Ilmottautuminen

Lauantai 17.8. klo 10-17

Vauhtipuisto, Oulu

Tervetuloa koko perheellä Vauhtipuistoon elokuussa Vekkulit Vestarit -lastentapahtumaan! Vauhtipuisto on lasten oma huvipuisto, jossa myös aikuiset viihtyvät. Vauhtipuiston alueella on näytteilleasettajia, jotka tarjoavat erilaisia palveluita lapsiperheille sekä monipuolisia tuotteita lapsille. Tapahtumassa on paljon lapsille suunnattua ohjelmaa – lavalla esiintyy Taikuri Roope, joka esityksien välissä tekee lapsille eläinilmapalloja!

Tervetuloa viettämään kiva päivä Vauhtipuistossa Vekkuleilla Vestareilla!

WORK 2019 on työelämä- ja koulutustapahtuma, joka kokoaa yhteen työelämän ja rekrytoinnin, kouluttautumisen ja yrittäjyyden teemoja. Tapahtuma järjestettiin vuonna 2018 ensimmäisen kerran ja se sai innostuneen vastaanoton noin 4600 messukävijältä. 

Tapahtuman pääteemat näkyvät niin näytteilleasettajissa kuin ohjelmasisällösäkin, tarjolla onkin runsaasti hyödyllistä ja mieleenpainuvaa tietoa.  WORK 2019 -tapahtuma on juuri sinulle, jos mietit uusia opiskelumahdollisuuksia, olet ”between the jobs” -tilanteessa, haluat kuulla ajankohtaisia puheenvuoroja innostavilta puhujilta tai mietit yrittäjyyttä vaihtoehtona urapolullasi.

Teemat kattavat laaja-alaisesti eri aiheita:

WORK 2019 Oulu -tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta sisäänpääsy edellyttää jokaiselta kävijältä ilmoittautumisen. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme ilmoittautumista etukäteen.

 

Rakentaja 2020 Oulu – sinun kotiasi varten

Vahva kevään merkki on Pohjois-Suomen Messujen Rakentaja -tapahtuma. Nimensä mukaisesti rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen sekä pihaan ja puutarhaan keskittyvä Rakentaja 2020 on Pohjois-Suomen suurin tapahtuma alallaan. Rakentajamessuilla tapaat lukuisia asiantuntijoita osastoillaan ja saat vinkkejä sekä neuvoja mm. rakentamisen ja remontoinnin saralla. Näytteilleasettajat ovat paikalla teitä varten ja valmiita antamaan ratkaisuvaihtoehtoja juuri teidän mieltä askarruttaviin, teemoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin.

Tervetuloa!

Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa -tapahtumat yhdistävät voimansa syksyllä 2019!

Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille. Tapahtuma tarjoaa kävijöilleen kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneutta, muotia, kirjallisuutta, teatteria, matkailua, harrastusmahdollisuuksia, talouteen liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä, erilaisia vaihtoehtoja asumiseen ja kodin palveluihin.

Tapahtuman kantavat teemat:

  • Hyvinvointi ja terveys
  • Kulttuuri ja harrastukset
  • Asuminen, sisustus ja talous
  • Kauneus ja muoti

Olisiko sinulla tuotteita tai palveluita, jotka sopisivat näihin teemoihin?
Nyt on upea mahdollisuus esitellä yritystänne, tuotteitanne sekä toimintaanne aktiiviselle aikuisväestölle. Tervetuloa mukaan messuille!

Ohjelmasisällössä tullaan kuulemaan monipuolisesti hyvinvoinnista, elinvoimaisesta arjesta, palautumisesta, terveellisestä ravinnosta sekä kauneudesta ja muodista. Lavalle nousevat muun muassa tietokirjailija Kaisa Jaakkola, henkinen valmentaja ja bloggaaja Karita Tykkä, kirjailija ja lääkäri Emilia Vuorisalmi sekä Erja Häkkinen Diego Dalla Palman edustajana. Runwaylla nähdään muotinäytöksiä molempina messupäivinä.

Tiedossa on tuhansittain hienoja asiakaskohtaamisia – tule ja hyödynnä tämä tilaisuus!

 

Elä & Nauti I Tykkää & Tuhulaa – elämästä nauttivalle aikuiselle

Syyskuussa Ouluhalli täyttyy mielenkiintoisilla ja ajankohtaisilla näytteilleasettajilla sekä kattavalla ohjelmatarjonnalla, kun Elä & Nauti ja Tykkää & Tuhulaa yhdistävät voimansa! Sisällöllisesti tapahtuma tarjoaa laajasti ja monipuolisesti sisältöä aktiivisille ja elämästä nauttiville aikuisille. Tapahtumassa on tiedossa kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneutta, muotia, kirjallisuutta, teatteria, matkailua, talouteen liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä, erilaisia vaihtoehtoja asumiseen ja kodin palveluihin.

Ohjelmassa monipuolisesti kuultavaa ja koettavaa

Ohjelmasisällössä tullaan kuulemaan monipuolisesti hyvinvoinnista, elinvoimaisesta arjesta, palautumisesta, terveellisestä ravinnosta sekä kauneudesta ja muodista. Lavalle nousevat muun muassa tietokirjailija Kaisa Jaakkola, henkinen valmentaja ja bloggaaja Karita Tykkä, kirjailija ja lääkäri Emilia Vuorisalmi sekä Erja Häkkinen Diego Dalla Palman edustajana. Runwaylla nähdään muotinäytöksiä molempina messupäivinä.

Elä & Nauti  I Tykkää & Tuhulaa -tapahtuman kantavat teemat;

Hyvinvointi ja terveys -teemassa pureudutaan kysymykseen kuinka voin hyvin? Terveellistä ruokaa, hyvää unta, erilaisia liikuntamuotoja, itsensä kehittämistä ja itsestä huolehtimista.

Kulttuuri ja harrastukset – kulttuuria, kirjallisuutta, luontoa, matkailua, taidetta eli harrastuksia jokaiseen makuun.

Asuminen, lifestyle ja talous – Miten asun, vaihdanko pienempään ja miten hyödynnän kotitalousvähennykset? Esillä talouden teemoja kodin piensisustamisesta, perintöverotuksesta aina sijoitusasuntoihin.

Kauneus ja muoti – tulevan kauden muotia ja kauneudenhoitovinkkejä, lisäksi muotinäytöksiä arki- ja juhlapukeutumiseen.