← Takaisin

Uusi myyntipäällikkö mukaan messutiimiin

22.01.2018

Pohjois-Suomen messujen organisaatio vahvistui entisestään vuoden vaihteessa, kun filosofian maisteri, tradenomi Katja Koskinen aloitti myyntipäällikkönä. Pankkitaustan omaavalla Katjalla on monipuolinen kokemus erilaisista tapahtumista jo reilun 15 vuoden ajalta. ”Olen työskennellyt vapaaehtoisena erilaisissa tapahtumissa Oulussa sekä pääkaupunkiseudulla käyttäen kaikki lomani sekä vapaani niihin, nyt saan vihdoinkin palkkaa omasta unelmatyöstäni Pohjois-Suomen Messuilla”, Katja toteaa hymyillen.

”Toivon, että voin yhdessä osaavan tiimimme kanssa kehittää tapahtumiamme ja monipuolistaa niiden tarjontaa. Odotan erityisesti tapaamisia näytteilleasettajiemme kanssa ensin kevään Rakentaja 2018 ja sitten syksyn Talvi 2018 -tapahtumien puitteissa. Yhteistyössä eri toimijoiden kera luomme upeita tapahtumia ja uusia elämyksiä Pohjois-Suomeen.” Katja kehottaa myös uusia ja vanhoja näytteilleasettajia olemaan rohkeasti yhteydessä suoraan häneen kaikkiin tapahtumiimme liittyen.

Katjan yhteystiedot:
puh. +358 40 157 0909
katja.koskinen(at)pohjois-suomenmessut.fi

← Takaisin