Ilmottautuminen

WORK 2019 on työelämä- ja koulutustapahtuma, joka kokoaa yhteen työelämän ja rekrytoinnin, kouluttautumisen ja yrittäjyyden teemoja. Tapahtuma järjestettiin vuonna 2018 ensimmäisen kerran ja se sai innostuneen vastaanoton noin 4600 messukävijältä. 

Tapahtuman pääteemat näkyvät niin näytteilleasettajissa kuin ohjelmasisällösäkin, tarjolla onkin runsaasti hyödyllistä ja mieleenpainuvaa tietoa.  WORK 2019 -tapahtuma on juuri sinulle, jos mietit uusia opiskelumahdollisuuksia, olet ”between the jobs” -tilanteessa, haluat kuulla ajankohtaisia puheenvuoroja innostavilta puhujilta tai mietit yrittäjyyttä vaihtoehtona urapolullasi.

Teemat kattavat laaja-alaisesti eri aiheita:

WORK 2019 Oulu -tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta sisäänpääsy edellyttää jokaiselta kävijältä ilmoittautumisen. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme ilmoittautumista etukäteen.

 

Rakentaja 2020 Oulu – sinun kotiasi varten

Vahva kevään merkki on Pohjois-Suomen Messujen Rakentaja -tapahtuma. Nimensä mukaisesti rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen sekä enenevässä määrin myös pihasuunnitteluun ja puutarhaan keskittyvä Rakentaja 2020 on Pohjois-Suomen suurin tapahtuma alallaan. Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja mm. rakentamisen ja remontoinnin saralla. Näytteilleasettajat ovat paikalla teitä varten ja valmiita antamaan ratkaisuvaihtoehtoja juuri teidän mieltä askarruttaviin, teemoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin.

Tervetuloa!

Elä & Nauti I Tykkää ja Tuhulaa -tapahtumat yhdistävät voimansa syksyllä 2019!

Pohjois-Suomen Messut ry on solminut yhteistyösopimuksen Oulun Seudun Yrittäjänaiset ry:n kanssa, ja syyskuussa 2019 Ouluhalli täyttyy mielenkiintoisilla ja ajankohtaisilla näytteilleasettajilla sekä kattavalla ohjelmatarjonnalla. Elä & Nauti -messukonsepti uudistui jo syksyllä 2018 ja 2019 konseptin evoluutio jatkuu. Sisällöllisesti Elä & Nauti I Tykkää ja Tuhulaa tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille, johon kuuluu kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneutta, muotia, kirjallisuutta, teatteria, matkailua, talouteen liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä, erilaisia vaihtoehtoja asumiseen ja kodin palveluihin.

  • Hyvinvointi ja terveys
  • Kulttuuri ja harrastukset
  • Asuminen, sisustus ja talous
  • Kauneus ja muoti

Olisiko sinulla tuotteita tai palveluita, jotka sopisivat näihin teemoihin?
Nyt on upea mahdollisuus esitellä yritystänne, tuotteitanne sekä toimintaanne aktiiviselle aikuisväestölle. Tervetuloa mukaan messuille!

Ohjelmasisällössä tullaan kuulemaan monipuolisesti hyvinvoinnista, elinvoimaisesta arjesta, palautumisesta sekä terveellisestä ravinnosta. Lavalle nousevat muun muassa tietokirjailija Kaisa Jaakkola, henkinen valmentaja ja bloggaaja Karita Tykkä sekä kirjailija ja lääkäri Emilia Vuorisalmi.

Tiedossa on tuhansittain hienoja asiakaskohtaamisia – tule ja hyödynnä tämä tilaisuus!

 

Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa -tapahtumat yhdistävät voimansa syksyllä 2019!

Pohjois-Suomen Messut ry on solminut yhteistyösopimuksen Oulun Seudun Yrittäjänaiset ry:n kanssa, ja syyskuussa 2019 Ouluhalli täyttyy mielenkiintoisilla ja ajankohtaisilla näytteilleasettajilla sekä kattavalla ohjelmatarjonnalla. Elä & Nauti -messukonsepti uudistui jo syksyllä 2018 ja 2019 konseptin evoluutio jatkuu. Sisällöllisesti Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille, johon kuuluu kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneutta, muotia, kirjallisuutta, teatteria, matkailua, talouteen liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä, erilaisia vaihtoehtoja asumiseen ja kodin palveluihin.

Ohjelmasisällössä tullaan kuulemaan monipuolisesti hyvinvoinnista, elinvoimaisesta arjesta, palautumisesta sekä terveellisestä ravinnosta. Lavalle nousevat muun muassa tietokirjailija Kaisa Jaakkola, henkinen valmentaja ja bloggaaja Karita Tykkä sekä kirjailija ja lääkäri Emilia Vuorisalmi.

Elä & Nauti  I Tykkää & Tuhulaa -tapahtuman kantavat teemat;

Hyvinvointi ja terveys -teemassa pureudutaan kysymykseen kuinka voin hyvin? Terveellistä ruokaa, hyvää unta, erilaisia liikuntamuotoja, itsensä kehittämistä ja itsestä huolehtimista.

Kulttuuri ja harrastukset – kulttuuria, kirjallisuutta, luontoa, matkailua, taidetta eli harrastuksia jokaiseen makuun.

Asuminen, lifestyle ja talous – Miten asun, vaihdanko pienempään ja miten hyödynnän kotitalousvähennykset? Esillä talouden teemoja kodin piensisustamisesta, perintöverotuksesta aina sijoitusasuntoihin.

Kauneus ja muoti – tulevan kauden muotia ja kauneudenhoitovinkkejä, lisäksi muotinäytöksiä arki- ja juhlapukeutumiseen.