KÄVIJÖILLE NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Ennakkovaraus

Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa -tapahtumat yhdistävät voimansa syksyllä 2019!

Pohjois-Suomen Messut ry on solminut yhteistyösopimuksen Oulun Seudun Yrittäjänaiset ry:n kanssa, ja syyskuussa 2019 Ouluhalli täyttyy mielenkiintoisilla ja ajankohtaisilla näytteilleasettajilla sekä kattavalla ohjelmatarjonnalla. Elä & Nauti -messukonsepti uudistui jo syksyllä 2018 ja 2019 konseptin evoluutio jatkuu. Sisällöllisesti Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille, johon kuuluu kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneutta, muotia, kirjallisuutta, teatteria, matkailua, kotiin ja talouteen liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä, erilaisia vaihtoehtoja asumiseen ja kodin palveluihin.

 • Hyvinvointi ja terveys
 • Koti ja talous
 • Kulttuuri ja harrastukset
 • Muoti ja kauneus
 • Lifestyle

Olisiko sinulla tuotteita tai palveluita, jotka sopisivat näihin teemoihin?
Nyt on upea mahdollisuus esitellä yritystänne, tuotteitanne sekä toimintaanne aktiiviselle aikuisväestölle. Tervetuloa mukaan messuille!

Tiedossa on tuhansittain hienoja asiakaskohtaamisia – tule ja hyödynnä tämä tilaisuus!

Ennakkovaraajan etuhinnat voimassa 28.2.2019 saakka.

Ohjelmasisällössä tullaan kuulemaan monipuolisesti hyvinvoinnista, elinvoimaisesta arjesta, palautumisesta sekä terveellisestä ravinnosta. Lavalle nousevat muun muassa tietokirjailija Kaisa Jaakkola, henkinen valmentaja ja bloggaaja Karita Tykkä sekä kirjailija ja lääkäri Emilia Vuorisalmi.

Ohessa messuhallin kartta tutustuttavaksi.

 

Etuhinnat ennakkovaraajille, hinnat voimassa 28.2.2019.saakka:

Pöytäpaikat:

Pöytäpaikka 2x2m: 250e + alv (sis. pöytä 183x76cm ja valovirta)
Pöytäpaikka 2x4m: 500e + alv (sis. 2 kpl pöytä 183x76cm ja valovirta)
Pöytäpaikka 2x6m: 650e + alv (sis. 3 kpl pöytä 183x76cm ja valovirta)
Pöytäpaikka 2x8m: 800e + alv (sis. 4 kpl pöytä 183x76cm ja valovirta

Valmisosastot:

Valmisosasto 2x2m: 500e + alv (sis. paikanvuokra, seinät, matto, otsalauta ja valovirta)
Valmisosasto 3x3m: 900e + alv (sis. paikanvuokra, seinät, matto, otsalauta ja valovirta)

Sisäosastot:

Sisäosasto 2x2m:  320e + alv (sis. paikanvuokra ja valovirta, ei rakenteita/kalusteita)
Sisäosasto 3x3m: 600e + alv (sis. paikanvuokra ja valovirta, ei rakenteita/kalusteita)

Osallistumisehdot löytyvät kokonaisuudessaan toiselta välilehdeltä. 

 

Miksi mukaan näytteilleasettajaksi?

 • Hyvä tilaisuus esitellä uusia tuotteita ja palveluita
 • Yrityksen läsnäolo ja näkyvyys messuilla luo brändille tunnettuutta
 • Mahdollisuus lukuisiin asiakaskohtaamisiin
 • Ohjelmalavalla on mahdollisuus kertoa kiinnostavia kokemuksia, vinkkejä ja esittelyitä messuteemojen mukaisesti  – olisiko sinulla kiinnostavaa ohjelmasisältöä?

Ota rohkeasti yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

Helena Paldanius
projektimarkkinoija
+358 50 311 8004
helena.paldanius(at)pohjois-suomenmessut.fi

Aino Rinta-Säntti
myyntineuvottelija
+358 50 340 2238
aino.rinta-santti(at)pohjois-suomenmessut.fi

Auli Lukkarila, Oulun Seudun Yrittäjänaiset
tykkaajatuhulaa(at)gmail.com
+358 40 7067359

Osallistumisehdot

1. TOIMEENPANO

Järjestäjä: Pohjois-Suomen Messut ry
Paikka: Ouluhalli (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu)
Aika: 14.-15.9.2019
Sisäänpääsy: Pääsylipulla tai asiakaskutsukortilla

 

2. PAIKKAVUOKRAT JA MAKSUT

Etuhinnat ennakkovaraajille, voimassa 28.2.2019 saakka:
Pöytäpaikat:
Pöytäpaikka 2x2m: 250e + alv (sis. pöytä 183x76cm ja valovirta)
Pöytäpaikka 2x4m: 500e + alv (sis. 2 kpl pöytä 183x76cm ja valovirta)
Pöytäpaikka 2x6m: 650e + alv (sis. 3 kpl pöytä 183x76cm ja valovirta)
Pöytäpaikka 2x8m: 800e + alv (sis. 4 kpl pöytä 183x76cm ja valovirta
Valmisosastot:
Valmisosasto 2x2m: 500e + alv (sis. paikanvuokra, seinät, matto, otsalauta ja valovirta)
Valmisosasto 3x3m: 900e + alv (sis. paikanvuokra, seinät, matto, otsalauta ja valovirta)
Sisäosastot:
Sisäosasto 2x2m: 320e + alv (sis. paikanvuokra ja valovirta, ei rakenteita/kalusteita)
Sisäosasto 3x3m: 600e + alv (sis. paikanvuokra ja valovirta, ei rakenteita/kalusteita)

3. ILMOITTAUTUMINEN JA REKISTERÖITYMISMAKSU

Ilmoittautuminen netissä tai sähköpostilla.

Järjestäjä vahvistaa varauksen kirjallisesti, joka sitoo molempia osapuolia. Sopimuslomake on palautettava allekirjoitettuna määräpäivään mennessä.

4. PAIKKOJEN JAKO

Näytteilleasettajille lähetetään sopimus ja pohjapiirros, johon on merkitty osaston sijainti, tunnukset ja mitat. Ennakkovarausten mukaiset paikkatoivomukset pyritään huomioimaan lopullisessa sijoittelussa. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä näytteilleasettajan osallistumisen. Pöytäpaikkojen paikat määritellään myöhemmin.

5. SOPIMUKSEN PURKAMINEN

Näytteilleasettaja voi peruuttaa osallistumisen ilman lisäkustannuksia 14 päivän kuluessa siitä, kun järjestäjän sopimus ja sijoituspiirros on saapunut näytteilleasettajalle. Varattaessa näyttelyosasto alle 30 vuorokautta ennen tapahtumaa ei peruutusoikeutta ole.

Mikäli sopimus näytteilleasettajan syystä purkautuu lähempänä kuin 30 vrk ennen tapahtuman alkamista, järjestäjillä on oikeus veloittaa myös jo tilatut osastorakenteet ja palvelut.

6. OSASTOJEN RAKENTEET

Näytteilleasettaja huolehtii osastonsa rakentamisesta (ei valmisosastot) ja viimeistelemisestä sekä siitä, että näyttelyrakenteet ovat riittävän lujia, siistejä ja turvallisia. Järjestäjällä on oikeus poistattaa messualueelta häiritsevät ja epäasialliset rakenteet ja mainokset. Näytteilleasettajan on rakennettava osastonsa takaseinä ja seinät sivuille, jotka rajoittuvat naapuriosastoon. Näytteilleasettaja ei saa ilman sopimusta käyttää hyväkseen toisen näytteilleasettajan rakentamia väliseiniä. Kaikenlainen kiinnittäminen rakennuksen lattia-, pilari- ja seinärakenteisiin on kielletty. Rakentamisen ja rakenteiden aiheuttamista vaurioista vastaa näytteilleasettaja. Osaston rakennekorkeutta ei ole rajattu, peruskorkeus on 250 cm. Mikäli rakennekorkeus ylittää 250 cm tulee siitä ilmoittaa messujärjestäjälle. Lattioissa ei saa käyttää teippejä joista jää liimaa lattiaan tai jotka irrottavat maalit lattioista.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan messurakentajalle osastojen rakentamista varten, ei muihin käyttötarkoituksiin.

7. MESSULEHTI / NETTISIVUT

Näytteilleasettajien ja esiteltävien tuotteiden maininta Messulehdessä ja tapahtuman nettisivuilla on maksuton, kun nämä tiedot annetaan myöhemmin ilmoitettavaan  määräaikaan mennessä. Messulehteen voi ostaa erikseen ilmoituspaikan. Järjestäjä ei vastaa lehdessä, muissa painotuotteissa tai nettisivuilla olevien mahdollisten virheiden aiheuttamista vahingoista.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan messulehden tekijän käyttöön, ainoastaan messulehteä varten, ei muihin käyttötarkoituksiin.

8. ASIAKASKUTSUKORTIT

Järjestäjä lähettää näytteilleasettajalle osaston kokoon perustuen tai näytteilleasettajan tilaaman määrän. Kortteja voi tilata lisää messutoimistosta. Järjestäjä laskuttaa näytteilleasettajaa vain palautuneista korteista. Hintaan lisätään alv 10 %. Asiakaskutsukorttien edelleen myyminen on kielletty.

9. ESITTELIJÄKORTIT

Esittelijäkortit jaetaan messutoimistosta rakentamisaikana. Esittelijäkortti on pidettävä näkyvästi esillä messuhallissa liikuttaessa.

10. SÄHKÖ

Järjestäjä huolehtii yleisvalaistuksesta. Järjestäjän nimeämä asennusliike suorittaa asennukset. Järjestäjä ei vastaa mahdollisen sähkökatkon aiheuttamasta vahingosta.

11. INTERNET (WLAN langaton)

Messuhallissa on maksuton PanOULUn Wlan internet-yhteys. Kiinteän verkkoyhteyden saa tarvittaessa ja se laskutetaan erikseen. Kiinteät yhteydet, tilaus vähintään kuukautta ennen tapahtumaa, soita 0400 681 317.

12. SIIVOUKSET

Järjestäjä huolehtii messuhallin siivouksesta ja jätehuollosta avajaispäivää edeltävänä iltana ja sen jälkeen messukäytävien sekä yleis- ja saniteettitilojen osalta. Osastojen messujen aikaisesta siivoamisesta vastaa järjestäjän nimeämä siivousliike. Siivoustilaukset tehdään sähköpostilla tai tapahtuman nettisivulla. Osastojen välisiivous maksaa 30 € alle 20 m2 ja yli 20 m2 60 € + alv 24 %.

13. VARTIOINTI

Järjestäjä huolehtii yleisestä vartioinnista ja järjestyksestä messualueella. Vartiointi on järjestetty messuhallissa 14.-15.9.2019 välisenä aikana. Järjestäjä ei vastaa tavaroiden, rakenteiden tms. mahdollisesta vioittumisesta tai katoamisesta rakentamis- ja purkuaikoina sekä messujen aukioloaikoina.

14. VAKUUTUKSET

Järjestäjän vastuuvakuutus korvaa vain järjestäjän laitteista tai rakenteista kolmannelle henkilölle mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava tarpeelliseksi katsomistaan vastuu- ja muista vakuutuksista (palo-, varkaus- yms.).

15. PALOTURVALLISUUS

Paloturvallisuuden suhteen on noudatettava yleisiä voimassaolevia paloturvallisuusohjeita. Paloturvallisuutta vaarantavien laitteiden esittelyyn ja käyttämiseen on saatava paloviranomaisen ennakkolupa. Järjestäjä varustaa messualueen käsisammuttimin hallin kiinteiden palopostien lisäksi. Tupakointi on sallittu vain ulkona, siihen tarkoitukseen varatuilla paikoilla.

16. HAVAINTOESITYKSET

Audiovisuaalisten laitteiden ja musiikkivälineiden käyttöön samoin kuin havaintoesitysten järjestämiseen on hankittava järjestäjän lupa. TEOSTO perii tekijänoikeuslain edellyttämän palkkion messuosastoilla esitettävästä musiikista ja videoesityksistä. Havaintoesitykset eivät saa häiritä naapuriosastoja.

17. MAINOSTEN JAKAMINEN

Mainosten jakaminen on sallittua vain omalla messuosastolla (ei käytävillä).

18. AIKATAULU
 • Rakentaminen alkaa pe 13.9.2019, aikataulu ilmoitetaan myöhemmin
 • Valmisosastoille voi alkaa tuomaan tavaraa pe 13.9. klo 10.00 alkaen
 • Osastojen on oltava valmiina la 14.9.2019 klo 9.30
 • Messut avataan yleisölle la 14.9.2019 klo 10.00
 • Purkamisen saa aloittaa aikaisintaan sunnuntaina, kun messut päättyvät
 • Kaikki tavarat ja rakennelmat on poistettava messualueelta su 15.9.2019
 • Jos näytteilleasettaja aloittaa osaston purkamisen su 15.9.2019 ennen messujen päättymistä, perimme sakkomaksuna 250 € + alv 24 %.
 • Messualueeseen kuuluvat myös toiminta-, työnäytös- ja ulkoalueet, joiden rakentamis- ja purkuaikataulu on yllä oleva.
19. TAVAROIDEN LÄHETYS

Messuille tulevat tavarat on varustettava selkeästi vastaanottavan osaston nimitiedoilla. Lähetysosoite on: Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa, osaston nimi/nro, Ouluhalli, Ouluhallintie 20, 90130 Oulu. Tavaratoimitukset rakentamispäivänä 13.9.2019.

20. YLEISET MÄÄRÄYKSET

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen korvauksetta toiseen ajankohtaan, ellei näitä messuja voittamattomien esteiden vuoksi voida toimeenpanna edellä mainittuna aikana. Allekirjoittamalla näyttelysopimuksen näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä osallistumisehtoja sekä niiden täydennykseksi annettavia ohjeita. Näistä poikkeaminen ilman järjestäjän kirjallista suostumusta voi aiheuttaa messuosaston sulkemisen

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa -tapahtumaan. Hinnat ovat ennakkovaraajan etuja ja hinnat ovat voimassa 31.1.2019 saakka. Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vahvistamme ilmoittautumisesi vielä puhelimitse tai sähköpostitse, minkä jälkeen siitä tulee sitova. Näytteilleasettaja sitoutuu tällöin noudattamaan Pohjois-Suomen Messujen osallistumisehtoja.

1
2
3

Osaston valinta

Valittuasi haluamasi osastotilan, näet hinnat ja muut yksityiskohtaiset tiedot.

Pöytäpaikka sisältää valitun kokoisen pöytäsetin sekä valovirran.

Valmisosasto pitää sisällään paikkavuokran, valkoiset seinät, maton, otsalaudan, osaston pystytyksen ja purkutyön, valovirran sekä alkusiivouksen.

Sisäosasto pitää sisällään paikkavuokran ja valovirran ilman osastorakenteita.

Lisäpalvelut

20 m2 tai alle: 30 € + alv 24 %
yli 20 m2: 60 € + alv 24 %
Maksat vain käytetyistä kutsuista + alv 10 %. Hinta määritellään myöhemmin.
Mikäli haluat tilata kalusteita, valaisimia, näyttöjä yms. osastollesi, ole suoraan yhteyksissä MSP Event Oy, msp.fi

Ilmoitus Messusanomissa