KÄVIJÖILLE

Rakentaja 2020 Rovaniemi

Tapahtuma on peruttu Suomen viranomaisohjeistuksesta johtuen.

 

Varma kevään merkki on Rakentaja-tapahtuma! Nimensä mukaisesti rakentamiseen, remontointiin ja sisustukseen keskittyvä Rakentaja 2020 on kokoaa yhteen kattavasti näytteilleasettajia Lappi Areenalle huhtikuussa. Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja mm. rakentamisen ja remontoinnin saralla. Näytteilleasettajat ovat paikalla teitä varten ja valmiita antamaan ratkaisuvaihtoehtoja juuri teidän mieltä askarruttaviin, teemoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin.

Osana Rakentaja 2020 Rovaniemi -tapahtumaa järjestetään ensimmäistä kertaa myös koko perheen toiminnallinen messutapahtuma, Muksujen Maailma! Muksujen Maailman järjestetään omassa hallissaan Lappi Areenan 2. kerroksessa ja Rakentaja-tapahtuman lippu on pääsylippusi myös Muksujen Maailmaan; saat siis kaksi tapahtumaa yhden hinnalla!

Tervetuloa!

Paikka
Messut järjestetään Lappi Areenalla (Hiihtomajantie 6, 96400 Rovaniemi)

Aukioloajat

Tapahtuma on peruttu.

Liput

  • 10 € peruslippu
  • 8 € opiskelijat, eläkeläiset, työttömät
  • 3 € lastenlippu (3-16-vuotiaat)
  • 22 € perhelippu (2 aikuista ja 1-3 lasta)
  • alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Messuilla mukana pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen

Kotoisa-ohjelmasta tuttu pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen vierailee Rovaniemen Rakentaja-tapahtumassa lauantaina ja sunnuntaina! Suvin luennoilla päästään kuulemaan vinkkejä ja ideoita pihojen ja puutarhojen suunnitteluun.

Suvi pitää kaksi luentoa messupäivän aikana. Ensimmäinen luento on aiheeltaan Pihasuunnittelun ABC – vinkit uudiskohteen pihan suunnitteluun ja toinen luento antaa ohjeita puutarhan kasvillisuuden valinnassa.

Suvi Tuokko-Harmoisen luennot la-su klo 11 ja klo 14.30.

Messuosastot ja ohjelma
Paikalle on tulossa runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta sekä monipuolisesti puheenvuoroja ohjelmalavalla. Tiedot ohjelmasta ja näytteilleasettajista päivittyvät lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Messuilla on esillä seuraavia aihealueita:
Huonekalut, keittiöt, kodin tekniikka, kylpyhuoneet ja saunat, koti ja asuminen, materiaalit ja tarvikkeet, pintamateriaalit, sisustustuotteet ja -palvelut, tekstiilit, takat ja tulisijat, talopaketit, tontit, rahoitus, rakennusluvat, lämmitys, energia, LVI, terassit, äänentoisto ja paljon muuta.

Pysäköinti
Lappi Areenan parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Muksujen Maailma

Muksujen Maailma on uusi, koko perheen toiminnallinen messutapahtuma osana Rakentaja Rovaniemi 2020 tapahtumaa. Muksujen Maailman järjestetään omassa hallissa Lappi Areenalla ja Rakentaja -tapahtuman lippu on pääsylippusi myös Muksujen Maailmaan; saat siis kaksi tapahtumaa yhden hinnalla!

Mukana tulee olemaan runsaasti erilaisia lapsiperheille palveluita tarjoavia yrityksiä ja yhteisöjä. Tapahtuma tarjoaa mukavaa, lapsille sopivaa ohjelmaa sekä perheille kivaa yhdessä tekemistä, kun PiiPoo tulee järjestämään osana Muksujen Maailmaa huippu suositun LEGO -rakentelu- ja myyntitapahtumansa ensi kertaa Rovaniemellä.

Muksujen Maailmassa LEGO-tapahtuma

Pii Poon hauska ja toiminnallinen LEGO-tapahtuma tarjoaa nähtävää ja tehtävää Lappi Areenalla koko viikonlopun.

LEGO- ja DUBLO-rakentelualueella on valtavasti palikoita, joilla kävijät voivat vapaasti rakennella. LEGO-tapahtumassa on myös LEGO-teoksia, joita pääsee ihastelemaan.

Tapahtumassa on LEGO-myyntialue, josta pääset ostamaan laajasta valikoimasta LEGO-tuotteita. Lisäksi voit ostallistua LEGO-tuotearvontaan!