KÄVIJÖILLE

Elä & Nauti 50+ Oulu

15.-16.9.2018

Elä & Nauti 50+ Oulu esiintyjät messuilla

Elä & Nauti 50+ on täysin uudistunut messutapahtuma aikuisille! Tapahtuma on järjestetty aiemmin Seniorimessut-nimellä.

Olemme uudistaneet tapahtuman nimeä ja sisältöä kävijöiden ja näytteilleasettajien toiveiden mukaisesti. Tapahtuma tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille. Tapahtumassa on neljä pääteemaa:

Hyvinvointi ja terveys -teemassa pureudutaan kysymykseen kuinka voin hyvin?
Terveellistä ruokaa, hyvää unta, erilaisia liikuntamuotoja, itsensä kehittämistä ja itsestä huolehtimista.

Kulttuuri ja harrastukset – kulttuuria, kirjallisuutta, mökkeilyä, luontoa, matkailua, taidetta
eli harrastuksia jokaiseen makuun.

Asuminen ja talous – Miten asun, vaihdanko pienempään ja miten hyödynnän kotitalousvähennyksen? Mitä tehdä metsäomistuksille, mihin sijoittaa? Esillä talouden teemoja perintöverotuksesta sijoitusasuntoihin.

Digitalisaatio – Opastusta digimaailmaan: kuinka tilata verkkokaupasta ja miten käyttää pankkipalveluita ja erilaisia sosiaalisen median kanavia. Tarjolla tietoa ja vinkkejä!

Tapahtuman juontajana toimii Jenna Antinmaa.

Etsitkö Elä & Nauti 50+ Rovaniemi -messuja? Rovaniemen messut löytyvät täältä.

 

Lue MessuSanomat kätevästi verkosta.

Tykkää Elä & Nauti 50+ -sivusta Facebookissa.

Paikka
Messut järjestetään Ouluhallissa (Ouluhallintie 20, 90130 Oulu).

Aukioloajat
Messut ovat avoinna la-su 15.-16.9.2018 klo 10-16.

Liput
8€/päivä, myynnissä ovelta ja verkkokaupasta. Alle 16-vuotiaat aikuisen seurassa maksutta.

Osta liput verkosta täältä.

Tapahtumassa tallennetaan kuva- ja videomateriaalia tapahtuman ja Pohjois-Suomen Messujen hallinnoimille markkinointikanaville, sosiaaliseen mediaan sekä nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla.

Ohjelma

Ohjelmalavalla on kuultavissa paljon ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa. Tutustu ohjelmaan tarkemmin täältä.

Ohjelmalavalla mukana Risto Laitila, Pauliina Rauhala, Satu Silvo, Inga Söder  ja Johanna Pakonen !

Tervetuloa paikalle!

Lue lisää Pauliina Rauhalasta artikkelistamme
Pauliina Rauhala inspiroituu hyvistä keskusteluista, hiljaisuudesta ja musiikista

Lue lisää Inga Söderistä artikkelistamme
Inga Söderille onnellisuutta on läheisten kanssa jaettu sanaton rakkaus

Lue lisää Johanna Pakosesta artikkelistamme
Johanna Pakosella puhaltavat uudet tuulet

Lue lisää Risto Laitilasta artikkelistamme
Risto Laitila rohkaisee ihmisiä toteuttamaan unelmiaan

Lue lisää Satu Silvosta artikkelistamme
Satu Silvo: ”Hyvinvoinnin tulokset vaativat sinnikkyyttä”

Jos lauantaina energiaa riittää messupäivän jälkeenkin, suosittelemme suuntaamaan Musteklubille, jossa estradilla on mm. M.A. Numminen (Pub & Club Letkunpuiston Helmi klo 19-23, liput 10e).

Pohjois-Suomen Messut tekee tänä vuonna yhteistyötä Elä ja Nauti 50+ -messuilla Lastenklinikoiden Kummien kanssa.

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana.

Lahjoitamme jokaisesta Elä ja Nauti 50+ -messujen myydystä pääsylipusta euron Ouluun rakennettavan uuden lasten ja naistensairaalaan hyväksi Kummien kautta.

Kummeista mukana ovat Kaarina Suonperä ja Anna-Liisa Tilus. He ovat tavattavissa sekä ohjelmalavalla että Kummien osastolla. Kummien osastolla voit antaa oman tukesi tekemällä tarjouksen messuosastolla huutokaupattavista tuotteista.

Tapahtumalla on myös oma digilipas, jossa voit käydä lahjoittamassa haluamasi summan pienten potilaiden hyväksi. Olemme hyvin iloisia täällä messutoimistolla siitä, että saamme olla mukana tukemassa Oulun oman lasten ja naisten sairaalaa sekä Kummien tärkeää työtä. Klikkaa digilippaaseen täältä.

Lue lisää Kummien toiminnasta osoitteesta www.kummit.fi

Juontajana Jenna Antinmaa

Tapahtuman juontaa positiivisella ja elämänmyönteisellä asenteella Jenna Antinmaa! Antinmaa on iloinen tapahtumien tekijä ja juontaja Oulusta, joka pirteällä olemuksellaan ja positiivisilla juonnoillaan ilahduttaa ja innostaa muitakin.

 

 

Exlibris -näyttely

Tapahtumassa esillä myös Kosti Saarikosken Exlibris -näyttely. Näyttely sisältää naistaiteilijoiden tekemiä exlibriksiä Kosti Saarikosken kokoelmista. Mukana mm. Hilkka Inkalan, Tove Janssonin, Mirjam Kinoksen ja Helene Schjerfbeckin exlibriksiä.

Pysäköinti

Ouluhallin parkkialueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Ruokailu
Ouluhallin 2. kerroksessa toimii kahvila-ravintola, joka on avoinna messujen ajan.

Lauantai 15.9.2018

Ohjelmalava 1

10:30
Veli Tuomivaara, Pohjola Terveys: Muistihäiriö – onko syytä huoleen?

Puhuja: Veli Tuomivaara, neurologian erikoislääkäri; tutkii ja hoitaa aivojen, hermojen ja lihasten sairauksia; kognitiiviset häiriöt ml. muistihäiriöt yhtenä mielenkiinnon kohteena ja osaamisalueena.

11:00
Susanna Rekilä, Oulun Osuuspankki: Edunvalvontavaltuutus

”Oletko miettinyt, kuka hoitaa taloudellisia asioitasi, jos et enää itse pysty? Edunvalvontavaltuutuksen avulla voi varautua etukäteen esimerkiksi sairastumisen aiheuttamaan pysyvään toimintakyvyttömyyteen. Edunvalvontavaltakirjalla määritellään ne asiat, joita valtuutus koskee sekä nimetään henkilö, jolle valtuutus halutaan antaa. Edunvalvontavaltuutus on tavallista edunvalvontaa joustavampi tapa järjestää asioiden hoito.”

Puhuja: Susanna Rekilä, lakimies, varatuomari / Oulun Osuuspankki, Lakipalvelut

11:30
Risto Laitila: Ikääntymisen hyvä resepti

Risto Laitila on TV-ohjelma Akuutista ja ET-lehden sivuilta kaikille tutuksi tullut lääkäri. Hän järjestää messuyleisölle terveystietoaiheisen, huumorilla höystetyn esityksen ikääntymisen hyvästä reseptistä. 

12:00
Pauliina Rauhala: Kirjailijahaastattelu

Pauliinan kirjailijahaastattelu uusimmasta kirjastaan Synninkantajat. Haastattelijana toimii kirjallisuudentutkija Jarkko Lauri. Pauliina Rauhala signeeraa kirjaansa haastattelujensa jälkeen Tähtitornin Kirjakahvilan osastolla klo 12.30.

12:30
Oulun ev.-lut. seurakunnat: Laulu yhdistää

Yhteislaulujen vetäjinä Anne Jokitalo, Marjatta Pulkkinen, Annikki  ja Hannu Aitoaho sekä Anja-Riitta Virtanen.

13:00
Satu Silvo: Ravinnon ja terveiden elämäntapojen merkitys ihmisen hyvinvoinnille

Ravinnon ja terveiden elämäntapojen merkitys ihmisen hyvinvoinnille.

14:00
Kaarina Suonperä ja Anna-Liisa Tilus, Lastenklinikoiden Kummit ry

Kaarina Suonperä ja Anna-Liisa Tilus kertovat Kummien toiminnasta.

14:30
Satu Makkonen, SunHeart Ky: Shindo®-rentoutus

Shindo® on inspiroivaa kehonhuoltoa. Se auttaa sulattelemaan kuormittavia jännityksiä ja tasapainottamaan kehoa, mieltä ja hermostoa. Shindossa on paljon kivoja työkaluja hoitaa itseä ja toista. Se on yhdistelmä rentousvenyttelyä, voimaannuttavia harjoituksia ja erilaisia hoitoja. Japanilainen Kazuko Kuratomi kehitti menetelmän tukemaan omaa jaksamistaan ja hankalasti astmaattisen pienen tyttärensä hyvinvointia. Shindoa voi tehdä yksin, kaksin, ohjatusti ryhmässä tai käydä nauttimassa yksilöllisessä hoidossa. Lämminhenkinen kunnioitus, armollisuus ja rentous toista ja itseä kohtaan ovat punainen lanka kaikessa shindossa.

Vetäjä: Satu Makkonen, shindon vastaava kouluttaja-hoitaja. Toiminut shindon parissa 20 vuotta, oppinut menetelmän kehittäjältä Kazuko Kuratomilta ja käynyt useasti Japanissa.

15:00
Johanna Pakonen

Musiikkia

Ohjelmalava 2

10:30
Anna-Maija Kreivi, Synergy: Suoliston bakteerikannan merkitys koko kehon hyvinvointiin

”Mitkä asiat vaikuttavat suoliston kuntoon? Miten suoliston kunto vaikuttaa kokonaishyvinvointiin? Miten suoliston bakteerikanta vaikuttaa verisuoniston toimintaan?”

Puhuja: Yrittäjä, hyvinvointivalmentaja Anna-Maija Kreivi

11:00
Petteri Viramo, Caritas Palvelut Oy: Pidä huoli muististasi

Pidä huoli muististasi: muistin toiminnan muutokset ikääntyessä ja mitä itse voin tehdä muistini eteen.

Puhuja: Petteri Viramo, toimitusjohtaja Caritas-Säätiö sr / Caritas Palvelut Oy. Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori, sosiaali- ja terveysjohtamisen eMBA.

12:30
Marjukka Manninen, Pohjois-Pohjanmaan liitto: Näkökulmia maakunta- ja soteuudistukseen

Maakunta- ja sote-uudistus koskettaa kaikkien kansalaisten palveluja. Miltä sosiaali- ja terveyspalvelut näyttävät tulevaisuudessa? Miten käy pelastustoimen? Uudistuksen tavoitteena on tarjota ihmisille nykyistä yhdenvertaisempia palveluja, vähentää hyvinvointi- ja terveyseroja sekä hillitä kustannusten kasvua.

Puhuja: Marjukka Manninen, Pohjois-Pohjanmaan maakunta- ja sote-uudistuksen muutosjohtaja. Manninen kertoo uudistuksen vaikutuksista pohjoispohjalaisten ihmisten arkeen.

13:45
Arto Lamberg, Coronaria Hoivapalvelut: Senioriasuminen

Oulussa alkaa nyt senioriasumisen uusi aika: Coronaria avaa Oulun Lipporantaan aivan uudenlaisia senioreille suunnattuja asumispalveluita. Kotikylä-hoivakodin lisäksi Lipporantaan Coronaria tarjoaa senioreille tarkoitettuja vuokra-asuntoja, joissa omaehtoinen asuminen yhdistyy monipuolisiin terveys- ja hyvinvointipalveluihin. Tule kuulemaan, miten voit asua pitempään omassa kodissa, vaikka toimintakyky olisikin heikentynyt.

Puhuja: Arto Lambergilla on 20 -vuotinen kokemus julkishallinnon ja yrityselämän esimiestehtävistä. Työkokemusta erityisryhmien kuntoutuksesta ja asumispalveluista sekä työkokemusta Oulun kaupungilla 20 vuotta ja yli 4 vuotta yksityisellä puolella.

14:15
Jenni Juntunen, Oulunseudun Fysioterapia: Lantiopohjan toimintahäiriöt

Fysioterapia lantionpohjan toimintahäiriöiden hoidossa:
kuinka fysioterapialla voidaan vaikuttaa erilaisiin lantionpohjan toimintahäiriöihin, kuinka tunnistat lantionpohjan lihakset ja miten käytät niitä, milloin fysioterapiasta voisi olla apua.

Puhuja: Jenni Juntunen, 15 vuotta fysioterapeuttina toiminut lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoihin erikoistunut fysioterapeutti.

Workshop-lava

10:30
Ulla Arifullen-Hämäläinen, Miina Sillanpään Säätiö: Muistipuisto®, koska aivoterveys on pääasia!

Tietoisku Muistipuisto®-palvelusta

Muistipuisto.fi on maksuton, innostava ja helppokäyttöinen verkkosivusto kaikille aivoterveytensä edistämisestä kiinnostuneille. Kuulemme, miten puisto on kehitetty ja miksi se on niin tarpeellinen ja hyödyllinen. Muistipuisto -palvelun ovat kehittäneet yhteistyössä Miina Sillanpään Säätiö ja Muistiliitto.

Puhuja: Miina Sillanpään Säätiön projektikoordinaattori Ulla Arifullen-Hämäläinen on kokenut asiantuntija ja sisällöntuottaja muistiin liittyvissä hankkeissamme.

11:00
Satu Vääräniemi, Nordea: Digitalisaatio ja sähköinen tunnistautuminen

”Digitaalisuus ja sähköinen tunnistautuminen yleistyvät yhteiskunnassa kokoajan. Haluamme olla tukemassa, että kaikki pysyvät tässä muutoksessa mukana. Tule kuulemaan ja harjoittelemaan, mitä mahdollisuuksia ne tuovat mukanaan niin asioimiseen kuin arjen tilanteisiin.”

Puhuja: Satu Vääräniemi Palveluneuvoja Nordeasta

11:30-12:30
Digi Workshop - Kysy digistä!

Oulun seudun ammattiopiston nuoret opastavat tapahtumakävijöitä erilaisten digitaalisten palveluiden käytössä. Tänne voi tulla joko oman älypuhelimen tai tabletin kanssa tai käyttää OSAO:n tarjoamia tabletteja. Workshopin oppailta voi kysyä neuvoa vaikkapa Skype-puheluiden tekemisessä tai applikaatioiden lataamisesta. Tervetuloa!

12:30
Jaakko Savilampi, Liikenneturva: Myönteinen vuorovaikutus liikenteessä

Myönteinen vuorovaikutus liikenteessä- Liikenneturvan uusi kampanja haastaa liikennekulttuurin muuttumisleikkiin. Muiden toiminta voi herättää meissä voimakkaitakin tunteita. Kun toimit kohteliaasti ja muita ajatellen liikenteessä, lisäät sekä omaa että muiden turvallisuutta. Liikennekulttuurin muutos tehdään yhdessä ja tekeminen alkaa sinusta.  Myös syksyn pimeät lähestyvät – nyt on aikasi loistaa!

13:00-15:30
Digi Workshop - Kysy digistä!

Oulun seudun ammattiopiston nuoret opastavat tapahtumakävijöitä erilaisten digitaalisten palveluiden käytössä. Tänne voi tulla joko oman älypuhelimen tai tabletin kanssa tai käyttää OSAO:n tarjoamia tabletteja. Workshopin oppailta voi kysyä neuvoa vaikkapa Skype-puheluiden tekemisessä tai applikaatioiden lataamisesta. Tervetuloa!

Sunnuntai 16.9.2018

Ohjelmalava 1

10:30
Oulun ev.-lut. seurakunnat: Laulukirkko

Kanttori Juha Soranta ja rovasti Markku Palosaari

11:00
Risto Laitila: Ikääntymisen hyvä resepti

Risto Laitila on TV-ohjelma Akuutista ja ET-lehden sivuilta kaikille tutuksi tullut lääkäri. Hän järjestää messuyleisölle terveystietoaiheisen, huumorilla höystetyn esityksen ikääntymisen hyvästä reseptistä.

11:30
Anna Leinonen, Nordea: Miksi kannattaa laatia edunvalvontavaltakirja ja testamentti?

Edunvalvontavaltuutus ja testamentti ovat tärkeitä oikeudellisia keinoja ennakoida ikääntymistä ja varmistaa oman tahdon toteutuminen. Tule kuulemaan, miksi sinunkin kannattaisi laatia nämä asiakirjat.

Puhuja: Anna Leinonen, varainhoidon lakimies, Nordea / Premium Banking Oulu

12:00
Päivi Tapanainen, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri: Uusi lasten ja naisten sairaala

Aiheena Oulun uusi lasten ja naisten sairaalaa sekä yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa.

12:30
Natali Mäkipää, -417 Gaya; Ihon hyvinvointi
13:00
Satu Silvo: Ravinnon ja terveiden elämäntapojen merkitys ihmisen hyvinvoinnille

Ravinnon ja terveiden elämäntapojen merkitys ihmisen hyvinvoinnille

14:00
Pauliina Rauhala: Kirjailijahaastattelu

Pauliina Rauhalan kirjailijahaastattelu uusimmasta kirjastaan Synninkantajat. Haastattelijana toimii kirjallisuudentutkija Jarkko Lauri. Rauhala signeeraa kirjaansa haastattelujensa jälkeen Tähtitornin Kirjakahvilan osastolla klo 14:30.

14:30
Satu Makkonen, SunHeart Ky: Shindo®-rentoutus

Shindo® on inspiroivaa kehonhuoltoa. Se auttaa sulattelemaan kuormittavia jännityksiä ja tasapainottamaan kehoa, mieltä ja hermostoa. Shindossa on paljon kivoja työkaluja hoitaa itseä ja toista. Se on yhdistelmä rentousvenyttelyä, voimaannuttavia harjoituksia ja erilaisia hoitoja. Japanilainen Kazuko Kuratomi kehitti menetelmän tukemaan omaa jaksamistaan ja hankalasti astmaattisen pienen tyttärensä hyvinvointia. Shindoa voi tehdä yksin, kaksin, ohjatusti ryhmässä tai käydä nauttimassa yksilöllisessä hoidossa. Lämminhenkinen kunnioitus, armollisuus ja rentous toista ja itseä kohtaan ovat punainen lanka kaikessa shindossa.

Vetäjä: Satu Makkonen, shindon vastaava kouluttaja-hoitaja. Toiminut shindon parissa 20 vuotta, oppinut menetelmän kehittäjältä Kazuko Kuratomilta ja käynyt useasti Japanissa.

Johanna Jukuri; tanssinopettaja (AMK), fysioterapeutti (AMK), Geriatrisen fysioterapian erityisosaaja. Työskentelee Fysios Kontinkankaalla fysioterapeuttina erityisesti ikääntyneiden ihmisten parissa tehden myös kotikäyntejä. Hyödyntää työssään myös luovia menetelmiä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

15:00
Inga Söder

Musiikkia

Ohjelmalava 2

11:30
Piritta Mäntyjärvi, Vocatum: Joogahetki

Joogahetki: Lempeä seisten tehtävä kehoa avaava ja tasapainottava joogaharjoitus. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjaaja: Piritta Mäntyjärvi, fysioterapeutti, jooga- ja pilatesohjaaja.

12:00
Hannu Hietala, Sp-Koti Oulu: Oulun Asuntomarkkinakatsaus

Katsaus Oulun markkinoihin, miten kauppa on käynyt, hintataso, mikä menee kaupaksi mikä ei, turvallinen asuntokauppa, asuntokauppa sijoittajan näkökulmasta, miltä tulevaisuus näyttää asuntokaupan näkökulmasta.

Puhuja: Hannu Hietala, Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, 21 vuoden asuntokauppakokemus Oulussa kiinteistönvälittäjänä, myyntijohtajana ja nykyisin Sp-koti Oulun yrittäjänä.

12:30
Harri Puolitaival, Onnenrinne: On aika itkeä ja on aika nauraa. Muutto omasta kodista palveluasumisen piiriin on iso elämänmuutos

Muutto omasta kodista palveluasumisen piiriin on iso murroskohta sekä elämänmuutos. Siihen liittyy paljon tunteita sekä vanhuksella että hänen läheisillään ja omaisillaan. Tunteet tässä tilanteessa voivat perheen jäsenten välillä vaihdella laidasta laitaan; kuinka tällaisia tilanteita käsitellään? Esityksessä kuullaan Onnenrinteen käyttämän mallin kokemuksia, ja tarkoitus on antaa kuulijoille valmiuksia kohdata elämänmuutos ja herättää ajatuksia.

Puhuja: Harri Puolitaival on yrittäjä Onnenrinteellä. Harrilla on erikoisosaamista terveysteknologiasta ja hän on konsultoinut mm. Tieto Oyj:n Healthcare-yksikköä tekoälyyn liittyen.

14:30
Ulla Arifullen-Hämäläinen, Miina Sillanpään Säätiö: Muistipuisto®, koska aivoterveys on pääasia!

Tietoisku Muistipuisto®-palvelusta

Muistipuisto.fi on maksuton, innostava ja helppokäyttöinen verkkosivusto kaikille aivoterveytensä edistämisestä kiinnostuneille. Kuulemme, miten puisto on kehitetty ja miksi se on niin tarpeellinen ja hyödyllinen. Muistipuisto -palvelun ovat kehittäneet yhteistyössä Miina Sillanpään Säätiö ja Muistiliitto.

Puhuja: Miina Sillanpään Säätiön projektikoordinaattori Ulla Arifullen-Hämäläinen on kokenut asiantuntija ja sisällöntuottaja muistiin liittyvissä hankkeissamme.

Workshop-lava

10:30-12:30
Digi Workshop - Kysy digistä!

Oulun seudun ammattiopiston nuoret opastavat tapahtumakävijöitä erilaisten digitaalisten palveluiden käytössä. Tänne voi tulla joko oman älypuhelimen tai tabletin kanssa tai käyttää OSAO:n tarjoamia tabletteja. Workshopin oppailta voi kysyä neuvoa vaikkapa Skype-puheluiden tekemisessä tai applikaatioiden lataamisesta. Tervetuloa!

12:30
Kaisa Hartikka ja Paula Mustonen, Aivosilta-hanke:Tietoisku aivoterveydestä

”Hyvä aivoterveys suojaa muistia!” Asiaa muistin suojaamisesta ja aivoterveellisistä elintavoista sekä aivojen jaksamisesta työelämän paineissa.

Aivoterveysasiantuntijat Kaisa Hartikka ja Paula Mustonen Aivosilta-hankkeesta, Oulun Seudun Muistiyhdistyksestä.

13:00-14:30
Digi Workshop - Kysy digistä!

Oulun seudun ammattiopiston nuoret opastavat tapahtumakävijöitä erilaisten digitaalisten palveluiden käytössä. Tänne voi tulla joko oman älypuhelimen tai tabletin kanssa tai käyttää OSAO:n tarjoamia tabletteja. Workshopin oppailta voi kysyä neuvoa vaikkapa Skype-puheluiden tekemisessä tai applikaatioiden lataamisesta. Tervetuloa!

14:30
Suomen Lions-liitto I-piiri: Lions-palvelutyö sopii kaiken ikäisille

Lions on maailman suurin palvelujärjestö siihen kuuluu lähes 1,5 miljoonaa jäsentä yli 200:sta maasta. Lionsit tekevät erilaisia palveluaktiviteetteja. Aktiviteetti voi kohdistua hetkellisesti pieneen ihmisryhmään tai kauaskantoisesti ympäristöön isommalle ihmisjoukolle. Osa aktiviteeteista on varainkeruuta, joissa lahjoitusten kohteet vaihtelevat paikallisista kansainvälisiin. Toiminnan painopistealueina ovat diabetes, ympäristö, nälänhädän helpottaminen, lapsuusiän syöpä ja näkökyky.

Puhuja: Jari Hautala, 52-vuotias Lionspiirin piirikuvernööri. Ollut lions-toiminnassa mukana 18 vuotta.

Näytteilleasettajat

16
-417 Gaya
Lisätiedot

Osastolla esittelyssä Suomen suosituimmat kauneuden,- & hyvinvoinnin brändit -417 Dead Sea Minerals & Gaya Mineraali Meikkisarja


Hatanpäänkatu 15 B 32, 33900 Tampere

040 901 5800
139
Acaos Oy
Lisätiedot

Nostettava ja laskettava lasikaide - ClickitUp®
Pidennä ulkokautta lasikaiteella, joka toimii tuulensuojana.


Nurminiementie 68, 91760 Säräisniemi

045 257 3888
83
Alexandria Pankkiiriliike Oyj, Oulu
Lisätiedot

Alexandria tarjoaa laadukkaita ja helppohoitoisia säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua. Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut.


Pakkahuoneenkatu 15 A 6, 90100 Oulu

0200 10 100
18a
All4You Hannele Korpela
Lisätiedot

Suomalaisten naisten suunnittelemat ja Suomessa valmistetut upeat tekstiilinahkaiset tyyliasut.


Tervakukkatie 46 C 20, 90580 Oulu

0400 946 941
97
Alutec Oy
Lisätiedot

Terassi- ja parvekelasitukset, valmisterassit, lasikaiteet.


Savontie 349, 84100 Ylivieska

0400 923 745
41
Annunen Aune Tmi
Lisätiedot

Swipe tuotteet


Länkeläntie 15, 90440 Kempele

040 583 9977
110
Apollomatkat
Lisätiedot

Apollomatkojen kautta tavoitat koko maailman. Valikoimassamme on laaja tarjonta kohteita ja erilaisia matkatyyppejä, joista löytyy unelmaloma jokaiselle. Apollomatkat järjestää valmismatkoja, treenilomia, risteilyitä, kierto- ja yhdistelmälomia sekä ryhmämatkoja. Voit valita rentouttavan rantaloman johon sisältyy lennot, hotellit sekä valitsemasi lisäpalvelut tai räätälöidä loman oman mielesi mukaan.


26
Asu Astra Finland Oy
Lisätiedot

Takit ja tunikat


Ruismäki 40, 08500 Lohja

0400 430 511
106
Atrain & Nord
Lisätiedot

Atrain & Nord, kustannusliike.


Meripuistonkatu 16, 94100 Kemi

045 134 6090
80
Attendo Oy
Lisätiedot

Attendo on pohjoismaiden suurimpia hoivapalveluiden tuottajia. Attendo auttaa koko elämänkaaren ajan.
Tavoitteemme on asukkaan täysipainoinen ja elämänmakuinen arki niin laadukkaana kuin mahdollista.


Porkkalankatu 22 A 3 krs
00180 Helsinki

030 634 2000
145
Caritas Palvelut Oy, Oulu
Lisätiedot

Oululainen Caritas tarjoaa monipuolisia palveluja erityisesti vanhuksille ja vammaisille: asumispalveluja, kotihoitoa ja kuntoutusta. Caritas-Säätiö juhlii tänä vuonna 20 vuotista taivaltaan teemalla Yhteisöllisyyden puolesta yksinäisyyttä vastaan. Tervetuloa osastollemme kuulemaan lisää!


Kapellimestarinkatu 2, 90140 Oulu

040 769 8615
Pöytä
CHOICE Finland
Lisätiedot

Puhdas Suomalainen ihonhoitosarja CHOICE Finland tutustumishinnoin.


Sahaajankatu 20-22, 00880 Helsinki

0400 658 470
108
Coronaria
Lisätiedot

100 % suomalainen terveysyritys, Coronaria, on kehittänyt täysin uudenlaisen palvelukonseptin senioreille, jossa tarjoamme sekä vuokra-asumista, että arkea helpottavia hoivapalveluja kiinteään kuukausihintaan Oulun parhaalla asuinalueella Lipporannassa. Tule tutustumaan!


Saaristonkatu 22, 90100 Oulu

020 780 6260
J
E. S. Lahtinen Oy
Lisätiedot

ESLA täyttää tänä vuonna 90-vuotta. Juhlavuoden kunniaksi esillä uutuus tyylikäs, mukava ESLA NORDIC-keinutuoli sekä ESLA-potkupyörät ja -potkukelkat. Tervetuloa keinumaan ja potkuttelemaan!


Kouranasematie 46, 61160 Koura

06 429 9400
174
Easyloma – Lakeuden Matkat Oy
Lisätiedot

100% suomalainen matkanjärjestäjä Easyloma.


Tarjusojantie 15, 90440 Kempele

08 564 7400
Pöytä
Edustusliike Paula Lintupuro
Lisätiedot

Teflonsuoja silitysraudan pohjaan. Nyt silitämme aina kuumimmalla lämmöllä. Silitys tehokasta ja nopeaa, eikä koskaan mene mikään materiaali pilalle. Tervetuloa tutustumaan!


Ranta-Kastellinkuja 1 A 10, 90230 Oulu

050 919 1178 helki@mail.suomi.net
79
Elisa Oyj
Lisätiedot

Ratavartijankatu 5, 00520 Helsinki

114
Fuengicon Oy / Donna Taponero
Lisätiedot

Kuusenpihkaa, Inkivääri msm hoitovoide, lämmittävä jalkavoide.


Laurilantie 41 b, 21800 Kyrö

040 960 1144
82
Fysios Pohjois-Suomi Oy
Lisätiedot

Fysioterapia, kuntoutus.


Kiviharjunlenkki 7, 90230 Oulu

010 237 7038
103
Gazivoda Sari Tmi
Lisätiedot

Hopea- ja pronssikorut sekä kivikorut.


Saarenkangas 7, 69600 Kaustinen

050 320 9993
112
Glaukoomayhdistys ry
Lisätiedot

Kerromme mielellämme lisää glaukoomasta. Tule ja mittauta silmänpaineesi.


Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

050 466 2929, puhelinpalvelu maanantaisin ja torstaisin klo 10-14
17
HealthEx Oulu Oy
Lisätiedot

HealthEx terveysliikuntapaikka on tehokas ja nykyaikainen liikuntapalveluita tuottava yritys.
Matalan kynnyksen liikuntapaikka soveltuu aikuisille, jotka eivät viihdy perinteisillä kuntosaleilla ja haluavat tehokkaan liikuntahetken fysioterapeuttien tukemana.


Koulukatu 34 C, 90100 Oulu

08 333 808
Pöytä
Hoiva Mehiläinen
Lisätiedot

Mehiläiseltä löytyy erilaisia ikäihmisille sopivia koteja ja asumisratkaisuja, joissa avun, tuen ja hoivan määrä mukautuu asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin elämäntilanteen mukaan.
Palvelemme ikäihmisiä ympäri Suomea ja autamme erilaisissa asumiseen ja elämiseen liittyvissä tarpeissa.


Paciuksenkatu 27, 00270 Helsinki

020 581 3500
154
Hoivea Oy
Lisätiedot

ONNI on lähellä silloin, kun sinä tai läheisesi eniten tarvitsette. Tuttu avustajamme tulee kotiisi ja tukee sinua päivittäisissä askareissasi: lämmittää ruoan, antaa lääkkeet ja tai auttaa peseytymään. Viemme sinut myös ulkoilemaan ja harrastamaan kodin ulkopuolelle ja ennen kaikkea – olemme läsnä.


Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu

09 8564 6542
136
Härmän Kylpylä
Lisätiedot

Härmän Kylpylä, viihdettä, vapaa-aikaa, hyvinvointia ja kuntoutusta.
Kysy edullista ryhmätarjousta! Ystävällisin terveisin HÄRMÄN KYLPYLÄ.


Vaasantie 22, 62375 Ylihärmä

06 483 1111
112
Icare Finland Oy
Lisätiedot

Tiesitkö, että silmänpaineen kotimittaaminen on yhtä vaivatonta kuin verenpaineen mittaaminen? Tule tutustumaan silmänpaineen kotimittaamiseen Icare HOMElla ja mittauta samalla silmänpaineesi.


Äyritie 22, 01510 Vantaa

020 730 8080
Pöytä
Itä-Karjalan Kustannus Oy
Lisätiedot

Matti Kyllönen;
Tavoitteena turvalliset rajat.
JR 53:n sotatie 1941-1944.
Jalkaväkirykmentti 53:n taistelut Kiestingin-Louhen suunnalla, Uhtuan suunnalla, Karjalan kannaksella ja Lapin sodassa.
521 s., karttoja, kuvia. Julk. Itä-Karjalan Kustannus Oy. Erweko Oy, Oulu 2018. Hinta 45,00 €.


Valtatie 47 B 1, 90500 Oulu

0500 583 329, mattia.kyllonen@gmail.com
1
Kainuun sotilasperinneseura
Lisätiedot

Vanhan ajan kenttäkattiini tarjoaa musiikin ja hurttihuumorin siivittämänä elämyksiä menneestä ja sen ohella muurinpohjalettua, pannukahvia sekä hernekeittolounaita. Esillä on sodan tarvikkeita ja vanhaa kanttiinitavaraa.
Letut, pannukahvi ja hernekeitto valmistettuna vanhan ajan perinteisillä menetelmillä. Toki tämän päivän tarpeista.


Lepikontie 28, 88300 Paltamo

040 533 6509
141
Kajaanin kaupunki
Lisätiedot

VisitKajaani


Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

08 615 51
40
Karkelon Sukka Oy
Lisätiedot

Suomessa valmistetut hyvänolon sukat.


Pakurlantie 8, 21350 Lieto

040 738 0184
52
Kela
Lisätiedot

KELA - Elämässä mukana-Muutoksessa tukena.
Sosiaaliturva vauvasta-vaariin.


PL 90, 90056 Kela

040 484 0705
57
Keskustan Oulun kunnallisjärjestö
Lisätiedot

Osastolla tavattavissa kansanedustajia, kuntapäättäjiä sekä Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin jäsenvaaliehdokkaita.
Tarjolla pientä purtavaa sekä mehua.


Koulukatu 31 a 2, 90100 Oulu

040 515 6800
58
Kokoomuksen Oulun Kunnallisjärjestö ry
Lisätiedot

Tervetuloa tapaamaan Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaita ja luottamushenkilöitä Pohjois-Pohjanmaalta!


Vanhantullinkatu 4, 5. krs., 90100 Oulu

045 214 7907
136
Kraatterijärven toimijat ry
Lisätiedot

Kraatterijärven Ihmeet – on vetovoimainen ja energinen alue Lappajärven suuren kraatterijärven ympäristössä.


Koskenvarrentie 122, 62900 Alajärvi

06 561 5000
Pöytä
Kumppanuuskeskus / Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys
Lisätiedot

Kumppanuuskeskus on Oululainen järjestötoiminnankeskus, jossa toimii lähes 50 sosiaali- ja terveysalan järjestöä. Toimipisteet löytyvät Kansankadulta ja Isokadulta. Kumppanuuskeskuksesta voi löytää mielekästä tekemistä, hyvinvointia ja terveyttä tukevaa tietoa ja ohjausta.


Kansankatu 3, 90100 Oulu

050 348 4676 / 040 820 5228
Pöytä
Kunto Ykkönen
Lisätiedot

+50 vuotiaiden kuntosali-, valmennus-, hieronta- ja ravintopalvelut. Ilmainen konsultaatio.


Kansankatu 47, 90100 Oulu

044 700 5566
Pöytä
Kuuloliitto ry
Lisätiedot

Kuuloliitto. Tietoa kuuloasioista sekä mahdollisuus testauttaa kuulo kuuloautossa.


Ilkantie 4, 00400 Helsinki

(09) 58031
33
Kuusiluoto Oy
Lisätiedot

Sähköiset liikkumisen apuvälineet
- Sähkömopot
- Sähköpyörätuolit
Pienapuvälineet
Pyörätuolit
Rollaattorit
Kulkusillat, lastausrampit


Kivipuronpolku 1, 04380 Tuusula

040 124 4282
Pöytä
LappStory T:mi
Lisätiedot

Eväitä hyvään mieleen – sanallistamisen menetelmät ja mieli. Löydä omat luovat voimavarasi uuteen heittäytymällä. Harjoita kaikkia aisteja, uskalla heittäytyä tutkimusmatkalle ja avaa uusi polku hyvään arkeen. Työpajoja, kursseja.
Retkikohde ryhmällesi – Japanitalo Simojärvellä.


Telkkäläntie 146, 97700 Ranua

044 579 0483
72
Lastenklinikoiden Kummit ry
Lisätiedot

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Koko toimiaikanaan Lastenklinikoiden Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 35 miljoonan euron edestä.
Lahjoitamme messujen lipputuloista 1€/lippu Oulun lastenklinikan pienten potilaiden hyväksi.
Lisälahjoituksia voit käydä tekemässä tapahtuman digilippaassa osoitteessa: https://oma.kummit.fi/oulu/16-869


Vattuniemenranta 2, 00210 Helsinki

09 682 4520
45
Lily Alexandra Oy
Lisätiedot

Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Lily Alexandra


Miilumäentie 7, 00890 Helsinki

050 358 0008
59
Lumon Suomi Oy
Lisätiedot

Terassilasit ja parvekelasit.


Zatelliitintie 14, 90440 Kempele

020 740 3200
63
LVI-Eilola Oy
Lisätiedot

Kyllösentie 5, 91900 Liminka

040 704 2146
91
LähiTapiola Pohjoinen Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Lisätiedot

LähiTapiola Pohjoinen on 100 % asiakkaidensa omistama, kokonaisvaltaista elämänturvaa tarjoava vahinkovakuutusyhtiö. Tarjoamme vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Lue lisää palveluistamme osoitteessa lahitapiola.fi


Kirkkokatu 9, 90100 Oulu

08 814 2500
129
Matkatoimisto Ingves & Svanbäck Ab Oy
Lisätiedot

Matkatoimisto INGSVA - kierto- ja viinimatkat.


Teollisuustie 1, 65610 Mustasaari

020 743 4520
49
ME Oulu
Lisätiedot

Kaikki kauneudenhoitopalvelut ME Oulusta!


Hakakatu 16, 90140 Oulu

045 103 5885
Pöytä
Miina Sillanpään Säätiö sr
Lisätiedot

Miina Sillanpään Säätiön maksuton Muistipuisto -verkkopalvelu on suunnattu ikääntyville, läheisille, muistisairaille, vapaaehtoisille ja ammattilaisille. Opi lisää aivoterveydestä, treenaa aivojasi, jumppaa, muistele ja rentoudu. Muistipuisto, koska aivoterveys on pääasia! http://www.muistipuisto.fi


Taavetti Laitisen katu 4, 00300 Helsinki

09 473 4721
Pöytä
MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri ry
Lisätiedot

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Pohjois-Pohjanmaan piiri on osa avointa kansalaisjärjestöä, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Tarjoamme innostavan ja arvostavan osallistumisympäristön mm. vapaaehtoistoiminnalle lasten, nuorten ja perheiden kanssa.


Nummikatu 32, 90100 Oulu

040 588 6690, 045 126 0779
113
Niemi Palvelut Oy
Lisätiedot

Olemme Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys. Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma- ja logistiikkapalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 29 000 muuttoa ja noin 53 000 muuta palveluprojektia.


Sisustajantori 4, 90140 Oulu

020 554 5640
137
Nordea Bank AB (Publ) Suomen sivuliike
Lisätiedot

Tervetuloa kuulemaan osastollemme Nordean digitaalisista palveluista ja sähköisestä tunnistautumisesta sekä keskustelemaan Premium varainhoidon asiantuntijoiden kanssa.


Kirkkokatu 6, 90100 Oulu

0200 3000
157
Optikon Oma
Lisätiedot

Optikon Oma & Suutarin Oma.


Leinikkitie 19 B 12, 01350 Vantaa

0400 191 549
15
Oriflame Oy / Tmi Eija Hevosmaa
Lisätiedot

Oriflame kosmetiikkaa ja hyvinvointituotteita.


Tmi Eija Hevosmaa, Postipojankuja 2 A 1, 90150 Oulu

044 300 8965
43
OSAO / Opiskelijapalvelut
Lisätiedot

Sinä oman alasi eläkeelle siirtynyt tai työikäinen ammattilainen, kiireetön ja luotettava aikuinen: ryhdy vapaa-ehtoiseksi vanhemmaksi kaveriksi ammattiin opiskelevalle!
ESR SOPU - Sujuvat omat polut -hanke esittelee OSAOn koulutustarjontaa.


Kiviharjuntie 8, 90220 Oulu

040 141 5140
105
Oulu Sinfonia
Lisätiedot

Oulu Sinfonia on Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Tarjoamme kuulijoille kunnianhimoisia ohjelma- ja vierailijavalintoja klassisen musiikin helmistä kevyempään sisältöön. Konsertoimme lähes joka torstai-ilta Madetojan salissa. Tutustu tarjontaan ja tule kuuntelemaan!


Leevi Madetojan katu 1-3, 90140 Oulu

37
Oulu-Koillismaan pelastuslaitos
Lisätiedot

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos


Kiviharjunlenkki 1 E, 90220 Oulu

08 5584 1380
115
Oulun Eläkkeensaajat ry
Lisätiedot

Oulun Eläkkeensaajat ry ja ikäihmisten olohuone


0400 687 080
98
Oulun Energia Oy
Lisätiedot

Oulun Energia on yli 129 vuoden kokemuksella toimiva tulevaisuuden energiayhtiö. Autamme sinua mielellämme sähkösopimuksiin, aurinkosähköjärjestelmiin ja kodin lämpöratkaisuihin liittyvissä asioissa.


Kasarmintie 6, 90130 Oulu

08 5584 3100
74
Oulun ev.-lut. seurakunnat
Lisätiedot

Suunnitelmissa taivaallinen työpaikka? Tule ja tutustu osastollamme, mitä eri ammatteja kirkossa on, mihin kannattaisi hakeutua.
Oulun ev.-lut.seurakunnat ja Oulun hiippakunta.


Isokatu 17, 90100 Oulu

040 574 7132
42
Oulun Kansalliset seniorit ry
Lisätiedot

Oulun Kansalliset seniorit ry on poliittisesti sitoutumaton eläkeläisjärjestö. Kokoonnumme perjantaisin klo 13.00 Aleksinkulmassa. Viikottaiset tilaisuudet tarjoavat hyödyllistä tietoa, taide-elämyksiä sekä virkistävää yhdessäoloa.
Järjestämme myös retkiä ja matkoja. Tervetuloa tutustumaan messuosastoomme!


Vainionrinne 44, 90660 Oulu

040 528 0567
73
Oulun kaupungin vanhusneuvosto
Lisätiedot

”Vanhusneuvosto edistää ikääntyneen väestön osallisuutta sekä huomioonottamista kunnallisessa päätöksenteossa ja kaikissa ikääntyneitä koskevissa asioissa jo alkuvaiheessa”.

”Digiopastusta ikäihmisille!
Oulun kaupungin vanhusneuvoston osastolla numero 73 vanhusneuvoston kouluttamat ikäihmisten nettioppaat palvelevat ja opastavat mm. sähköpostin käytössä ja tietokoneen ja netin mahdollisuuksista. Saat myös opastusta älykännykän käytöstä ja viestien lähettämisestä”.

TERVETULOA !
Vanhusneuvoston nettiopastajat


Torikatu 23, 3 krs., 90015 Oulun kaupunki

08 558 558 00
104
Oulun kaupunginteatteri Oy
Lisätiedot

Oulun teatteri


Kaarlenväylä 2, 90100 Oulu

0300 472 333, myyntipalvelu
169
Oulun kaupunki
Lisätiedot

Ota askel kohti unelmaasi!
Osastolla esitellään kaupungin tonttitarjontaa ja kaupunkisuunnittelun ajankohtaisia asioita, rakennusvalvonnan ohjaus- ja lupapalveluja sekä Oulun Veden ohjeita vesihuoltopalveluista uudis- ja korjausrakentajille.


Solistinkatu 2, 90100 Oulu

08 558 558 00
173
Oulun Keskus Apteekki
Lisätiedot

Oulun Keskus Apteekki tarjoaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita messutarjoushinnoin (vitamiinit, ihonhoitotuotteet). Esittelemme lisäksi terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liittyviä palveluita.


Isokatu 45, 90100 Oulu

08 311 3112
186
Oulun Kruunu
Lisätiedot

Yrttipellontie 6, 90230 Oulu

020 735 0340
110
Oulun Matkatoimisto Oy
Lisätiedot

Olemme yksityinen palveleva perinteinen matkatoimisto. Toimistomme sijaitsee Oulussa Kirkkokadulla (4 krs), Kalevan talossa.
Tuotevalikoimaamme kuuluu kattavasti lentoja sekä hotelleja mistä päin maailmaa tahansa. Mikäli valmismatkatuotannosta ei löydy mieleistäsi matkaa, räätälöimme sellaisen.
Voit varata kauttamme myös risteilymatkat esim. Karibialle, Välimerelle tai Norjan Vuonoille.
Ryhmämatkojen järjestämisessä meillä on pitkä ja vankka kokemus. Ryhmän mukana kokemattomampikin matkailija uskaltaa lähteä reissuun. Olipa ryhmänne matkasuunnitelma mikä tahansa, olette tervetulleita toimistoomme laatimaan tarkempia suunnitelmia yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa.


Kirkkokatu 11 a 9, 90100 Oulu

08 336 900
124
OP Oulu
Lisätiedot

Oulun Osuuspankki tarjoaa ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Asiantuntijamme tavoitat helposti, myös puhelimella!
www.op.fi/oulu/soitasuoraan


Isokatu 14, 90100 Oulu

010 253 5014
Oulun seudun ammattiopisto, OSAO
Lisätiedot

OSAO tarjoaa tapahtuman EA palvelut ja mittaa käviöjiden veriarvoja.


Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu

040 141 5140
111
Oulun Seudun Muistiyhdistys ry
Lisätiedot

Muistisairaiden ja heidän läheistensä tukeminen, neuvonta ja etujen valvonta. Muistiperheiden elämänlaadun ja hyvinvoinnin lisääminen mm. monipuolisen vertaistoiminnan, retkien, tuettujen lomien sekä tiedon jakamisen kautta. Tietoa ja toimintaa myös aivoterveyteen liittyen.


Asemakatu 24, 90100 Oulu

0440 332 992
158
Oulun Seudun Mäntykoti ry
Lisätiedot

Oulun Seudun Mäntykoti ry
Ikäihmisten hoivapalvelut, vapaaehtoistyö, Ilonpisara ja Iloa-arkeen pysäkit sekä Kotiväki- hanke.


Kangastie 11, 90500 Oulu

044 550 4852
48
Oulun Taksipalvelut Oy
Lisätiedot

OTP Travel, tilausajot laadukkailla turistibusseilla. Meiltä myös matkapaketit, rakennamme juuri ryhmällesi sopivan kokonaisuuden. Matkakaupasta löydät hyvän valikoiman valmismatkoja. Jätä matkasi järjestaminen OTP:n huoleksi, huolehdimme kaiken. Helppoa, eikö totta!


Ostomiehentie 13, 90420 Oulu

0200 222 66
Pöytä
Oulun vaalipiirin Vihreät ry
Lisätiedot

Oulun vaalipiirin Vihreät ry
Oulun seudun Vihreät naiset ry


Solistinkatu 1 a 3, 90140 Oulu

040 411 0445
20
Oulunseudun Fysioterapia Oy
Lisätiedot

Olemme vuonna 1992 perustettu fysioterapia-alan perheyritys.
Tarjoamme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia hoitopalveluita viidessä toimipisteessä Oulussa ja sen lähialueilla.
Fysioterapiaan voit aina tulla myös suoraan ilman lääkärin lähetettä.


Kauppiaantie 1, 90460 Oulunsalo

08 521 1991
53
Perussuomalaiset rp
Lisätiedot

Jaamme poliittista materiaalia. Paikalla eduskuntavaaliehdokkaita.


Tarkka-ampujankatu 14,90120 Oulu

044 550 0297
77
Pihlajalinna Oulu Oy
Lisätiedot

Pihlajalinna Oulu Oy
Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Tarjoamme laadukkaita terveyspalveluja lääkärikeskuksissamme, sairaaloissamme ja hammasklinikoillamme ympäri Suomea. Rakennamme palveluita, jotka keskittyvät ihmisen terveenä pysymiseen. Tervetuloa tutustumaan!
Suoritamme messuosastollamme mm. verenpaine- ja muita mittauksia.


Isokatu 33, 3. krs, 90100 Oulu

010 312 175
Pöytä
Piipitii
Lisätiedot

Cosmopharman Organic on 100 % luonnollisia ainesosia sisältävä kasvojen- ja ihonhoitosarja. Ei parabeenejä, ei mineraaliöljyjä, keinotekoisia tuoksuja, väriaineita eikä synteettisiä ainesosia.


Iikantie 13, 96550 Mieluskylä

050 493 6116
30
Pipsa Harju Tmi
Lisätiedot

Koko perhe pukeutuu Bambuun.


Kulmakatu 10, 32730 Sastamala

050 557 1684
125
Pohjanmaan Kirjatukku Oy
Lisätiedot

Uudet tarjouskirjat, kortit ja antikvaariset kirjat.


Kirkkokuja 3, 66470 Jukaja

040 748 5565
Pöytä
Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto
Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestää monipuolista koulutusta kaiken ikäisille. Nuorimmat osallistujat ovat 7- ja vanhimmat yli 80-vuotiaita. Kesäyliopisto toimii koko Pohjois-Pohjanmaan alueella.


PL 2347, 90014 Oulun yliopisto

044 465 2205, 044 465 2206
135
Pohjois-Pohjanmaan kirjoittajat r.y.
Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan kirjoittajat r,y. on perustettu vuonna 1990. Yhdistyksemme tuo yhteen alueen kirjoittajia, järjestää kirjoituskilpailuja ja koulutuksia. Järjestämme myös näyttelyitä esim. kirjastoissa, joissa tulee hyvin esille jäsenien kirjat. Yhdistyksessämme on jäseniä tällä hetkellä n. 80 henkilöä.

Kirjailijat: Mirja Aatsinki: Hiljaisten pihojen kylä
Taisto Tammela: Juhannusjuhlaa, Suon neljä vuodenaikaa
Hannele Kuuva: Lohtua luonnosta, Tunteiden tulisoihtu
Sulo Kreivi: Kiertokoulusta maailmalle, Matkoilla koettua
Kaisa Kervinen: Hylsyjä tiellä, Pohjoisen tuulia, Ollin osumat


56
Pohjois-Pohjanmaan Vasemmisto ry
Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan Vasemmisto
Vasemmistoliiton Oulun kunnallisjärjestö
Kansan Tahto


Kauppurienkatu 8 B, 3. kerros, 90100 Oulu

0500 584 055
76
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät / Senioriyrittäjät
Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
Seniorijäsenet


Isokatu 4, 90100 Oulu

08 311 4677
64
Pohjolan Varmakoti Oy
Lisätiedot

Unohda rispaantuneet saumat- uusi kylpyhuone edullisesti, vaivattomasti ja saumattomasti! Remontoimme laadukkaasti- nyt myös keittiö-, putki- ja ikkunaremontit. http://www.varmakoti.fi


Voimatie 1, 90440 Kempele

040 124 4000
107
Päivärinteen Timantti Oy
Lisätiedot

Onnenrinne on laadukas ja yksilöllinen ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen paikka, joka sijaitsee Muhoksen Päivärinteellä. Meillä asut kuin kotonasi ja saat ammattitaitoisen ja ympärivuorokautisen hoivan itsellesi tai läheisellesi. Kysy myös vapaita intervallipaikkoja.


Sairaalantie 29, 91410 Jokirinne

050 433 9549
120
Rokuan Kuntoutus Oy
Lisätiedot

Rokua Health & Spa Hotel. Hyvän olon kylpylähotelli Rokualla – ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä, vuoden retkikohteessa. Vain tunnin ajomatkan päässä Oulusta.
Mediterapia Kuntoutus ja Sport. Laadukkaita kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja kaiken ikäisille Oulun keskustassa.


Kuntoraitti 2, 91670 Rokua

020 781 9200
143
Rovaniemen Teatteri / Lapin Alueteatteri
Lisätiedot

Meille Lapin lisä on kulttuuritarjonnan rikkautta, jota löytyy Rovaniemeltä. Paikkakunnan runsas valikoima konsertteja, näyttelyitä ja esityksiä antavat kokemuksia kaikille aisteille.
Hae vinkit tarjonnasta Museo- ja tiedekeskus Arktikumin, Kulttuuritalo Korundin, Rovaniemen Teatterin ja Tiedekeskus Pilkkeen yhteisosastolta.


Jorma Eton tie 8, 96200 Rovaniemi

0400 282 484
Pöytä
Ruohonjuuri Oy
Lisätiedot

Elinvoimaa elämääsi, Ruohonjuuresta! Tule Ruohonjuuren osastolle pyöräyttämään onnenpyörää - voit voittaa hyvän elämän eväitä! Ruohonjuuren osastolla voit myös maistella luomupähkinöitä ja muita terveellisiä herkkuja.
Ruohonjuuren myymälä palvelee Sinua Oulun ydinkeskustassa, tervetuloa!


Kauppurienkatu 12, 90100 Oulu

010 420 4205
130
Saarikoski Kosti, Exlibris -näyttely
Lisätiedot

Naistaiteilijoiden tekemiä exlibriksiä Kosti Saarikosken kokoelmista.
Mukana mm. Hilkka Inkalan, Tove Janssonin, Mirjam Kinoksen ja Helene Schjerfbeckin exlibriksiä


Tornipolku 14 as 41, 90130 Oulu

044 210 3555 / kosti.saarikoski@luukku.com
175
Silmäasema Silmäsairaala
Lisätiedot

Silmäasema tarjoaa asiakkailleen kaikki näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvät palvelut.


Hallituskatu 13-17 D 35, 90100 Oulu

020 760 8899
92
SP-Koti
Lisätiedot

Sp-Koti, vaihda mukavampaan!


Kirkkokatu 10 A, 90100 Oulu

010 322 3520
71
Stella Kotipalvelut Oy
Lisätiedot

Stella on siivouksen, lastenhoidon, terveydenhoidon ja turvalaitteiden kotona tuotettavien palvelujen markkinajohtaja, joka auttaa sujuvampaan arkeen ja parempaan elämään Oulun, Oulunkaaren ja Kemin seudulla. Stellalla on asiakkaina yli 180 kuntaa ja yli 45000 kotitaloutta ympäri Suomea.


Länsisatamankatu 16, 00180 Helsinki

020 768 9785
179
SUBLU Tour Portugal
Lisätiedot

SUBLU TOUR PORTUGAL on portugalilainen incoming-matkatoimisto, joka puhuu suomea. Järjestämme mm. terveys- ja hyvinvointimatkoja Nazaréssa sijaitseviin Hotel Miramar Suliin ja Miramar Hotel & Spa'han sekä Thalasso Portugal -merivesikylpylään, jonka vesi on ainutlaatuisen mineraalirikasta.


Edifício Conlux, Alto do Romão - Pederneira, PT-2450-060 Nazaré, PORTUGAL

040 503 6753
39
SunElämä Eija Hänninen
Lisätiedot

Synergyn tuotteet verisuoniston, suoliston ja ihon hyvinvointiin. Tule varaamaan aika ilmaiseen verisuoniston hyvinvointimittaukseen! Tuotemaistiaisia.


Metsotie 2, 91900 Liminka

050 563 0127
19b
SunHeart rentoutushoidot
Lisätiedot

SunHeart rentoutushoidot Satu Makkonen tekee 20 vuoden kokemuksella syvärentouttavia Shindo® -hoitoja sekä ohjaa itsehoito ja rentousryhmiä. Shindo on kokonaisvaltaista kehon huoltoa, joka purkaa tehokkaasti stressiä ja palauttaa voimavarojen äärelle. Rentoustaidot auttavat arjessa ja muutoksessa.
Paikalla sunnuntaina.


Alppitie 28 as 23, 90530 Oulu

040 545 1481
Pöytä
Suomen juhlakirjat
Lisätiedot

Sinivalkoinen maa 100 vuotta -matkalla Suomessa, itsenäisyyden 100-vuotisohjelman valtakunnallisen tason arvokirja esittelee mm. maamme lähihistorian, itsenäistymisen, maamme kaikki merkkihenkilöt, käyntikohteet, museot, kansallispuistot. Kirjassa huomioitu vuodenajat. Hinta vain 35 e.


Museotie 169, 49900 Virolahti

045 616 5121
Pöytä
Suomen Kuulostudio Oy
Lisätiedot

Kuulostudio on kuuloalan tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut valtakunnallinen yritys.


Albertinkatu 13, 90100 Oulu

050 505 7399
Pöytä
Suomen Lions-liitto I-piiri
Lisätiedot

Lions - Maailman johtava palvelujärjestö tarjoaa paljon mahdollisuuksia hyvän tekemiseen. Klubeissamme on jatkuva jäsenhaku päällä! ♡


0500 848 229
Pöytä
Suomen Punainen Risti Oulun piiri
Lisätiedot

Suomen Punainen Risti, Oulun piiri
Esittelyssä omaishoidon tukitoiminta ja monimuotoinen ystävätoiminta.


Uusikatu 22, 90100 Oulu

040 147 9350
Pöytä
Sydänpuohi
Lisätiedot

Cryo21-terapia, uusi ja tehokas hoitomenetelmä. Cryo21 poistaa rasvaa ja selluliittia ilman kirurgiaa, muotoilee ja kiinteyttää. Cryolla voidaan hoitaa useita eri käsittelyalueita mm. vatsa, reidet, allit ja kasvot.


Ratsu-Halosentie 6, 90800 Oulu

040 770 3207, 040 726 6314
92
Säästöpankki Optia
Lisätiedot

Säästöpankki Optia, pankki, joka on olemassa asiakkaita varten.


Kirkkokatu 10, 90100 Oulu

029 041 2500
47
Lisätiedot
11
Terix Ala Oy
Lisätiedot

Granit riistapannut- ja padat, teroitusvälineet, kotimaiset metsästysfilmit, SuutarinOma kotimainen luonnontuote nahan- ja puutuotteiden hoitoon, OptikonOma tuote, jolla puhdistat silmälasit, tietokoneet, televisiot ja kaikki optisetpinnat!


Ruohokarintie 152, 95470 Tornio

040 844 5721 Faceboook/Risto Virtanen
19a
Tiitinen Antero Tmi
Lisätiedot

Kotimaiset luontaistuotteet, jalkavoide, inkiväärivoide, pihkavoide, myös nahkatuotteille hoitoaine.


Kenttäpolku 2, 77570 Jäppilä

050 563 0712
Pöytä
Toimistoautomaatio Juha Oy/Juha Päivärinta
Lisätiedot

Ostamisen vaikeus - elämisen helppous uutuuskirja.
Kirja kertoo, että koko elämä on myyntiä, olemmempa töissä, perheessä tai harrasteissa. Lukemattomia tarinoita ostamisen = elämisen vaikeudesta ja KYLLÄ sanan positiivisesta vaikutuksesta onnistumiseen ja määränpään saavuttamiseen.
Paikalla vain lauantaina.


Uusikatu 30 A 27, 90100 Oulu

0400 695 516
Sisä
Tähtitornin Kahvila ja Kesäkirjakauppa
Lisätiedot

Jututa kirjailijaa signeeraustilaisuudet:
Kello 12.00 - Matti Salminen kertoo tänä syksynä ilmestyneistä kirjoistaan Pentti Haanpään parhaat ja Erno Paasilinnan kirjallinen elämä (Into 2018). Tilaisuuden lopuksi kirjailija signeeraa teoksiaan. Kirjoja on myynnissä paikan päällä messuhintaan.
Kello 13.00 - Harri Filppa kertoo sarjakuvafinlandia ehdokkaanakin olleesta teoksestaan Kuolema meidät erotti (Pohjoinen kustannustoiminta, 2017). Teos on omakohtainen kertomus läheisen elämänkumppanin menettämisestä. Tilaisuuden lopuksi kirjailija signeeraa teoksiaan. Kirjoja on myynnissä paikan päällä messuhintaan.

Musiikkia ja paljon edullisia kirjoja kera kahvilaherkkujen.
Esillä Wsoy:n, Tammen, Kariston, Into Kustannuksen, Nispero Kustannuksen ja Studio Avecin kirjoja, sekä Tähtitornin Kahvilan Kesäkirjakaupan valikoimakirjoja.


Linnansaari 1, 90100 Oulu

040 524 1740
44
Valkoinen Lanka – Tmi Anne Sipola
Lisätiedot

Suomalaista luonnon kosmetiikkaa.


Plaasankuja 2 a 6, 00580 Helsinki

21
Velourmet Oy
Lisätiedot

Velourmet Oy tuo maahan korkealaatuista italialaista ACCA KAPPA -vartalonhoitosarjaa. Pian 150-vuotias, maailmanlaajuisesti arvostettu perheyritys ACCA KAPPA valmistaa mm. hiusten- ja vartalonhoitotuotteita, tuoksuja, hiusharjoja ja meikkisiveltimiä ihon ja luonnon hyvinvointia kunnioittaen.


Velintie 1, 91910 Tupos

044 242 7920
69
Vesivek Oy
Lisätiedot

Meidän katon alla on hyvä olla. Kattoremontit sekä rännit asennettuna ympäri Suomen helposti ja laadukkaasti, 100 % kotimaisella toimitusketjulla.


Merisarantie 5, 90440 Kempele

019 425 2102
Pöytä
Viittoen Oy
Lisätiedot

Viittoen Oy:n monipuoliselta palvelutarjottimelta kirjoitustulkkausta, viittomakielen tulkkausta, puhevammaisten tulkkausta, kommunikaatio-opetusta, ohjausta, opastusta ja kuvailua, koulutusta ja konsultointia sekä litterointipalvelua. Tutustu palveluihimme sivuillamme.


Silkkitie 5, 67300 Kokkola

044 368 8868
88
Vocatum Oy
Lisätiedot

Vocatum on perheyritys, joka tarjoaa kuntosalipalveluita tavallisille ihmisille kolmella paikkakunnalla (Oulu, Kempele, Pirkkala). Jäsenyyteemme kuuluu personal trainer -palvelut, jolloin harjoittelun aloittaminen on turvallista viihtyisässä, rauhallisessa ja modernissa kuntosaliympäristössä.


Lehtorouskuntie 10, 90650 Oulu

075 328 5521
Pöytä
Vuoksesi optiikka
Lisätiedot

Vuoksesi tarjoaa optikko- ja stailauspalvelua Oulussa. Meiltä löytyy yksilöllistä ja erilaista kehysmuotia. Tervetuloa löytämään uusi ilme kehysten ja stailauksen parissa!


Torikatu 3, 90100 Oulu

08 531 6810
136b
VÄYLÄKIRJAT
Lisätiedot

VÄYLÄKIRJAT on pohjoisen erikoiskustantamo, joka on julkaissut 300 teosta. Pääosa tietokirjoja, mutta enenevässä määrin myös runoja ja kaunokirjallisuutta. Joukossa paljon sota-ajan kirjoja, Tornionlaakson sukukirjoja. Hengellisiä ja kirkollisia kirjoja, mm Oulun kirkot. Tänä vuonna yli 35 uutuutta.


Katajaranta 39, 96400 Rovaniemi

0400 560 605
Pöytä
Young Living
Lisätiedot

Youngliving eteeriset öljyt ja luonnonmukaiset tuotteet.


Kellonlammentie 191, 90820 Kello

044 350 9777

Kummien hiljainen huutokauppa

Pienten potilaiden hyväksi

HUUTOKAUPATTAVAT TUOTTEET

Elä ja Nauti 50+ -messuilla 15.-16.9.

Lastenklinikoiden Kummit ry.

Messuosasto 72

Huutokauppatuotteet Oulun Lastenklinikan pienten potilaiden hyväksi

 

HUUTOKAUPAN SÄÄNNÖT:

  • Tuotteista voi tehdä tarjouksia sähköpostitse ennakkoon 1.9. alkaen osoitteella susanna@kummit.fi – sähköpostitarjouksia otetaan vastaan 16.9. klo 11:00 asti. Ilmoita tarjouksessa nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, kiitos.
  • Huutokauppatuotteet nähtävillä Kummien messuosastolla nro 72 15.-16.9. Huutokauppa sulkeutuu su klo 11:30.
  • Huutokaupan voittaneet julkistamme messulavalla 16.9. klo 12:15.

HUUTOKAUPATTAVAT TUOTTEET:

Unelmia ja tulevia muistoja
Unelmia ja tulevia muistoja 30x30cm, akryylikankaalle Tekijä Netta Tiitinen 2018 Lähtöhinta 500,-

 

Teemu taulu
Teemu Selänne
40x60cm, juliste
Teemun signeeraama juliste
Tekijä Netta Tiitinen 2018
Lähtöhinta 100,-

 

Teemu-nalle
Aito iso Teemu-nalle
korkeus 50cm
Tekijä Murrr Murrr Finland
Kummien tunnusnalle vuodesta 1993
Lähtöhinta 100-,

 

Joulu Mielelle VIP konserttilippupaketti
Kummien Joulumielelle VIP konserttilippu paketti
Paketti sisältää 2 hlölle:
lennot Oulu-Hki-Oulu 28.-29.11.
majoitus 2hh Scandic Park hotellissa aamiaisella
VIP liput Joulumielle konsertin taltiointiin Kulttuuritalolle 28.11.
Esiintymässä mm. Suvi Teräsniska, Waltteri Torikka ja Club for Five, lisätietoja kummit.fi/joulumielelle
Lähtöhinta 450,-