← Takaisin

Messutiimi vahvistuu tapahtumatuottajalla

31.07.2017

Pohjois-Suomen Messujen viisihenkinen tiimi saa lisävahvistuksen, kun kauppatieteiden maisteri Jaana Vähälä aloittaa messuilla tapahtumatuottajan tehtävässä 1.8.2017. Uusi tapahtumatuottaja ottaa haltuunsa jatkossa muun muassa messuohjelmien suunnittelemisen, kävijämarkkinoinnin sekä monipuolisia kehitystehtäviä. Jaana kuulisikin mielellään ideoita ja ehdotuksia messuohjelmien suhteen: miten voisimme palvella teitä paremmin? 

”Olen todella innoissani aloittamassa tätä tapahtumatuottajan pestiä Pohjois-Suomen Messuilla. Kasaan jo innokkaana ideoita tulevia tehtäviä varten ja uskon, että minulla on paljon annettavaa messujen ohjelmasisältöjen ja markkinoinnin suunnittelemiseen sekä kehityshankkeiden läpiviemiseen. Odotan työltä mielenkiintoisia kohtaamisia, monipuolista yhteistyötä ja upeita messuja!”, riemuitsee Jaana.

Toivotamme Jaanan lämpimästi tervetulleeksi Pohjois-Suomen Messujen tiimiin!

← Takaisin