Ilmottautuminen

Elä & Nauti Rovaniemi täynnä hyvinvointia, terveyttä, kulttuuria, harrastuksia, kauneutta ja muotia!

Elä & Nauti Rovaniemi tarjoaa monipuolisesti sisältöä elämästä nauttiville aikuisille. Sisällöllisesti tapahtuma kokoaa yhteen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, kauneuden, muodin, kirjallisuuden, teatterin, matkailun ja talouden teemoihin liittyviä näytteilleasettajia ja ohjelmanumeroita.

Messujen teemoina ovat:

Olisiko sinulla tuotteita tai palveluita, jotka sopisivat näihin teemoihin?
Nyt on upea mahdollisuus esitellä yritystänne ja toimintaanne aktiiviselle aikuisväestölle. Tervetuloa mukaan messuille!

Tiedossa on tuhansittain hienoja asiakaskohtaamisia – tule ja hyödynnä tämä tilaisuus!

Rakentaja 2020 Rovaniemi – sinun kotiasi varten

Vahva kevään merkki on Pohjois-Suomen Messujen Rakentaja -tapahtuma. Nimensä mukaisesti rakentamiseen, remontointiin ja sisustukseen keskittyvä Rakentaja 2020 on kokoaa yhteen kattavasti näytteilleasettajia Lappi Areenalle huhtikuussa. Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja mm. rakentamisen ja remontoinnin saralla. Näytteilleasettajat ovat paikalla teitä varten ja valmiita antamaan ratkaisuvaihtoehtoja juuri teidän mieltä askarruttaviin, teemoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin.

Tervetuloa!

Hyvinvointia, terveyttä, harrastuksia, kulttuuria ja kauneutta

Elä & Nauti Rovaniemi tarjoaa monipuolisesti sisältöä elämästä nauttiville aikuisille. Tapahtuma on tarkoitettu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut kuulemaan inspiroivia luentoja ja ohjelmanumeroita hyvinvointiin, kulttuuriin, harrastuksiin ja kauneuteen liittyen. Paikalla messuilla on myös hurmaavia ja mielenkiintoisia näytteilleasettajia näihin samoihin teemoihin liittyen. Tämä messutapahtuma luo tunnelmaa ja inspiroi kävijöitä talven kynnyksellä sekä herättää ajatuksia oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden puolesta. Sielunravintoa hemmotellaan kulttuurilla ja harrastuksilla, ja omaan kauneuteen voi satsasa erilaisten tuote-esittelyjen parissa.

Teemojen sisällöt:

Hyvinvointi ja terveys – terveellistä ruokaa, hyvää unta, erilaisia liikuntamuotoja, itsensä kehittämistä ja itsestä huolehtimista

Kulttuuri ja harrastukset – erilaisia harrastusmahdollisuuksia, luontoa, matkailua, kulttuuria ja taidetta

Kauneus ja muoti – tulevan kauden muotia ja kauneudenhoitovinkkejä