← Takaisin
Hymyilevä tapahtumatuottaja Eeva Ojala kiviseinän edustalla

Messuorganisaatiossa uusi vahvistus – Eeva Ojala aloitti tapahtumatuottajana

18.02.2019

Pohjois-Suomen Messujen organisaatio sai vahvistuksen, kun Eeva Ojala aloitti tapahtumatuottajana tammikuussa. Eevan vastuulla on messutapahtumien ohjelmasisällöt sekä tapahtumamarkkinointi.

Eeva Ojalalla on monipuolinen tausta tapahtumatuotannosta sekä markkinoinnista. Eeva on järjestänyt uransa aikana useita erilaisia suurtapahtumia, muun muassa Turun Keskiaikaisia markkinoita sekä Hailuodon Siikamarkkinoita. Markkinointiosaamista on karttunut energiatoimialalta sekä kuntasektorilta.

”Palaan ikään kuin juurilleni. Opintojen perässä lähdin Turkuun, missä olen toiminut monenlaisissa projekteissa tapahtumatuotannon saralla. Ouluun palasin jatko-opiskelemaan ja markkinointi vei mennessään. Tapahtumatuottajana Pohjois-Suomen Messuilla pääsen yhdistämään molemmat intohimoni”, Eeva kertoo.

Tapahtumatuottajana Ojala pääsee suunnittelemaan erilaisten tapahtumien ohjelmasisältöjä sekä vastaamaan tapahtumien markkinoinnista. Pohjois-Suomen Messut järjestää vuosittain keskimäärin kuudesta kahdeksaan tapahtumaa.

”Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin olevana koen tärkeäksi, että pääsen kehittämään ja elävöittämään Pohjois-Suomen elinkeinoelämää ja tapahtumakenttää. Myös uusien toimintamuotojen tuominen osaksi messuorganisaation toimintaa kiinnostaa. Tapahtuma-alan osaajina pystymme auttamaan myös muita alueen tapahtumajärjestäjiä ja yhdistämään voimamme.” Eeva suunnittelee.

Ota yhteyttä, ideoidaan yhdessä:

Eeva Ojala
tapahtumatuottaja
puh. 050 311 8008
eeva.ojala(a)pohjois-suomenmessut.fi

← Takaisin