← Takaisin

Messuorganisaation uudet vahvistukset

01.08.2018

Pohjois-Suomen Messujen organisaatio saa lisävahvistuksia myyntiin ja tapahtumatuotantoon, kun Henrika Hokkanen aloitti myyntipäällikkönä heinäkuussa ja Kaarina Ronkainen-Siikaluoma tuottajana elokuussa.

Henrika Hokkanen siirtyy messubisnekseen OP-ryhmästä, jossa hän on hoitanut rahoitus- ja vakuutuspalveluita. Pohjois-Suomen Messuilla Henrikan vastuulla on messutapahtumien näytteilleasettajamyynti, myynnin kehittäminen sekä tapahtumien kumppanuudet. Henrikalla on vahva yli yhdeksän vuoden kokemus myyntitehtävistä eri yrityksissä ja hän omaa tuntemusta myös matkailualalta. Henrika on koulutukseltaan restonomi ja suorittaa parhaillaan YAMK-tutkintoa liiketalouden puolella.

Henrika kertoo olevansa erittäin innostunut uusista tehtävistään. Meillä on tulossa hienoja uudistuneita tapahtumia syksylle ja on mukava päästä tekemään yhteistyötä myös vanhassa opiskelukaupungissani Rovaniemellä. Odotan innolla tutustumista sekä vanhoihin että uusiin näytteilleasettajiin. Tapahtumajärjestämisen ja myynnin yhdistäminen on unelmien työpaikkani, hehkuttaa Henrika. Henrika kehottaa kaikkia tulevista messutapahtumista kiinnostuneita näytteilleasettajia olemaan rohkeasti yhteyksissä sopivan osallistumiskokonaisuuden rakentamiseksi ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi syksyn tapahtumiin.

Kaarina Ronkainen-Siikaluoma puolestaan siirtyy tuottajaksi markkinointikoordinaattorin tehtävästä Antellilta. Messujärjestäjänä Kaarinan vastuulla on tapahtumien ohjelmistot, markkinointi ja viestintä. Aiemmin hän on järjestänyt tapahtumia ja vastannut markkinoinnista Uranosteella. Koulutukseltaan Kaarina on MBA ja tradenomi.

Haluan ehdottomasti työskennellä organisaatiossa, jossa pääsen omalla työpanoksellani kehittämään ja vahvistamaan kasvua ja myyntiä sekä luomaan brändimielikuvaa. Minua motivoi ja innostaa ajatus siitä, että tiedossa on monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä, ja pääsen antamaan näin ollen parhaan mahdollisen panoksen messutiimin käyttöön, kertoo Kaarina.

Ota yhteyttä vahvistuksiimme:

Henrika Hokkanen
myyntipäällikkö
puh. 044 025 6066
henrika.hokkanen(at)pohjois-suomenmessut.fi

Kaarina Ronkainen-Siikaluoma (1.8 alkaen)
tuottaja
puh. 050 311 8008
kaarina.ronkainen-siikaluoma(at)pohjois-suomenmessut.fi

← Takaisin