← Takaisin
Kolme hymyilevää naista urheiluvaatteissa

Aina on hyvä aika aloittaa – tutustu Beauty Centerin valmennuksen osallistujiin!

03.05.2019

Beauty Center järjestää yhdessä Pohjois-Suomen Messujen järjestämän Elä & Nauti | Tykkää & Tuhulaa -tapahtuman kanssa 24 viikkoa kestävän muutosprojektin, johon valittiin kolme valmennettavaa osallistujaa. Projekti on alkanut viikoittaisten ryhmätapaamisten muodossa huhtikuun alussa. Osallistujat ovat eri-ikäisiä ja jokaisella on yksilölliset tavoitteet valmennuksen suhteen. Tutustu valmennuksen osallistujiin!

Riikka – suklaalla eläkeikään asti

Nainen turkoosissa paidassa seisomassa hartioillaan kuntosalitanko

Riikka on 36-vuotias yrittäjä. ”Elän tällä hetkellä ruuhkavuosia, sillä vaihdoin alaa suuhygienististä suklaayrittäjäksi joitain vuosia sitten ja minulla on kotona kaksi alle kouluikäistä lasta”, Riikka kertoo. Kutsumustyön löydyttyä Riikka toivoo valmennukselta parempaa lihaskuntoa. ”Nyt kun kutsumus on löytynyt, haluaisin työn luonteen vuoksi kasvattaa voimaa, sillä työ on seisoma- ja käsityötä.” Myös paremmat ruokailutottumukset ovat Riikalla toiveissa valmennuksen myötä.

Seuraa myös Riikan elämäntaparemontin Facebook-sivua!

Kirsi – pienestä voimanpesäksi

Nainen seisomassa varpaillaan voimistelurenkaiden varassa päällään valkoinen paita

Kirsi on 24-vuotias ja tekee fyysisesti raskasta työtä, joka vaatii hyvää lihaskuntoa. ”En pidä siitä, kun minulle sanotaan, että miten noin pieni tyttö voi jaksaa tällaisessa työssä. Haluan kasvattaa valmennuksessa lihaskuntoa ja voimaa – muuttua pienestä voimanpesäksi! Toisena tavoitteena minulla on myös korjata ruokailutottumuksia.” Kirsi kertoo.

Henna – askel kerrallaan pitkäkin matka

Hymyilevä nainen asettamassa levypainoja turkoosissa paidassa

Henna on 51-vuotias, omien sanojensa mukaan ”sohvaperunoitunut” istumatyöläinen. ”Matkustan paljon työkseni ja silloin tulee syötyä hyvin epäsäännöllisesti ja ihan mitä sattuu. Toiveissani on hyvä kunto, pitkä elämä ja paremmat ruokatottumukset.” Henna kuvailee. Henna kertoo, että vaikka luonteeltaan onkin sosiaalinen ja muuten elämässään aktiivinen, liikunta jää joskus paitsioon ja hyvin helposti tulee jäätyä sohvalle ja liikkeelle lähteminen on hankalaa. ”Haluan lisää energisyyttä arkeen!”

Lue Hennan blogia!

Personal trainer Mira – ilon kautta, tosissaan, muttei vakavasti

Vaalean punaiseen paitaan pukeutunut leveästi hymyilevä personal trainer kahvakuulan kanssa

Porukan vetäjänä toimii personal trainer ja fysioterapeutti, Mira Beauty Centeriltä. Miran ensimmäinen kommentti valmennukseen liittyen on, että kaikki osallistujat syövät aivan liian vähän! Valmennus sisältää sekä opastuksen ruokavalioon, uneen ja palautumiseen että yksilöllisen liikuntasuunnitelman jokaiselle osallistujalle, pienryhmätapaamiset ja kehityksen seurannan.

”Muutosprojektissa lähdetään liikkeelle siitä, että tehdään kaikille yksilöllinen liikuntasuunnitelma. Oma suosikkini on toiminnallinen treeni, koska siitä on eniten hyötyä arkielämässä, joten sitä otetaan mukaan myös tähän projektiin.” Mira kertoo.

Osallistujat nousevat runwaylle Elä & Nauti | Tykkää & Tuhulaa -tapahtumassa syyskuussa. Kaikki osallistujat kertovat omat kokemuksensa valmennuksesta sekä tulokset, mitä valmennuksen aikana on saatu aikaan. Seuraa Pohjois-Suomen Messujen verkkosivuilla sekä Elä & Nauti –Facebook-sivulla ja Instagramissa naisten treenien edistymistä kesän aikana hästägien #ainaonhyväaikaaloittaa ja #ikäeiratkaise takaa!

 

← Takaisin