KÄVIJÖILLE NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Näytteilleasettajille

Messutapahtumassa on neljä teemaa, mikä näistä olisi teille sopivin?

Rekry/työelämä: tilaisuus esitellä erilaisia työelämän verkostoja,
rekrytointimahdollisuuksia, uratarinoita, somen hyödyntämistä työnhaussa ja henkilöbrändäystä.

Koulutus: mahdollisuus oppilaitoksille esitellä erilaisia opiskeluvaihtoehtoja,
oppisopimusta tai ulkomailla opiskelua. Stagella aitoja ja oikeita opiskelijatarinoita!

Yrittäjyys: olisiko sinulla kerrottavana kiinnostavaa yrittäjyystarinaa?
Tehdään yrittäjyysverkostoja tutuiksi ja tarjotaan faktoja yrityksen perustamiseen.
Yrittäjyyspuolelle ovat tervetulleita kaikki yritykset start-upeista globaaleihin yrityksiin!

Tulevaisuuden työ: mitä on työelämä ja uuden ajan ammatit tulevaisuudessa?

Tämä tapahtuma on oikea paikka esitellä tarjontaa
työelämässä ja koulutuksessa.
Tule ja nappaa osaajat mukaan!

Paikkahinnoittelu WORK 2018 Rovaniemi -tapahtumassa seuraavasti:

Sisäosasto  70 €/m² + alv 24 %

 • Hintaan sisältyy paikanvuokra ilman osastorakenteita

Valmisosasto 105 €/m² + alv 24 %

 • Hintaan sisältyy: näyttelypaikkavuokra, seinät, otsalauta ja matto sekä rakentaminen ja purkaminen
 • Otsalautateksti ei kuulu valmisosaston hintaan

Pöytäpaikka 200 € + alv 24 % (pöydän koko 150×75)

 • Hintaan sisältyy paikanvuokra ja pöytä, ilman osastorakenteita

Mikäli näistä ei löydy sopivaa osastokokoa, kysy myynnistä lisää!

Miksi mukaan näytteilleasettajaksi?

 • Hyvä tilaisuus rekrytoida – lukuisia kohtaamisia ja mahdollisuus pikaiseen työhaastatteluun
 • Yrityksen ja oppilaitoksen läsnäolo ja näkyvyys messuilla luo tunnettuutta
 • Messutapahtumassa on hyvä mahdollisuus luoda positiivista työnantajamielikuvaa työnhakijoille
 • Koulutuspuolella mahdollisuus esitellä osaamisen kehittämistä, täydennyskoulutusmahdollisuuksia, ammatillisen koulutuksen reformia ja useampien tutkintojen hyötyä työmarkkinoilla
 • Työelämäpuolella on hyvätilaisuus rekrytoinnin lisäksi luoda tietoisuutta uusista aloista ja työtehtävistä
 • Mahdollisuus varmistaa osaava työvoima yrityksessänne
 • Ohjelmalavalla on asiantuntijoille mahdollisuus kertoa erilaisia tarinoita opiskelusta, työelämästä ja yrittäjyydestä – kenellä olisi tähän kiinnostavaa antia?

Lisänäkyvyyttä Messusanomissa

WORK 2018 Rovaniemi yhteydessä julkaistaan virallinen messulehti.

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus hankkia lisänäkyvyyttä mainostamalla kyseisessä julkaisussa. Lehden toimittaa ja julkaisee virallinen yhteistyökumppanimme Mediarautio Oy. Messusanomat on luettavissa myös näköislehtenä.

 

Otathan rohkeasti yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

Helena Paldanius
projektimarkkinoija
+358 50 311 8004
helena.paldanius(at)pohjois-suomenmessut.fi

Henrika Hokkanen
myyntipäällikkö
+358 44 025 6066
henrika.hokkanen(at)pohjois-suomenmessut.fi

Osallistumisehdot

1. TOIMEENPANO

Järjestäjä: Pohjois-Suomen Messut ry
Paikka: Lappia-talo (Jorma Eton tie 8, 96100 Rovaniemi)
Aika: 26.-27.9.2018
Aukioloajat: ke-to klo 09-16

 

2. PAIKANVUOKRAT JA MAKSUT

Paikkahinnoittelu WORK 2018 Rovaniemi -tapahtumassa seuraavasti:

 • Sisäosasto  70 €/m² + alv 24 %
  • Hintaan sisältyy paikanvuokra ilman osastorakenteita

  Valmisosasto 105 €/m² + alv 24 %

  • Hintaan sisältyy: näyttelypaikkavuokra, seinät, otsalauta ja matto sekä rakentaminen ja purkaminen
  • Otsalautateksti ei kuulu valmisosaston hintaan

  Pöytäpaikka 200 € + alv 24 % (pöydän koko 150×75)

  • Hintaan sisältyy paikanvuokra ja pöytä, ilman osastorakenteita

Paikanvuokra maksetaan laskun eräpäivään mennessä. Eräpäivän jälkeen saapuneista suorituksista perimme 8 %:n viivästyskoron. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä, näytteilleasettaja on vahvistanut paikanvarauksen. Hintoihin lisätään alv 24 %.

 

3. ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSU

Ilmoittautuminen netissä tai sähköpostilla. Järjestäjä vahvistaa varauksen kirjallisesti, joka sitoo molempia osapuolia. Sopimuslomake on palautettava allekirjoitettuna määräpäivään mennessä.

4. PAIKKOJEN JAKO

Näytteilleasettajille lähetetään sopimus ja pohjapiirros, johon on merkitty osaston sijainti, tunnukset ja mitat. Ennakkovarausten mukaiset paikkatoivomukset pyritään huomioimaan lopullisessa sijoittelussa. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä näytteilleasettajan osallistumisen.

5. SOPIMUKSEN PURKAMINEN

Näytteilleasettaja voi peruuttaa osallistumisen ilman lisäkustannuksia 14 päivän kuluessa siitä, kun järjestäjän sopimus ja sijoituspiirros on saapunut näytteilleasettajalle. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään osastovuokra alimman sisätilavuokran mukaan ja rekisteröitymismaksu (yht. 400 €). Varattaessa näyttelyosasto alle 30 vuorokautta ennen tapahtumaa ei peruutusoikeutta ole. Mikäli sopimus näytteilleasettajan syystä purkautuu lähempänä kuin 30 vrk ennen tapahtuman alkamista, järjestäjillä on oikeus veloittaa myös jo tilatut osastorakenteet ja palvelut.

6. OSASTOJEN RAKENTEET

Näytteilleasettaja huolehtii osastonsa rakentamisesta (ei valmisosastot) ja viimeistelemisestä sekä siitä, että näyttelyrakenteet ovat riittävän lujia, siistejä ja turvallisia. Järjestäjällä on oikeus poistattaa messualueelta häiritsevät ja epäasialliset rakenteet ja mainokset. Näytteilleasettajan on rakennettava osastonsa takaseinä ja seinät sivuille, jotka rajoittuvat naapuriosastoon. Näytteilleasettaja ei saa ilman sopimusta käyttää hyväkseen toisen näytteilleasettajan rakentamia väliseiniä. Kaikenlainen kiinnittäminen rakennuksen lattia-, pilari- ja seinärakenteisiin on kielletty. Rakentamisen ja rakenteiden aiheuttamista vaurioista vastaa näytteilleasettaja. Osaston rakennekorkeutta ei ole rajattu, peruskorkeus on 250 cm. Mikäli rakennekorkeus ylittää 250 cm, tulee siitä ilmoittaa messujärjestäjälle. Lattioissa ei saa käyttää teippejä joista jää liimaa lattiaan tai jotka irrottavat maalit lattioista.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan messurakentajalle osastojen rakentamista varten, ei muihin käyttötarkoituksiin.

7. MESSULEHTI / NETTISIVUT

Näytteilleasettajien ja esiteltävien tuotteiden maininta Messulehdessä ja tapahtuman nettisivuilla on maksuton, kun nämä tiedot annetaan määräaikaan 10.9. mennessä. Messulehteen voi ostaa erikseen ilmoituspaikan. Järjestäjä ei vastaa lehdessä, muissa painotuotteissa tai nettisivuilla olevien mahdollisten virheiden aiheuttamista vahingoista. Asiakastiedot luovutetaan Mediaraution käyttöön, ainoastaan messulehteä varten, ei muihin käyttötarkoituksiin.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan messulehden tekijän käyttöön, ainoastaan messulehteä varten, ei muihin käyttötarkoituksiin.

8. ESITTELIJÄKORTIT

Esittelijäkortit jaetaan messutoimistosta rakentamisaikana. Esittelijäkortti on pidettävä näkyvästi esillä messuhallissa liikuttaessa.

9. SÄHKÖ

Järjestäjä huolehtii yleisvalaistuksesta. Osastojen asennustyöt, liittymismaksut ja käyttökulut on kunkin näytteilleasettajan itse kustannettava. Järjestäjän nimeämä asennusliike suorittaa asennukset. Järjestäjä ei vastaa mahdollisen sähkökatkon aiheuttamasta vahingosta. Maksut: sisätiloissa valovirta 84 €/ liittymä ja voimavirta 126 €/liittymä, ulkoalueella valovirta 118 €/ liittymä ja voimavirta 177 €/liittymä. Hintoihin lisätään alv 24 %. Käyttökulut sisältyvät hintaan. Liittymä tilataan erillisellä lomakkeella tai tapahtuman nettisivulla. Hintaan lisätään 30 %, jos sähkö tilataan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa.

10. INTERNET (WLAN langaton)

Lappia-talolla on maksuton Lappiatalo Wlan Internet -yhteys. Kiinteän verkkoyhteyden saa tarvittaessa ja se laskutetaan erikseen. Kiinteät yhteydet, tilaus vähintään kuukautta ennen tapahtumaa, soita 0400 681 317.

11. SIIVOUKSET

Järjestäjä huolehtii messuhallin siivouksesta ja jätehuollosta avajaispäivää edeltävänä iltana ja sen jälkeen messukäytävien sekä yleis- ja saniteettitilojen osalta. Osastojen messujen aikaisesta siivoamisesta vastaa järjestäjän nimeämä siivousliike. Siivoustilaukset tehdään sähköpostilla tai tapahtuman nettisivulla. Osastojen välisiivous maksaa 30 € alle 20 m2 ja yli 20 m2 60 € + alv 24 %.

12. VARTIOINTI

Järjestäjä huolehtii yleisestä vartioinnista ja järjestyksestä messualueella. Vartiointi on järjestetty messuhallissa 26.-27.9.2018 välisenä aikana. Järjestäjä ei vastaa tavaroiden, rakenteiden tms. mahdollisesta vioittumisesta tai katoamisesta rakentamis- ja purkuaikoina sekä messujen aukioloaikoina.

13. VAKUUTUKSET

Järjestäjän vastuuvakuutus korvaa vain järjestäjän laitteista tai rakenteista kolmannelle henkilölle mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava tarpeelliseksi katsomistaan vastuu- ja muista vakuutuksista (palo-, varkaus- yms.).

14. PALOTURVALLISUUS

Paloturvallisuuden suhteen on noudatettava yleisiä voimassaolevia paloturvallisuusohjeita. Paloturvallisuutta vaarantavien laitteiden esittelyyn ja käyttämiseen on saatava paloviranomaisen ennakkolupa. Järjestäjä varustaa messualueen käsisammuttimin hallin kiinteiden palopostien lisäksi. Tupakointi on sallittu vain ulkona, siihen tarkoitukseen varatuilla paikoilla.

15. HAVAINTOESITYKSET

Audiovisuaalisten laitteiden ja musiikkivälineiden käyttöön samoin kuin havaintoesitysten järjestämiseen on hankittava järjestäjän lupa. TEOSTO perii tekijänoikeuslain edellyttämän palkkion messuosastoilla esitettävästä musiikista ja videoesityksistä. Havaintoesitykset eivät saa häiritä naapuriosastoja.

16. MAINOSTEN JAKAMINEN

Mainosten jakaminen on sallittua vain omalla messuosastolla (ei käytävillä).

17. AIKATAULU
 • Rakentaminen alkaa ma 24.9.2018 klo 17.00, rakentamisaika klo 22.00 saakka, ti 25.9.2018 klo 8.00-22.00.
 • Osastojen on oltava valmiina ke 26.9.2018 klo 8.00
 • Messut avataan yleisölle ke 26.9.2018 klo 09.00
 • Purkamisen saa aloittaa aikaisintaan 27.9.2018 klo 16.00
 • Kaikki tavarat ja rakennelmat on poistettava messualueelta to 27.9.2018 klo 22.00 mennessä.
 • Jos näytteilleasettaja aloittaa osaston purkamisen  to 27.9.2018 ennen klo 16.00, perimme sakkomaksuna 250 € + alv 24 %.
 • Messualueeseen kuuluvat myös toiminta-, työnäytös- ja ulkoalueet, joiden rakentamis- ja purkuaikataulu on yllä oleva.
18. TAVAROIDEN LÄHETYS

Messuille tulevat tavarat on varustettava selkeästi vastaanottavan osaston nimitiedoilla. Lähetysosoite on: WORK 2018 Rovaniemi, osaston nimi/nro, Lappia-talo (Jorma Eton tie 8, 96100 Rovaniemi). Tavaratoimitukset rakentamispäivinä 24.-25.9.2018.

19. YLEISET MÄÄRÄYKSET

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen korvauksetta toiseen ajankohtaan, ellei näitä messuja voittamattomien esteiden vuoksi voida toimeenpanna edellä mainittuna aikana. Allekirjoittamalla näyttelysopimuksen näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä osallistumisehtoja sekä niiden täydennykseksi annettavia ohjeita. Näistä poikkeaminen ilman järjestäjän kirjallista suostumusta voi aiheuttaa messuosaston sulkemisen

Ilmoittautuminen

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi WORK 2018 Rovaniemi -tapahtumaan. Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vahvistamme ilmoittautumisesi vielä puhelimitse tai sähköpostitse, minkä jälkeen siitä tulee sitova. Näytteilleasettaja sitoutuu tällöin noudattamaan Pohjois-Suomen Messujen osallistumisehtoja.

1
2
3

Tilat

200 € + alv 24%
630 € + alv 24%
945 € + alv 24%
1050 € + alv 24%
1575 € + alv 24%
35 €/h + alv 24%

Palvelut

sisälle: 84 € + alv 24 %
ulos: 118 € + alv 24 %
sisälle: 126 € + alv 24 %
ulos: 177 € + alv 24 %
20 m2 tai alle: 30 € + alv 24 %
yli 20 m2: 60 € + alv 24 %