KÄVIJÖILLE

Rakentaja 2020 Oulu

Tapahtuma on peruttu Suomen viranomaisohjeistuksesta johtuen.

 

Vahva kevään merkki on Pohjois-Suomen Messujen Rakentaja -tapahtuma. Nimensä mukaisesti rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen sekä pihaan ja puutarhaan keskittyvä Rakentaja 2020 on Pohjois-Suomen suurin tapahtuma alallaan. Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja unelmakodin luomiseen. Näytteilleasettajat ovat paikalla teitä varten ja valmiita antamaan ratkaisuvaihtoehtoja juuri teidän mieltä askarruttaviin, teemoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin.

Tervetuloa!

Paikka
Messut järjestetään Ouluhallissa (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu).

Aukioloajat

  • Tapahtuma on peruttu.

Liput

  • 12 € peruslippu
  • 10 € opiskelijat, eläkeläiset, työttömät
  • 3 € lastenlippu (3-16-vuotiaat)
  • 26 € perhelippu (2 aikuista ja 1-3 lasta)
  • alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Messuilla mukana Kotoisasta tutut Ville Heino ja Suvi Tuokko-Harmoinen

Kotoisa-ohjelmasta tuttu rakentamisen asiantuntija Ville Heino sekä pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen vierailevat Oulun Rakentaja-tapahtumassa lauantaina ja sunnuntaina! Ville paneutuu luennossaan rakennusprojekteihin ja niiden suunnitteluun – niin uudis- kuin korjausrakentamisen näkökulmasta. Suvin luennoilla päästään kuulemaan vinkkejä ja ideoita pihojen ja puutarhojen suunnitteluun uudiskohteissa.

Molemmat luennoitsijat ovat tavattavissa myös meet & greet -pisteellä, jossa Ville antaa vinkkejä rakennusprojekteihin ja Suvi pihasuunnitteluun!

Ville Heinon luennot la-su klo 13

Suvi Tuokko-Harmoisen luennot la-su klo 11 ja klo 14.30.

Perheen pienimmille LEGO-tapahtuma

Rakentaja-tapahtumassa viihtyvät myös perheen pienimmät, kun Pii Poon hauska ja toiminnallinen LEGO-tapahtuma tarjoaa nähtävää ja tehtävää Ouluhallilla koko Rakentaja-tapahtuman ajan.

LEGO- ja DUBLO-rakentelualueella on valtavasti palikoita, joilla kävijät voivat vapaasti rakennella. LEGO-tapahtumassa on myös LEGO-teoksia, joita pääsee ihastelemaan.

Tapahtumassa on LEGO-myyntialue, josta pääset ostamaan laajasta valikoimasta LEGO-tuotteita. Lisäksi voit ostallistua LEGO-tuotearvontaan!

 

Messuosastot ja ohjelma
Paikalle on tulossa runsas määrä näytteilleasettajia eri toimialoilta. Tiedot ohjelmasta ja näytteilleasettajista päivittyy lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Messuilla on esillä seuraavia aihealueita:
Huonekalut, keittiöt, kodin tekniikka, kylpyhuoneet ja saunat, koti ja asuminen, materiaalit ja tarvikkeet, pintamateriaalit, sisustustuotteet ja -palvelut, tekstiilit, takat ja tulisijat, talopaketit, tontit, rahoitus, rakennusluvat, lämmitys, energia, LVI, terassit, äänentoisto ja paljon muuta.

Pysäköinti
Ouluhallin parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu
Ouluhallin 2.kerroksessa toimii kahvila-ravintola, joka on avoinna messujen ajan.

Tutustu tapahtuman turvallisuusohjeisiin.