KÄVIJÖILLE

ÄÄRI Arctic Design Expo

20.-21.3.2020

ÄÄRI on suomalaisten, skandinaavisten ja lappilaisten designtuotteiden kaksipäiväinen messutapahtuma Rovaniemellä. Tapahtuma kokoaa yhteen tuotemuotoilun pohjoiset helmet ja esittelee kaikille designista kiinnostuneille monipuolisen kattauksen pohjoisen innoittamia suunnittelijoita, luomuksia ja materiaaleja.

Arktisilla alueilla olemme luonnon äärellä ja neljän hehkuvan vuodenajan monimuotoisuuden ja ääriolosuhteiden ympäröimänä. ÄÄRI on tuomassa yhteen arktisten alueiden muotoilijoiden tapaa koetella itseänsä ja designmaailman äärirajoja. ÄÄRI luo kuvaa muotoilijoiden suhteesta suunnitteluun, jossa ääri piirtyy luonnoksen ääriviivoina aina valmiisiin tuotteisiin. ÄÄRI on jotakin uutta, monimuotoista, ja kaunista.

ÄÄRI Arctic Design Expo

Paikka

Kalotinlinna, Kirnu
Koskikatu 14-16, Rovaniemi

Aika

20.-21.3.2020
pe klo 13-20
la klo 11-18

ÄÄRI on kävijöille maksuton.

Mitä ÄÄRI tarjoaa?

ÄÄRI on arktisten alueiden muotoilun messutapahtuma, joka tarjoaa kävijöilleen suomalaisia, skandinaavisia ja lappilaisia designtuotteita.

Tuoteryhmiä ovat muun muassa:

  • kodin sisustus
  • astiat
  • huonekalut
  • tekstiilit
  • vaatteet ja asusteet

 

 

Arctic Design Week

ÄÄRI on osa Arctic Design Week -tapahtumakokonaisuutta. Arctic Design Week on maailman pohjoisin muotoilu- ja vaikuttajafoorumi sekä kaupunkifestivaali.

Arctic Design Week järjestetään jo 12. kerran ja tapahtuman pääteema ReCreate käsittelee kestävän ja vastuullisen muotoilun uusimmat tutkimukset ja menestyksellisimmät liikeideat.

Arctic Design Week