← Takaisin
Sisustussuunnittelija Seija Strand hymyillen istumassa jakkaralla mustassa bleiserissä sekä Rakentaja 2019 Oulu ja Rakentaja 2019 Rovaniemi -logot valkoisella pohjalla

Seija Strand mukana Oulun ja Rovaniemen Rakentaja-tapahtumissa

26.03.2019

Oulun ja Rovaniemen Rakentaja 2019 -tapahtumissa on mukana Kotoisa-ohjelmastakin tuttu sisustussuunnittelija Seija Strand. Strand esiintyy tapahtumissa ohjelmalavalla sekä esiintymisensä jälkeen antaa sisustusvinkkejä tapaamispisteellä lyhyiden konsultaatioiden muodossa tapahtumien kävijöille.

”Olen vuosien saatossa ollut mukana useissa niin julkitilojen kuin kotienkin suunnitteluissa ja telkkarissakin olet saattanut minut nähdä. Uskon vahvasti siihen, että tila kuin tila kertoo ensin oman tarinansa ja käyttäjät vahvistavat sen luonnetta. Tilojen visuaalinen kauneus pääsee kukoistamaan, vasta silloin kun asiat toimivat”, kertoo Strand.

Henkilökohtaisuus ja elämä saavat näkyä kotona

Strand korostaa sisustuksessa toiminnallisuutta, käytännöllisyyttä sekä persoonallisuutta – unelmien kotia. Koti on jokaisen oma paikka ja oman tilan henkilökohtaisuus on tärkeää. Henkilökohtaisten mieltymysten esiin tuominen tekee kodista persoonallisen ja oman näköisen.

Strand puhuu Rakentaja 2019 -tapahtumissa ohjelmalavalla kodin väreistä, materiaalivalinnoista ja valaistuksesta. 

Strand on lisäksi tapahtuman kävijöiden tavattavissa ja antamassa konkreettisia sisustusvinkkejä esiintymisensä jälkeen. ”Annan vinkkejä esimerkiksi kodin väreihin ja värien käyttöön liittyen sekä toiminnallisuuteen liittyviin ongelmiin erilaisissa pohjaratkaisuissa”. Pikakonsultointiin on hyvä varata mukaan esimerkiksi valokuva tai pohjapiirros kohteesta, johon toivotaan vinkkejä.


Unelmoi, suunnittele ja toteuta
sisustussuunnittelija Seija Strand

  • Ouluhallilla 13.-14.4. klo 11.00 ja 14.30
  • Lappi Areenalla 27.-28.4. klo 11.00 ja klo 14.00

Seija on kävijöiden tavattavissa lavaesiintymisien välissä.

Tervetuloa!

Rakentaja 2019 Oulu 12.-14.4. Ouluhallissa
Rakentaja 2019 Rovaniemi 27.-28.4. Lappi Areenalla

← Takaisin