmann Autotallin ovet.


Jorvaksen myllytie 5, 02420 Jorvas

010 836 3000
176
Myyntiboosti Oy
Lisätiedot

Peukaloisentie 34, 01800 Klaukkala

P5
Namaste Dreams ry
Lisätiedot

Ekologisia huovutettuja lampaanvillaisia mattoja, pannunalusia, peittoja ym.


Härmälänsaarenkatu 1 A, 33900 Tampere

040 158 9322
85
NIBE
Lisätiedot

Uuden tai remontoitavan kodin lämmitysratkaisut, ilmanvaihto, aurinkosähkö ja viilennys. Halutessasi kaikki samasta ohjauksesta. Myös lämminvesivaraajat.


Juurakkotie 3, 01510 Vantaa

09 274 6970
21
Oma Säästöpankki
Lisätiedot

Parasta pankkipalvelua - Lähellä ja läsnä


Isokatu 51, 90100 Oulu

020 758 2543
138
Oomi Energia
Lisätiedot

Oomi Energia. Olemme sähköyhtiö, joka arvostaa halpoja hintoja ja ihmisläheistä asiakaspalvelua. Meillä on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta.


Kaurapellonkatu 2 e 15, 01520 Vantaa

09 2522 1122
241
Optikon Oma
Lisätiedot

Optikon Oma & Suutarin Oma.


Leinikkitie 19 b 12, 01350 Vantaa

0400 191 549
7
Oulun ammattikorkeakoulu, ESBE-hanke
Lisätiedot

Enhanced Sustainability of Built Environment by Collaboration and Digitalization

Neuvomme rakennusten ympäristövaikutusten ja hiilijalanjäljen vähentämisessä, kerromme elinkaariarvioinnista ja digitaalisista työkaluista.


Yliopistonkatu 9, 90570 Oulu

050 300 4549
48
Oulun Arvokiinteistöt Oy
Lisätiedot

Kiinteistönvälitystä ammattitaidolla ja 15 vuoden kokemuksella. Vakaata toimintaamme kuvaa hyvin kuulumisemme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.


Vanhantullinkatu 8, 90120 Oulu

08 311 2270
185
Oulun Energia Oy
Lisätiedot

Tuotamme energiapalveluita yli 130 vuoden kokemuksella. Autamme mielellämme kodin lämpöratkaisuihin ja sähköverkon palveluihin liittyvissä asioissa.


Kasarmintie 6, 90100 Oulu

08 5584 3300
59
Oulun kaupunki, yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut / rakennusvalvonta / Oulun vesi
Lisätiedot

Tutustu kaupungin tonttitarjontaan, kaupunkisuunniteluun, jätevesineuvontaan ja rakennusvalvonnan ohjeisiin sekä Oulun Veden vesihuoltopalveluihin.


Solistinkatu 2, 90015 Oulu

044 703 0009
107
Oulun Osuuspankki
Lisätiedot

OP Oulu tarjoaa ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden kattavasti saman katon alta. Tervetuloa keskustelemaan asumiseen liittyvistä unelmista!

Oulun Osuuspankin puheenvuoro Rakentajamessuilla lauantaina 25.9. klo 11.30 asiakkuuspäällikkö Nina Keränen, Oulun Osuuspankki ja sunnuntaina 26.9. klo 11.00 asiakkuuspäällikkö Tiina Kukkohovi, Oulun Osuuspankki: Varautumalla vaurastut


Isokatu 14, 90100 Oulu

https://www.op.fi/web/op-oulu/yhteystiedot
U1
Oulun Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys
Lisätiedot

Yhdistys on perustettu 1886. Historia antaa voimia, mutta ei tarkoita pysähtyneisyyttä. Edelleen yhdistys tarttuu asioihin päättäväisesti.


Kirkkokatu 4 as 35, 90100 Oulu

040 531 4013
9
Palasia Design
Lisätiedot

Palasia Design on Oulun Rakennuslasin uusi ekologinen design brändi. Tuotteet on tehty lähituotantona ja hyödyntäen lasiteollisuuden ylijäämää.


Riihiraitti 7, 90240 Oulu

050 550 5570
58
Parkettiliike Säkkinen Oy
Lisätiedot

Parketti-, laminaatti-, vinyyli- ja korkkilattiat, lankkuparketit, tekstiililattiat. Lattioiden asennukset ja kunnostukset.


Lehtorouskuntie 8, 90650 Oulu

08 311 0777
198
Peab Oy
Lisätiedot

Kunnon koteja ja hyviä sijoitusasuntoja Oulussa ja ympäri Suomen.


Rautatienkatu 86,1. krs, 90400 Oulu

040 188 0460
232
Pelastakaa Lapset ry- Tukihenkilö- ja Sporttikummitoiminta
Lisätiedot

Pelastakaa Lapset ry - Tukihenkilö- ja Sporttikummitoiminta
Oulun Ensi- ja turvakoti ry - Mieskaveritoiminta


Isokatu 47, 90100 Oulu

050 409 0337
208
Perussuomalaiset
Lisätiedot

Perussuomalaiset rp, esittely, myynti.


Tarkka-ampujankatu 14, 90120 Oulu

044 550 0297
1
Pieni Sänkypaja
Lisätiedot

Kotimaiset premiumluokan vuoteet ja hierontatuolit.


Vuohkalliontie 16, 18200 Heinola

050 475 7563
91
Pihla
Lisätiedot

Pihla on kotimainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan Ruovedellä.


Äyritie 16, 01510 Vantaa

0800 550 880
178
Pohjanmaan Asemat Oy
Lisätiedot

Pyydä tarjous St1 tai Shell yrityskortista.
Pisteeltä saat myös maksuttoman St1 Käteisalennuskortin käyttöösi heti.


Pisarapolku 9, 65350 Vaasa

0207347171
100
Pohjois-Suomen Messut ry
Lisätiedot

Pohjois-Suomen Messut täyttää 70-vuotta tänä vuonna. Juhlista kanssamme pitkää taivaltamme ja tule tutustumaan hienoon 70-vuotiseen messuhistoriaamme!


Rantakatu 3, 90100 Oulu

+358 50 311 8011
134
Power Finland Oy
Lisätiedot

Rakennatko tai remontoitko?
Haluat päivittää kodinkoneesi tai uudistaa keittiösi, Nyt kannattaa tulla hyödyntämään huikeat messutarjouksemme!


Sähkötie 2-6, 01510 Vantaa

03 050305
30
PR-rakenne
Lisätiedot

Omakotitalot & huvilat, -taidolla ja tunteella!


Kantolantie 145, 91100 Ii

020 730 5980
72
Pörhö Oulu Tavara-autokeskus
Lisätiedot

Pörhön Autoliikkeen laaja hyötyauto mallisto nähtävillä, tervetuloa tutustumaan.


Nuottasaarentie 6, 90400 Oulu

020 762 4074
U4
Pörhö Oulu Tavara-autokeskus
Lisätiedot

Pörhön Autoliikkeen laaja hyötyauto mallisto nähtävillä, tervetuloa tutustumaan.


Nuottasaarentie 6, 90400 Oulu

020 762 4074
37
Raahen seutukunta
Lisätiedot

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki - ainutlaatuinen yhdistelmä rannikon kaupunkielämää ja maaseudun rauhaa vain tunnin matkan päässä Oulusta.


Rantakatu 50, 92100 Raahe

08 439 3111
120
Rakennustutkimus RTS Oy
Lisätiedot

Rakentaja- ja korjaajaneuvontaa, ilmaiset Valintaoppaat.


Nuijamiestentie 3 A, 00440 Helsinki

09 540 7310
133
Ramirent Finland Oy
Lisätiedot

Ramirent Finland Oy
Konevuokraamo palveluksessasi!


Moreenitie 12, 90620 Oulu

0800 171 414
38
Sanerall Oy
Lisätiedot

Kauan eläköön katto!


Zateliitintie 21, 90440 Kempele

020 735 0120
111
Saunum
Lisätiedot

Saunomisen uusi aikakausi. Saunum -kiukaiden patentoitu löylynkierto muuttaa käsityksesi saunomisesta.


Länsiviitta 5 b 5, 02330 Espoo

040 417 9601
172
Savon Aurinkoenergia Oy
Lisätiedot

Savon Aurinkoenergia Oy on kasvava kotimainen energiayhtiö, joka myy aurinkoenergiaratkaisuja yrityksille ja kotitalousasiakkaille avaimet käteen -palveluna.


Kellokuja 1, 70460 Kuopio

040 726 9075
168
Sector Alarm Oy
Lisätiedot

Hälytyskeskukseen yhdistetty kotihälytysjärjestelmä suojaa kotisi murroilta ja tulipaloilta.


Esterinportti 2, 00240 Helsinki

0207 345 000
20
Sisäilmainfopiste
Lisätiedot

Asumisterveysliitto AsTe ry on Sisäilmainfopisteellä opastamassa kuluttajia sisäilma asioissa.
Hannele Rämö luennoi: ”Vanhan talon tai mökin haju – mistä se johtuu ja pääseekö siitä eroon?”


Kaivokatu 8, 2. krs, 18100 Heinola

044 551 8542
52
Suomen Betonileimasin Oy
Lisätiedot

Maahantuomme sisustuspinnoitteita jokaiseen makuun. Tuotteitamme ovat mm. nestemäiset kangastapetit, efektipinnoitteet, mikrosementti. Tutustu: sbl.fi


Junatie 2, 36240 Kangasala

040 755 9005
131
Suomen Huopakatto
Lisätiedot

Kattoremontit ja uudet katot meiltä! Teemme kestäviä ja turvallisia vesikattoja jo 30 vuoden kokemuksella.


Tetriläntie 6 a 1, 90460 Oulunsalo

0400 895 482
227
Suomen Lasermaalaus Oy
Lisätiedot

Suomen Lasermaalaus Oy toteuttaa lasermaalauksia erilaisille seinäpinnoille esim. betoni, kaakeli, lasi, puu, tiili yms. Anna kuva, me toteutamme sen.


Puulinnankatu 4 c 29, 90570 Oulu

0400 880 876
230
Swegon Oy
Lisätiedot

Täydellinen tarpeenmukainen sisäilmasto.


Bertel Jungin Aukio 7, 02600 Espoo

010 289 4010
P1
Swipe tuotteet
Lisätiedot

Swipe tuotteet - auneannunen@gmail.com


Länkeläntie 15, 90440 Kempele

040 583 9977
155
Telia Oulu
Lisätiedot

Telialta saat kaikki tarvitsemasi laitteet ja niihin yhteydet samasta paikasta.


Isokatu 25, 90100 Oulu

020 690 400
180
Terveysmaailma
Lisätiedot

Duqem-terveystyynyt, -patjat ja -sängyt.


Metsänneidonkuja 10, 02130 Espoo

09 4241 1200
177
Thermokynnys Oy
Lisätiedot

Thermokynnys on hallien ja varastojen valmiskynnys. Katkaisee kylmäsillan oven kohdalla. Käy uus- ja saneerauskohteisiin nosto-, kippi- ja taiteoviin.


Vesiroineenkatu 11, 33720 Tampere

050 354 6311
156
Tiivi
Lisätiedot

Tiivi ikkunat, ovet ja asennuspalvelu.


Konikuja 7, 85100 Haapajärvi

0800 184 484 Soita maksutta!
P3
Tmi Tiitinen Antero
Lisätiedot

Kotimaiset luontaistuotteet koko kehon hyvinvointiin. Jalkavoiteet, inkiväärivoide nivelille, pihkavoiteet, S.S. voide syyliin ja känsiin.


Kenttäpolku 2, 77570 Jäppilä

050 563 0712
159
Turner Door Oy
Lisätiedot

Laadukkaat nosto-ovet ja automatiikat teollisuuteen ja autotalleihin. Valtakunnallinen asennuspalvelu.
"Avaimet käteen"- remonttipalvelu koko Suomeen.


Ymmyrkäisentie 8, 85100 Kalajoki

020 733 0330
12
Tuttu-yrittäjä & POKO OY
Lisätiedot

Tue paikallista yrittäjää, valitse Tuttu! Paikallinen perheyritys POKO OY tarjoaa kaikki tarvitsemasi turvallisuuspalvelut Oulussa & ympäristökunnissa.


Hallituskatu 36, 90100 Oulu

Tuttu-yrittäjä 050 537 7466
S
Tuunauskauppa
Lisätiedot

Tuunauskauppa on tuunaustarvikkeiden erityisliike. Valikoimassa on mm. FUSION MINERAL PAINT maalisarja, sis. mm. viimeistelytuotteet ja siveltimet.


Rautatienkatu 20, 90100 Oulu

050 588 8111
214
Tyrnävän kunta / tontit
Lisätiedot

Tyrnävän kunta / tontit


Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

08 5587 1300
195
Unibed
Lisätiedot

Runkosängyt, jenkkisängyt ja moottorisängyt. Joustinpatjat ja petauspatjat. Suomalaista käsityötä. Nyt 36 kk koroton rahoitus. Upeat messutarjoukset!


Isokatu 21, 90100 OULU

010 8383 333
128
Unison Coffee
Lisätiedot

Olemme Joensuulainen kahvipaahtimo, joka tarjoaa asiakkailleen vastuullisesti tuotettua ja ammattitaidolla paahdettua kahvia.


Paukkajantie 9, 80130 Joensuu

010 349 4151
164
Vallox Oy
Lisätiedot

Kotimaiset Vallox-ilmanvaihtokoneet ja -liesikuvut soveltuvat niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Esillä myös Vallox BlueSky -ilmanjakojärjestelmä.


Myllykyläntie 9-11, 32200 Loimaa

010 773 2200
199
Varmakoti Oy
Lisätiedot

Saumatonta pesuhuonelattiaa teillekkin!


Voimatie 1, 90440 Kempele

040 124 4000
112
Vesivek Oy
Lisätiedot

Vesivek kattoremontit, sadevesijärjestelmät, tikkaat ja kattoturvallisuustuotteet avaimet käteen.


Merisarantie 5, 90440 Kempele

019 4252102
82
Vinyylilattiakauppa.fi
Lisätiedot

Nordic Floors Oy on lattioihin erikoistunut asiantuntijayritys Suomen lattioiden pääkaupungista eli Lapualta.


Kelikontie 5, 62100 Lapua

0207 302 980