← Takaisin

Haemme työharjoittelijaa

14.08.2023

Pohjois-Suomen Messut ry järjestää tapahtumia Oulussa ja Rovaniemellä. Tapahtumien järjestämiseen aina suunnittelusta toteutukseen liittyy paljon erilaisia tehtäviä ja tarjolla onkin monipuolinen tehtäväkenttä innostuneelle ja motivoituneelle harjoittelijalle tapahtumatoimialalla. Harjoittelu voi liittyä esimerkiksi AMK-opintoihin. Sinulla voi olla jo kokemusta tapahtumien järjestämisestä, myynnistä tai markkinoinnista – tai into oppia näitä. Aiemmilta harjoittelijoilta olemme saaneet kiitosta opiskelijan toiveet huomioon ottavista työkokonaisuuksista, itsenäisistä ja monipuolisista tehtävistä sekä mukavasta tiimistä, joka tukee opiskelijan oppimista.

Harjoittelutehtävät on mahdollista räätälöidä opiskelijan osaamisen ja oppimistavoitteiden mukaisiksi. Tarjoammekin mielellään harjoittelupaikkoja erityisesti B2B-myyntiin ja markkinointiin liittyen. Haluaisitko sinä tehdä harjoittelusi tapahtumatuotannon aitopaikalla? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

  • Haku on jatkuva ja harjoittelun ajankohta on neuvoteltavissa, esimerkiksi syksylle 2023 ehtii vielä!
  • Harjoittelu on palkaton.
  • Käsittelemme vain sähköpostitse saapuneita hakemuksia. Lähetä hakemuksesi: anna.tiensyrja@pohjois-suomenmessut.fi
  • Toivomme myös yhteydenottoa puhelimitse, jolloin voimme keskustella harjoittelun toiveista ja tavoitteista ja peilata niitä meidän mahdollisuuksiin tarjota näitä tukevaa harjoittelukokonaisuutta. Ota yhteyttä: Anna Tiensyrjä, toimitusjohtaja puh. +358 50 482 8599
← Takaisin