KÄVIJÖILLE

Elä & Nauti 2021

11.-12.9.2021

Messutapahtuma elämästä nauttivalle aikuiselle!

Suosittu Elä & Nauti -tapahtuma tulee Ouluun syksyllä! Tasapainoinen ja onnellinen elämä ovat keskiössä Ouluhallilla, kun näytteilleasettajat saapuvat osastoilleen ja motivoivat puhujat nousevat ohjelmalavalle syyskuussa. Tapahtuma tarjoaa monipuolisesti sisältöä hyvinvoinnin, kauneuden, muodin ja harrastuksien teemoista.

Lämpimästi tervetuloa messuille syyskuussa!

Missä ja milloin?

Messut järjestetään Ouluhallissa la-su 11.-12.9.2021. Aukioloajat päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Liput

Liput myydään verkkokaupassamme sekä Ouluhallin ovella. Lipunmyynti alkaa lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Kaksi messupäivää täynnä hyvän elämän avaimia

Elä & Nauti -tapahtuman teemat näkyvät niin ohjelmalavalla kuin näytteilleasettajissa. Ohjelmalavalle nousee messupäivien aikana inspiroivia puhujia, jotka paneutuvat muun muassa hyvinvointiin, terveyteen, jaksamiseen ja elämänhallintaan.

Näytteilleasettajat tarjoavat monipuolisesti tietoa ja ratkaisuja hyvinvoinnin ja terveyden, kauneuden ja muodin sekä kodin ja vapaa-ajan tarpeisiin. Pääset tutustumaan näytteilleasettajiin ja puhujiin tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.

Pysäköinti

Ouluhallin yleisölle tarkoitetulla parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu

Ouluhallissa on kahvila-ravintola, joka palvelee asiakkaita messujen ajan.

Tutustu tapahtuman turvallisuusohjeisiin.