← Takaisin

Pohjois-Suomen Messuille uusi toimitusjohtaja 1.7.2017

19.04.2017

Tapahtumajärjestäjää ryhtyy luotsaamaan kauppatieteiden maisteri Anna Tiensyrjä, 36, joka siirtyy uuteen tehtäväänsä viimeistään heinäkuun alussa. Samalla Pohjois-Suomen Messujen pitkäaikainen toimitusjohtaja Aila Jääski jää eläkkeelle.

Oulun yliopistosta valmistunut Tiensyrjä on viimeksi toiminut tapahtumapäällikkönä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:ssä Helsingissä. Hänellä on myös laaja kokemus kansainvälisen kaupan tehtävistä eri yrityksissä. Tiensyrjä aloittaa työnsä Pohjois-Suomen Messuilla ensin varatoimitusjohtajana toukokuun alussa. Pohjois-Suomen Messujen hallituksen puheenjohtaja Marjo Kolehmainen kertoo, että hallitus ryhtyy nyt Tiensyrjän kanssa laatimaan tapahtumajärjestäjälle uutta strategiaa. ”Siitä tulee ilman muuta kasvustrategia. Uudeksi toimitusjohtajaksi halusimme nimenomaan kehittäjän ja rakentajan – henkilön, joka mielestämme parhaiten sopii kasvustrategian toteuttajaksi”.

Kolehmainen korostaa, että messut ovat tätä nykyä vahvassa murroksessa. Tämän vuoksi messujärjestäjiltä kaivataan uusia ideoita ja uusia ajatuksia. Tällaisia Pohjois-Suomen Messujen hallitus uskoo Tiensyrjän tuovan mukanaan.

Pitkään Pohjois-Suomen Messuja johtanut Aila Jääski saa Marjo Kolehmaiselta kiitokset hienosta panoksesta yhdistyksen hyväksi. ”Aila Jääski on vetänyt yhdistystä yrittäjämäisellä otteella ja pystynyt nostamaan sen alallaan erittäin vahvaksi tekijäksi”.

Anna Tiensyrjä sanoo aloittavansa työt Pohjois-Suomen Messujen palveluksessa innoissaan ja hyvillä mielin. ”Tapahtumaliiketoiminta on minun intohimoni ja olen tavattoman iloinen, että pääsen nyt viemään sitä eteenpäin Pohjois-Suomessa”. Tiensyrjän mukaan Pohjois-Suomen Messujen tarjontaa pyritään jatkossa laajentamaan uusille asiakassegmenteille ja tukemaan samalla vahvemmin pohjoissuomalaista liiketoimintaa.

Pohjois-Suomen Messut ry:n jäseniä ovat Pohjois-Suomen suurimmat kaupungit sekä joukko pohjoisen alueen yrityksiä. Yhdistys on perustettu vuonna 1951. Tänä vuonna sen järjestämiä päätapahtumia ovat Rakentajamessut ja Seniori-Messut, molemmat Oulussa, Rovaniemellä ja Torniossa.

← Takaisin