Ilmottautuminen

Elä & Nauti 50+ Rovaniemi – täysin uudistunut messutapahtuma aikuisille!

Tapahtuma järjestettiin aiemmin Seniorimessut-nimellä. Tapahtumaa on uudistettu niin nimen kuin sisällönkin osalta, vastaten paremmin yleisön toiveita. Tapahtuma tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiiviselle aikuisväestölle.
Messujen teemoina ovat:
Hyvinvointi ja terveys
Kulttuuri ja harrastukset
Työ ja talous
Digitaaliset palvelut

Olisiko sinulla tuotteita tai palveluita, jotka sopisivat näihin teemoihin?
Nyt on upea mahdollisuus esitellä yritystänne ja toimintaanne aktiiviselle aikuisväestölle. Tervetuloa mukaan messuille!

Tiedossa on tuhansittain hienoja asiakaskohtaamisia – tule ja hyödynnä tämä tilaisuus!

Uudistunut messutapahtuma elämästä nauttiville aikuisille

Monipuolisesti sisältöä elämästä nauttiville aikuisille.

Aiemmin Seniorimessut-nimellä järjestetty tapahtuma on nyt Elä & Nauti Rovaniemi – hyvinvointiin, kulttuuriin, digiin ja talouteen keskittynyt messutapahtuma! Niin nimi kuin sisältökin on päivitetty upouudeksi!

Hyvinvointi ja terveys terveellistä ruokaa, hyvää unta, erilaisia liikuntamuotoja, itsensä kehittämistä ja itsestä huolehtimista

Kulttuuri ja harrastukset – luontoa, matkailua, kulttuuria ja taidetta

Talous ja digi – opastusta digimaailmaan, miten käyttää pankkipalveluita – tule löytämään vastauksia!

 Tarjolla tietoa ja vinkkejä!

Messuilla mukana Satu Silvo ja Inga Söder!

Lue Elä & Nauti Rovaniemen MessuSanomat!

Jos lehti ei näy, löydät sen myös täältä.

27.-28.4.2019, Lappi Areena

Rakentaja 2019 Rovaniemi on suosittu ja kasvava kodin rakentamiseen, remontointiin ja kunnostamiseen, sisustukseen sekä pihaan ja puutarhaan keskittyvä messutapahtuma.

Näillä messuilla teillä näytteilleasettajilla on upea mahdollisuus avata keskustelut potentiaalisten asiakkaiden kanssa tuotteistanne, palveluistanne sekä esitellä toimintaanne käytännössä. Messupäivien aikana on hieno mahdollisuus saada aikaan kauppaa ja virittää useita myyntikeskusteluja alulle. Messupresenssinne vahvistaa myös brändinne muistettavuutta niin kuluttajien kuin mahdollisten yhteistyökumppanien ja yritysasiakkaiden mielessä.

Rakentaja 2019 -messuilla panostamme myös ohjelmalliseen sisältöön ja asiantunteviin tietoiskuihin, sillä haluamme tarjota messuvieraille runsaasti tietoa ja virikkeitä erilaisiin projekteihin. Yksi vierailevista pääesiintyjistä on television sisustusohjelmista tutuksi tullut sisustussuunnittelija Seija Strand. ”Olen vuosien saatossa ollut mukana useissa niin julkitilojen kuin kotienkin suunnitteluissa ja telkkarissakin olet saattanut minut nähdä. Uskon vahvasti siihen, että tila kuin tila kertoo ensin oman tarinansa ja käyttäjät vahvistavat sen luonnetta. Tilojen visuaalinen kauneus pääsee kukoistamaan, vasta silloin kun asiat toimivat”, kertoo Strand verkkosivuillaan. Strand esiintyy messuilla ohjelmalavalla ja on messuvieraiden tavattavissa niin lauantaina kuin sunnuntainakin.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi tapahtumaan on avoinna. Varaa paikkasi ajoissa, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaa paikkasi siis jo nyt!

Tervetuloa mukaan messuviikonloppuun!

Rakentaja 2019 Rovaniemi – kevään odotetuin messutapahtuma!

27.-28.4.2019 Lappi Areena

Vahva kevään merkki on Pohjois-Suomen Messujen Rakentaja -tapahtuma. Nimensä mukaisesti rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen sekä enenevässä määrin myös pihasuunnitteluun ja puutarhaan keskittyvä  Rakentaja 2019 Rovaniemi on kasvava ja suosittu tapahtuma. Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja mm. rakentamisen ja remontoinnin saralla. Näytteilleasettajat ovat paikalla teitä varten ja valmiita antamaan ratkaisuvaihtoehtoja juuri teidän mieltä askarruttaviin, teemoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin.

Rakentaja 2019 -messuilla panostamme myös ohjelmalliseen sisältöön ja asiantunteviin tietoiskuihin, sillä haluamme tarjota messuvieraille runsaasti tietoa ja virikkeitä erilaisiin projekteihin. Yksi kevään 2019 messujen vierailevista pääesiintyjistä on mm. Kotoisa -ohjelmasta tutuksi tullut sisustussuunnittelija Seija Strand. ”Olen vuosien saatossa ollut mukana useissa niin julkitilojen kuin kotienkin suunnitteluissa ja telkkarissakin olet saattanut minut nähdä. Uskon vahvasti siihen, että tila kuin tila kertoo ensin oman tarinansa ja käyttäjät vahvistavat sen luonnetta. Tilojen visuaalinen kauneus pääsee kukoistamaan, vasta silloin kun asiat toimivat”, kertoo Strand verkkosivuillaan. Strand esiintyy messuilla ohjelmalavalla ja on messuvieraiden tavattavissa niin lauantaina kuin sunnuntainakin.  Tule kuulemaan ja näkemään alan viimeisimmät vinkit sekä inspiroitumaan uusimmista sisustuksen trendeistä.

Tervetuloa!